Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124665
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2
ocenił(a) film na 10
aew4334555

snipes ma dobre szanse bo niedługo wychodzi. co do seagala to on ciągle zmienia zdanie

Expendable91

Dwayne Johnson, Mel Gibson i Jaś Fasola ;)

ocenił(a) film na 10
lamtok

gibson coś gadał że ma zagrać, ale czy to prawda to nie wiem

ocenił(a) film na 8
aew4334555

Snipes ma podobno zagrać. Tak jak napisał Expendable91, Snipes wychodzi z więzienia i przyda mu się zagrać w dobrym filmie i może powrócić do dawnej formy. :D I jeszcze podobno Nicolas Cage ma zagrać, tutaj znalazłem potwierdzenie tego że zagra (ale chyba są to plotki?!)
http://film.interia.pl/wiadomosci/film/news/nicolas-cage-w-niezniszczalnych-3,18 59841,38
http://www.filmweb.pl/news/%22Niezniszczalni+3%22+jednak+bez+Nicolasa+Cage%27a-9 0473
Jeszcze mały cytat "Stallone przedstawił również listę aktorskich życzeń, na której znalazły się nazwiska Harrisona Forda, Wesleya Snipesa oraz Mickeya Rourke'a."
Kolejny artykuł http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/nicolas-cage-w-niezniszczalni-3#
Chuck Norris niestety nie wystąpi w kolejnej części :(

użytkownik usunięty
joker895

Ja tam sie ciesze, ze nie bedzie Chucka. Nie ma co dublować, trzeba swieza krew dać do trójki

ocenił(a) film na 10

" Nie ma co dublować" - rozumiem jakbyś to powiedział w przypadku van damme i adkinsa. chuck jak dla mnie to może wbić i zaś ekipe uratować

użytkownik usunięty
Expendable91

Ja wole, zeby jak najwiecej nowych przybylo do trójki. Wiadomo, ze raczej Chuck blokowalby miejsce komuś innemu

ocenił(a) film na 10

no w dwójce raczej nikomu nie blokoał. gdyby nie on to by ekipa nie przeżyła i nie było by ex3 ;)

użytkownik usunięty
Expendable91

Tak wiem, tylko wiadomo, ze dwudziestu nowych nie upchnie do trojki, dlatego kto juz byl to byl moim zdaniem. Trzeba zwolnić miejsce. Bardzo lubie JCVD, ale np nie chcialbym, zeby zagral w trojce

ocenił(a) film na 10

też nie chciałbym żeby jcvd zagrał w ex3 bo to by było za bardzo naciągane

użytkownik usunięty
Expendable91

Ciekawe na ilu maksymalnie nowych aktorow Sly moze sobie pozwolić

ocenił(a) film na 10

przed ex1 i ex2 cicho aktorzy bylo, ale teraz po sukcesie ex2 to każdy w wywiadach się wypowiada że chętnie by zagrał: hogan, al pacino, dudikof. nagle każdy się pcha

użytkownik usunięty
Expendable91

No wlasnie, troche to komiczne

ocenił(a) film na 9
aew4334555

Po dluzszej rozkmince - Snipes,Seagal i Vin Diesel.

ocenił(a) film na 9
simon3333

Zapomnialem jeszcze Eastwood.

ocenił(a) film na 6
simon3333

Eastwood ? Ten dziadek ? Może jeszcze Marlona Brando ?

ocenił(a) film na 10
SlasherManiak

Gdyby żył, to czemu nie.

ocenił(a) film na 9
SlasherManiak

Ze ktoś jest dziadkiem nie oznacza że nie może grac twardziela - Arnold tez nie wyglądał za dobrze.

użytkownik usunięty
simon3333

Dokładnie Eastwood mimo wieku był, jest i zawsze będzie twardzielem. :D

ocenił(a) film na 6
simon3333

Ale wyobraź sobię 82-latka robiącego salta , przewroty i napiepszającego z karabinku . To troche dziwne . Nie sądzicie ?

ocenił(a) film na 9
SlasherManiak

Spoko - można by było wymyślić mu jakąś kwestię np.coś w stylu jak Rourke w pierwszej części.

ocenił(a) film na 6
simon3333

No niby tak , ale ja nie wstawiłbym go jako jedną z głównych postaci .

użytkownik usunięty
simon3333

O tak. Widze, ze myslisz tak jak ja

ocenił(a) film na 8
aew4334555

błagam tylko nie seagal...

ocenił(a) film na 9
UPADLY_WIDZ

Dlaczego nie Seagal ? W latach 90 - tych kazdy sie nim jaral,co z tego ze jest zarozumialy jak sprawdza sie w akcji.Mike Tyson tez ma dziwny charakter a jakos duzo osob lubi go ogladac.
Po za tym 70 % panow z Niezniszczalnych to tak naprawde nie za dobrzy aktorzy sprawdzajacy sie tylko w rolach twardzieli.
Jednak za to ich uwielbiam gdyz przypominaja mi moje dziecinstwo a po za tym lubie dobra rozpierduche i walki.
Jak chce obejrzec cos glebszego to ogladam dobry dramat.
Seagal jak najbardziej by pasowal !!!

ocenił(a) film na 8
simon3333

ale to było z powodów osobistych, nie cierpię tego aktora, bodajże tylko w jednym filmie ktoś go "pokonał", a tak to zawsze pewny siebie rozwalał każdego, bez problemu

ocenił(a) film na 9
UPADLY_WIDZ

Lepiej ze wygrywal niz przegrywal.Mi z kolei Willis nie pasuje na super twardziela.Aktorem jest dobrym ale czesto dostawal wpie..dol.

ocenił(a) film na 10
simon3333

To chyba dobrze, że obrywał. Gdyby nie obrywał, wszyscy narzekaliby, że z nim jest tak samo, jak z ekipą Niezniszczalnych 2, którzy nie doznali żadnych zadrapań.

ocenił(a) film na 9
karoman4

No niby tak , Van Damme tez dostawal lomot ale jakos Willis nie byl dla mnie top twardzielem tak jak np Mel Gibson.

ocenił(a) film na 10
simon3333

Bo on nie był typowym twardzielem, jak np Stallone, czy Schwarzenegger. Wielkość mułów nie decyduje, czy facet jest twardzielem, czy nim nie jest.

ocenił(a) film na 9
karoman4

Po prostu Van Damme,Sly i Arni byli ikonami filmow akcji lat 80 tych a Willis filmow sensacyjnych.
Jak mialem kilka lat nie zastanawialem sie jaka maja psychike i charaktery.Wazne ze byli napakowani i dobrze sie bili.

ocenił(a) film na 8
simon3333

seagal nie jest napakowany, tylko wysoki grubas

ocenił(a) film na 9
UPADLY_WIDZ

Ale najlepiej sie z nich bil - u mnie Seagal jest na 4 miejscu ( swieta trojca Van Damme,Arni i Sly)

ocenił(a) film na 8
simon3333

właśnie chyba najbardziej sztucznie ;p

ocenił(a) film na 9
UPADLY_WIDZ

Proszę Cię........

ocenił(a) film na 8
simon3333

to ja cie prosze van damme bil sie widowiskowo ale malo skutecznie w przeciienstwie do seagala ktory nie inkasowal i szybko konczyl rywali,arnold to raczej nie ma porownania bo on nie umie zaadnych sztuk walki podobnie jak sylvek ta dwojka tez preferowala sc-fi szczegolnie arni takze ten gatunek to zwykle bajki.

ocenił(a) film na 9
damianho15

Łamane ręce i nogi,dużo krwi,latające szafki i stoły,szybkie wykańczanie rywali i przy tym praktyczny brak emocji na twarzy to mało widowiskowo ?

ocenił(a) film na 8
simon3333

i tak nie ma porownania do van damme ktory walczyl dluzej i wiecej a seagal jest po prostu szybki i skuteczny w wykonczeniu rywali,w realu van damme nie mial by z nim szans,taka jest prawda.

użytkownik usunięty
damianho15

Chyba był szybki i skuteczny bo teraz rusza się jak emeryt. ;)

ocenił(a) film na 8

no moze troche z tym gorzej ale umiejetnosci zostaly.

ocenił(a) film na 10
damianho15

W teorii, czy w praktyce? ;-D

ocenił(a) film na 8
karoman4

no jak widac w praktyce.

użytkownik usunięty
damianho15

Raczej nic nie widać. ;)

ocenił(a) film na 10
damianho15

W głowie może i zostało.

ocenił(a) film na 10
karoman4

u was też wyskakują błędy na FW?

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Tzn jakie błędy, konkretnie?

ocenił(a) film na 10
karoman4

powiadomień nie widze i w miejscu gdzie powinien być mój login wyskakuje:

$loggedUser

albo

undefined

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Aha, nie mam takich usterek u siebie, przynajmniej na razie nie ma.

użytkownik usunięty
Expendable91

Miałem wczoraj coś takiego.

i co ?