Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124662
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

pamiętam te emocje i dreszcze: http://www.filmweb.pl/news/WIDEO%3A+Emeryci+kina+akcji+s%C4%85+naprawd%C4%99+Nie zniszczalni-80473

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Rocznica, powiadasz? ;-) Ja dopiero w marcu się tu pojawiłam, więc nie byłam z Wami od początku. Ale tym razem będę z Wami oczekiwać od samego początku.

ocenił(a) film na 10
karoman4

pamiętam te emocje. teaser mi się nie wyłączał przez długie godziny :D

użytkownik usunięty
Expendable91

też pamiętam to uczucie :):) ja to chyba z was najstarszy z webu jestem :D

ocenił(a) film na 10

no dłużej jesteś niż ja ;)

użytkownik usunięty

Ale jeszcze nie sędziwy co? Hehe

ocenił(a) film na 10

Ja nie długo będę miała rocznicę.

Expendable91

Pewnie że tak obejrzałem go chyba z 5 razy jak się o nim dowiedziałem a później rozmyślanie co się stanie w filmie? kiedy będzie u nas premiera ?itp :)
wiele było takich Mega newsów np jedno największych sytuacji tu na FW dla nas np. gdy oglądaliśmy premierę na żywo !!! albo coś denerwującego np przesunięcie premiery o tydzień !!!

prof_mateusz27

a teraz już mam ten film w swojej domowej kolekcji :) i pięknie

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

tekst mojej matki do znajomych: "znacie ten film z tymi wszystkimi aktorami?" :D :D

Expendable91

bezcenne :)hehe

ocenił(a) film na 10
Expendable91

A nie mówiłeś, czy podobał się film Twojej mamie?

ocenił(a) film na 10
karoman4

bardzo podobał się

ocenił(a) film na 10
Expendable91

To fajnie, wie kobieta, co dobre. ;-)

ocenił(a) film na 10
karoman4

jak już pisałem: " z tymi wszystkimi aktorami" :D

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

pamiętam oglądanie tego na żywo. to był czas stary. te emocje, odliczanie. śledzenie wiadomości.

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Tak ,pamietam ten czas kiedy czekalismy na ten pierwszy teaser .To bylo cos niesamowitego ,elektryzujacego ,te emocje ,radosc , chec powrotu do najlepszych czasów kina akcji oraz dziecinstwa !!! Nic teraz aby czekac na 3 czesc aby byla równie udana

ocenił(a) film na 10
bradock

dzięki tobie bradock obejrzałem dobre filmy np. z chuckiem

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Dzieki kolego ,jak zalozylem tu sobie konto na filmweb ,to chcialem tez zmienic lepszy wizerunek Chucka wsród uzytkowników ,nadszarpniety przez te absurdalne dowcipy o nim ,a najlepszym sposobem bylo polecenie dobrych filmów z Chuckiem .Jak jeszcze obejrze cos fajnego ,dobrego to dam ci znac .Wczoraj sciagnelem sobie ,,Laserowa Misje z Brandonem Lee ,jak obejrze to napisze co dobre to jest .

użytkownik usunięty
bradock

Bo ja wiem zawsze myślałem że przez te żarty stał się bardziej lubiany.

ocenił(a) film na 10

No nie wiem ,bo jak te te kawaly wybuchly o nim to wtedy chodzilem na studium informatyczne to koledzy sie mocno nabijali sie z niego ,lali z niego ostro ,nawet moja nauczycielka o nim i o Kaczynskich lubila kawaly .Teraz to juz przesylo ale niesmak pozostal ...

ocenił(a) film na 10

Dla mnie zreszta te kawaly o nim mnie nie obchodza ,liczy sie tylko dobre mordobicie na wysokim poziomie .A to Chuck nam dawal w Strazniku Teksasu http://www.youtube.com/watch?v=Bf_tUYa7qeE

ocenił(a) film na 10

Przez jednych lubiany, a przez drugich poniżany i ośmieszany. Podobnie jest dziś z Seagalem, który też jest ośmieszany - wiem, że trochę to z jego winy tak jest, ale bądźmy szczerzy - nikt nie jest idealny.

ocenił(a) film na 10
bradock

O, wreszcie ktoś wspomniał o ,,Laserowej misji'' z Brandonem. Z przyjemnością przeczytam Twoją opinię na temat tego filmu, gdyż sama mam planach obejrzenie tego filmu.

użytkownik usunięty
Expendable91

teraz życie się zaczyna od nowa bo czekamy na ex3 :) i od nowa to samo wszystko :)

Szkoda, że dla nas EX3 będzie ostatnią wieczerzą...

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Chyba EX 2 bo za tydzień koniec wszystkiego. ;D hah

cholera jasna, no to się nie doczekamy EX3 :)

użytkownik usunięty

Moze Bruce Willis znowu uratuje Ziemie

użytkownik usunięty

Możliwe. :)

ocenił(a) film na 10

Myślisz, że tym razem uda mu się powstrzymać armagedon?

użytkownik usunięty
karoman4

Teraz juz nie ma Duncana, to watpie

ocenił(a) film na 10

No i co ja teraz zrobię?

użytkownik usunięty
karoman4

Dobre pytanie. GTA V niedługo wychodzi, wiec jeszcze nie można umrzeć

ocenił(a) film na 10

W sumie koniec świata miał nadejść, kiedy czarnoskóry papież siądzie na papieskim tronie.

użytkownik usunięty
karoman4

Ja juz widzialem papieża, który zabijał anakondy, a to o wiele gorsza rzecz

ocenił(a) film na 10

Ja wiem, o którym to papieżu mówisz. ;-]

użytkownik usunięty
karoman4

Richtig

ocenił(a) film na 10

Nie może być koniec, bo ja czekam na Szklaną Pułapkę 5, która będize w lutym i na Zbroję Boga 3, na którą czekasz i Ty.

użytkownik usunięty
karoman4

Na Szklaną Pułapkę 5 również czekam. ;)

ocenił(a) film na 10

O to miło, że nie czekam jedyna.

ocenił(a) film na 8
karoman4

Szklana Pułapka jeszcze trzyma poziom i każda kolejną część oglądam z przyjemnością w odróżnieniu do choćby Residenta, który mial dwie pierwsze części świetne, a potem juz tak sobie.
Też czekam na następną część przygód Johna McClane. Mam nadzieję, że nasz niezniszczalny detektyw i tym razem nie zwiedzie nadziei fanów i spisze się na piątkę :)

ocenił(a) film na 10
ActionMan_filmaniak

Nie zapominaj, że on jest potrójnie niezniszczalny.

ocenił(a) film na 8
karoman4

Hehe, nawet zagrał w filmie o takim tytule.

ocenił(a) film na 10
ActionMan_filmaniak

Tak. Niezniszczalny, Niezniszczalni 1 i Niezniszczalni 2. Jak zagra w Niezniszczalnych 3, to będzie poczwórnie niezniszczalny. Mój człowiek.

ocenił(a) film na 8
karoman4

Niezniszczalny niezbyt mi się podobał. Taki trochę nudny. Chociaz sam pomysł ciekawy.

ocenił(a) film na 10
ActionMan_filmaniak

A mnie wciągnęło, zwłaszcza niespodziewana końcówka. Na prawdę, nie pomyślałabym, że za tym wszystkim stoi L. Jackson.

ocenił(a) film na 8
karoman4

Dobre były komedie akcji, Hudson Hawk i Ostatni Skaut.

ocenił(a) film na 10
ActionMan_filmaniak

Dobre było z tym łóżkiem szpitalnym no i spotkanie z niezapomnianym James'em Coburne'em. A ,,Ostatni skaut'' to już w ogóle odlot.

ocenił(a) film na 8
karoman4

Albo z tą strzałką z trucizną zwiotczającą mięśnie hehe

ocenił(a) film na 10
ActionMan_filmaniak

Dobry był jeszcze ten napompowaniec.