Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124668
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

pytanko

ocenił(a) film na 7

Czemu JEet Li ma taka małą role ?

użytkownik usunięty
Blade01

Moze proporcjonalnie do wzrostu dostal

ocenił(a) film na 10

Tak mogło być .Zobacie że najwiencej to pokazywali Lundgrena .Byłem zaskoczony ze tak czesto się pojawiał ,miałem czasami wrażenie ze jest wazniejszy od Stallona i Stathama .

użytkownik usunięty
Blade01

Bo Jet podobno nie chciał grać ale ostatecznie się zgodził na małą rolę czy coś takiego.

ocenił(a) film na 10
Blade01

Ciesz się, że dzięki skutecznej namowie Sylvestra Stallone, Jet w ogóle zagrał. Bo podobno nie chciał.

ocenił(a) film na 10
Blade01

Nie jest pewne, czy Li zagra w Ex3

ocenił(a) film na 7
Dentarg

a czemu nie chce grac ? odpuszcza juz sobie powoli filmy akcji ? jak np. jackie chan ? :P

użytkownik usunięty
Blade01

kumpel kiedys czytal, ze Jet chce grać w komediach i to romantycznych ale nie wiem co o tym sadzic

ocenił(a) film na 10

Zabrzmi to trochę głupio, ale pewnie Jet chce propagować zakładanie rodzin. Z tego co mi wiadomo, to Li uważa, że rodzina jest największym skarbem człowieka, że najważniejsze jest to co możemy dać osobie która jest nam bliska itd.

użytkownik usunięty
Dentarg

Faktycznie troche to zabawne zwlaszcza, ze chcial zabic Glovera ktory byl juz dziadkiem

ocenił(a) film na 10

No tak, a kiedy chciał go zabić?
Dopiero wtedy, gdy Glover zastrzelił mu brata :D

użytkownik usunięty
Dentarg

Ja tam bym sie bal porywac na goscia ktory zabil Predatora

ocenił(a) film na 10

Ja bym bardziej się bał gościa, który kilka lat temu latał w kilcie z połową twarzy pomalowaną na niebiesko i krzyczał "Freedom" :P

ocenił(a) film na 10
Dentarg

Dlaczego głupio? Ma facet jakieś pojęcie o życiu. Rodzina jest najważniejsza. Pracujesz, b y zapewnić jakiś tam byt swojej rodzinie, dbasz o nią itd.

ocenił(a) film na 10
karoman4

Całe zdanie nieco wygląda głupio :P. Tak jakby Jet miał dosłownie namawiać ludzi do zakładania rodzin.
Jego sposób myślenia i podejście do życia ogólnie bardzo mi się podoba. Głównie przez to jest moim ulubionym aktorem, potrafi zarówno grać, walczyć a także prezentować samym sobą pewne wartości.

użytkownik usunięty
Dentarg

Ciekawe co Stallone soba prezentuje. Pewnie jak skutecznie szmuglowac koks za granicę

użytkownik usunięty

hehe. Widocznie Sylvek chce wyglądać dalej jak grecki Bóg ale wieku koksem nie oszuka. ;d

użytkownik usunięty

Co nie zmienia faktu, ze wole jego niz tych mlodych super wypedzikowanych herosow cyfrowego kina akcji

użytkownik usunięty

no.

ocenił(a) film na 10

Popieram Twoją wypowiedź - stanowczo.

ocenił(a) film na 10

Za bardzo się Sylwestrem nie interesuję, ale dla mnie gość jest bardzo zawzięty i mimo Złotych Malin ciągle robi to co lubi, także trochę z niego chodzący motywator :D

użytkownik usunięty
Dentarg

Ja widzialem, ze nawet Brad Pitt dostal zlota maline wiec nie mam pytan

ocenił(a) film na 10

Złote maliny to jakaś parodia.

użytkownik usunięty

A Al Pacino ma 2 złote maliny.

ocenił(a) film na 10
Dentarg

To o nim dobrze świadczy ;-) Nic złego w tym nie ma, przynajmniej ja nie widzę. W sumie to byłoby na czasie. Bo obecnie jest tak, że liczy się kasa, kariera, a o rodzinie się zapomina. Popada sie w skrajności i to doprowadza też do kryzysów rodzinnych.

użytkownik usunięty
karoman4

Zgadzam się w pełni.

ocenił(a) film na 10

Dziękuję Ci bardzo ;-)

ocenił(a) film na 10
karoman4

Dobrze świadczy. Jet sam mówił, że nie chce, by podziwiano go za to jak walczy w filmach, ale chciałby by widz zrozumiał o co walczy. Według niego bardziej od samej umiejętności walki, liczy się to, że walczymy o coś, że podejmujemy ryzyko w imieniu wyznawanych wartości itd. Niekoniecznie chodzi mu o walkę fizyczną ;)
Przykładem takich wartości jest dla niego rodzina.

ocenił(a) film na 10
Dentarg

Ja jeśli założę rodzinę to też będę o nią walczyć. Każdy kto zakłada rodzinę walczy o nią. Walczą by wyżywić tą rodzinę, by przetrwac w trudnych czasach, jeśli takowe są. Można to interpretować na wiele sposobów ;-)

ocenił(a) film na 10
Blade01

Wydaje mi się, że dokładnie jest tak jak mówisz. Powoli odpuszcza sobie filmy akcji. Zresztą on starał się nie grać w typowych akcyjniakach... zawsze jego rola była jakaś udziwniona jeśli chodzi o tego typu filmu. W swoich najlepszych filmach akcji grał skrzywdzoną psychicznie osobę (Danny the dog), miał podwójną rolę mordercy/policjanta (The One), grał mistrza który musiał zmądrzeć :P (Fearless), a nawet jak grał czarny charakter to był mordercą ze szlachetnym celem uratowania brata (Lethal Weapon 4). Często Li doklejał do swojej postaci drugie dno ;)