snipes ma dobre szanse bo niedługo wychodzi. co do seagala to on ciągle zmienia zdanie
Snipes ma podobno zagrać. Tak jak napisał Expendable91, Snipes wychodzi z więzienia i przyda mu się zagrać w dobrym filmie i może powrócić do dawnej formy. :D I jeszcze podobno Nicolas Cage ma zagrać, tutaj znalazłem potwierdzenie tego że zagra (ale chyba są to plotki?!)
http://film.interia.pl/wiadomosci/film/news/nicolas-cage-w-niezniszczalnych-3,18 59841,38
http://www.filmweb.pl/news/%22Niezniszczalni+3%22+jednak+bez+Nicolasa+Cage%27a-9 0473
Jeszcze mały cytat "Stallone przedstawił również listę aktorskich życzeń, na której znalazły się nazwiska Harrisona Forda, Wesleya Snipesa oraz Mickeya Rourke'a."
Kolejny artykuł http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/nicolas-cage-w-niezniszczalni-3#
Chuck Norris niestety nie wystąpi w kolejnej części :(
Ja tam sie ciesze, ze nie bedzie Chucka. Nie ma co dublować, trzeba swieza krew dać do trójki
" Nie ma co dublować" - rozumiem jakbyś to powiedział w przypadku van damme i adkinsa. chuck jak dla mnie to może wbić i zaś ekipe uratować
Ja wole, zeby jak najwiecej nowych przybylo do trójki. Wiadomo, ze raczej Chuck blokowalby miejsce komuś innemu
no w dwójce raczej nikomu nie blokoał. gdyby nie on to by ekipa nie przeżyła i nie było by ex3 ;)
Tak wiem, tylko wiadomo, ze dwudziestu nowych nie upchnie do trojki, dlatego kto juz byl to byl moim zdaniem. Trzeba zwolnić miejsce. Bardzo lubie JCVD, ale np nie chcialbym, zeby zagral w trojce
przed ex1 i ex2 cicho aktorzy bylo, ale teraz po sukcesie ex2 to każdy w wywiadach się wypowiada że chętnie by zagrał: hogan, al pacino, dudikof. nagle każdy się pcha
Ze ktoś jest dziadkiem nie oznacza że nie może grac twardziela - Arnold tez nie wyglądał za dobrze.
Ale wyobraź sobię 82-latka robiącego salta , przewroty i napiepszającego z karabinku . To troche dziwne . Nie sądzicie ?
Spoko - można by było wymyślić mu jakąś kwestię np.coś w stylu jak Rourke w pierwszej części.
Dlaczego nie Seagal ? W latach 90 - tych kazdy sie nim jaral,co z tego ze jest zarozumialy jak sprawdza sie w akcji.Mike Tyson tez ma dziwny charakter a jakos duzo osob lubi go ogladac.
Po za tym 70 % panow z Niezniszczalnych to tak naprawde nie za dobrzy aktorzy sprawdzajacy sie tylko w rolach twardzieli.
Jednak za to ich uwielbiam gdyz przypominaja mi moje dziecinstwo a po za tym lubie dobra rozpierduche i walki.
Jak chce obejrzec cos glebszego to ogladam dobry dramat.
Seagal jak najbardziej by pasowal !!!
ale to było z powodów osobistych, nie cierpię tego aktora, bodajże tylko w jednym filmie ktoś go "pokonał", a tak to zawsze pewny siebie rozwalał każdego, bez problemu
Lepiej ze wygrywal niz przegrywal.Mi z kolei Willis nie pasuje na super twardziela.Aktorem jest dobrym ale czesto dostawal wpie..dol.
To chyba dobrze, że obrywał. Gdyby nie obrywał, wszyscy narzekaliby, że z nim jest tak samo, jak z ekipą Niezniszczalnych 2, którzy nie doznali żadnych zadrapań.
No niby tak , Van Damme tez dostawal lomot ale jakos Willis nie byl dla mnie top twardzielem tak jak np Mel Gibson.
Bo on nie był typowym twardzielem, jak np Stallone, czy Schwarzenegger. Wielkość mułów nie decyduje, czy facet jest twardzielem, czy nim nie jest.
Po prostu Van Damme,Sly i Arni byli ikonami filmow akcji lat 80 tych a Willis filmow sensacyjnych.
Jak mialem kilka lat nie zastanawialem sie jaka maja psychike i charaktery.Wazne ze byli napakowani i dobrze sie bili.
Ale najlepiej sie z nich bil - u mnie Seagal jest na 4 miejscu ( swieta trojca Van Damme,Arni i Sly)
to ja cie prosze van damme bil sie widowiskowo ale malo skutecznie w przeciienstwie do seagala ktory nie inkasowal i szybko konczyl rywali,arnold to raczej nie ma porownania bo on nie umie zaadnych sztuk walki podobnie jak sylvek ta dwojka tez preferowala sc-fi szczegolnie arni takze ten gatunek to zwykle bajki.
Łamane ręce i nogi,dużo krwi,latające szafki i stoły,szybkie wykańczanie rywali i przy tym praktyczny brak emocji na twarzy to mało widowiskowo ?
i tak nie ma porownania do van damme ktory walczyl dluzej i wiecej a seagal jest po prostu szybki i skuteczny w wykonczeniu rywali,w realu van damme nie mial by z nim szans,taka jest prawda.
powiadomień nie widze i w miejscu gdzie powinien być mój login wyskakuje:
$loggedUser
albo
undefined