pamiętam te emocje i dreszcze: http://www.filmweb.pl/news/WIDEO%3A+Emeryci+kina+akcji+s%C4%85+naprawd%C4%99+Nie zniszczalni-80473
Rocznica, powiadasz? ;-) Ja dopiero w marcu się tu pojawiłam, więc nie byłam z Wami od początku. Ale tym razem będę z Wami oczekiwać od samego początku.
Pewnie że tak obejrzałem go chyba z 5 razy jak się o nim dowiedziałem a później rozmyślanie co się stanie w filmie? kiedy będzie u nas premiera ?itp :)
wiele było takich Mega newsów np jedno największych sytuacji tu na FW dla nas np. gdy oglądaliśmy premierę na żywo !!! albo coś denerwującego np przesunięcie premiery o tydzień !!!
tekst mojej matki do znajomych: "znacie ten film z tymi wszystkimi aktorami?" :D :D
pamiętam oglądanie tego na żywo. to był czas stary. te emocje, odliczanie. śledzenie wiadomości.
Tak ,pamietam ten czas kiedy czekalismy na ten pierwszy teaser .To bylo cos niesamowitego ,elektryzujacego ,te emocje ,radosc , chec powrotu do najlepszych czasów kina akcji oraz dziecinstwa !!! Nic teraz aby czekac na 3 czesc aby byla równie udana
Dzieki kolego ,jak zalozylem tu sobie konto na filmweb ,to chcialem tez zmienic lepszy wizerunek Chucka wsród uzytkowników ,nadszarpniety przez te absurdalne dowcipy o nim ,a najlepszym sposobem bylo polecenie dobrych filmów z Chuckiem .Jak jeszcze obejrze cos fajnego ,dobrego to dam ci znac .Wczoraj sciagnelem sobie ,,Laserowa Misje z Brandonem Lee ,jak obejrze to napisze co dobre to jest .
No nie wiem ,bo jak te te kawaly wybuchly o nim to wtedy chodzilem na studium informatyczne to koledzy sie mocno nabijali sie z niego ,lali z niego ostro ,nawet moja nauczycielka o nim i o Kaczynskich lubila kawaly .Teraz to juz przesylo ale niesmak pozostal ...
Dla mnie zreszta te kawaly o nim mnie nie obchodza ,liczy sie tylko dobre mordobicie na wysokim poziomie .A to Chuck nam dawal w Strazniku Teksasu http://www.youtube.com/watch?v=Bf_tUYa7qeE
Przez jednych lubiany, a przez drugich poniżany i ośmieszany. Podobnie jest dziś z Seagalem, który też jest ośmieszany - wiem, że trochę to z jego winy tak jest, ale bądźmy szczerzy - nikt nie jest idealny.
O, wreszcie ktoś wspomniał o ,,Laserowej misji'' z Brandonem. Z przyjemnością przeczytam Twoją opinię na temat tego filmu, gdyż sama mam planach obejrzenie tego filmu.
teraz życie się zaczyna od nowa bo czekamy na ex3 :) i od nowa to samo wszystko :)
W sumie koniec świata miał nadejść, kiedy czarnoskóry papież siądzie na papieskim tronie.
Nie może być koniec, bo ja czekam na Szklaną Pułapkę 5, która będize w lutym i na Zbroję Boga 3, na którą czekasz i Ty.
Szklana Pułapka jeszcze trzyma poziom i każda kolejną część oglądam z przyjemnością w odróżnieniu do choćby Residenta, który mial dwie pierwsze części świetne, a potem juz tak sobie.
Też czekam na następną część przygód Johna McClane. Mam nadzieję, że nasz niezniszczalny detektyw i tym razem nie zwiedzie nadziei fanów i spisze się na piątkę :)
Tak. Niezniszczalny, Niezniszczalni 1 i Niezniszczalni 2. Jak zagra w Niezniszczalnych 3, to będzie poczwórnie niezniszczalny. Mój człowiek.
Niezniszczalny niezbyt mi się podobał. Taki trochę nudny. Chociaz sam pomysł ciekawy.
A mnie wciągnęło, zwłaszcza niespodziewana końcówka. Na prawdę, nie pomyślałabym, że za tym wszystkim stoi L. Jackson.
Dobre było z tym łóżkiem szpitalnym no i spotkanie z niezapomnianym James'em Coburne'em. A ,,Ostatni skaut'' to już w ogóle odlot.