..... ktorym Liam Hemsworth sie poslugiwal. Chodzi mi o scena w lesie jak ekipa Expendables
zostaja otoczeni i Stallone zaczyna "strzelac z palcow". Czy z tego karabinu snajperskiego daloby
rade tak szybko sciagnac tych ludzi? Z wygladu przypominal mi ta snajperke z John Rambo o
duzym kalibrze i jak bylo widac duzym odrzucie. Oczywiscie nie jestem znawca broni palnej.
Barrett M82. Dobra szybkostrzelność ale tak szybkie przeładowanie tego karabinu i ponowne wycelowanie w nowy cel raczej niemożliwe.
no pewnie że nie ma takiej snajperki nawet takiego karabinu maszynowego bu osiągnąć taką celność i szybkość przeładowania z takiej odległości musiał by strzelać Chuck Norris wtedy by to lepiej wyglądało ps. oglądam dużo discovery i serie o broniach i gram też w battlefielda 3 która jest bardzo realistyczną grą w zakresie strzelania i nie ma szans by takie cuda się działy i szkoda bo nawet jak na ten film to trochę przesada
Ja ci to wyjaśnię było chyba 5 ludzi tak ? albo 6 snajper był pod takim kontem że wystarczyły 2 strzały i przy jednym strzale 3 ludzi na raz padało przynajmniej mi się tak wydaje.
Tez racja bo ta snajperka ma taka moc. Ale raczej Billy "Kid" byl pokazany jako wybitny snajper z super celnoscia i szybkoscia, niczym ten Billy "The kid" z westernow. Tylko ze tam on sie poslugiwal rewolwerem
nawet jak na 2 strzały wysoce naciągane to była dżungla a już nie chce mi się pisać tak czy siak nie możliwe by to było w realnym świecie
ten jego pseudonim w filmie to nie przypadek tylko właśnie nawiązanie do westernów
masz racje, as w rękawie też był. w tdkr jak kobieta kot temu jedemu gośćiowi na początku zaniosła coś gdzie były odciski. nagle policja wbiła, ci mafiozi zwiewali ale jeden z nich w uliczce na schodach się ustawił i strzelał do policji. jak nie kojarzysz o co mi chodzi to napisze tobie w których minutach filmu