Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124680
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

trochę to głupie

użytkownik usunięty

że podczas walki z adkinsem, kurierowi nie spadł nawet berecik z głowy

ocenił(a) film na 10

chyba był taki temat już ;) kamizelka mu sie podarła troche

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Ale Adkins zadał mu kilka porządnych ciosów.

ocenił(a) film na 10
karoman4

ale to jest tylko film, normalnie by adkins wygrał

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Ja wiem. To co napisałam powyżej nie zawiera żadnych zastrzeżeń co do tej walki. Po prostu mówię, że nawet padło kilka porządnych ciosów i tyle.

użytkownik usunięty
karoman4

ale jednak mógł mu ten berecik spaść ;)

ocenił(a) film na 10

http://www.filmweb.pl/film/Niezniszczalni+2-2012-595010/discussion/...........,2 016442 :D

użytkownik usunięty
Expendable91

couture jest spoko, nie wiem o co im chodzi...

ocenił(a) film na 10

wiem że jest spoko ale problem jest w tym że wielu ludzi go nie kojarzy

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Ja lubię ,,pana Mietka z Polski'' alias Tool Road w wykonaniu Couture'a.

ocenił(a) film na 10

A nie będziemy się czapki czepiać ;-D

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Mie najbardziej zdziwiła scena kiedy Stallone i jego spółka wpadli w zasadzkę to czemu jak Vialian odchodził to kazał im się połozyć i ich nie dobił ,nie wystrzelał jak kaczki ,przecież to było wiadomo ze jak przeżyją to bedę go ścigać ,konfrotacja była nieunikniona

ocenił(a) film na 10
bradock

van damme wytłumaczył że szanuje innych "wojowników" jak on i że nie zabije SPOILER go jak "owce" czyli tak jak hemswortha

ocenił(a) film na 10
Expendable91

To wiem ze nie zabił ich bo szanuje ich jako Wojowników ,a Hemswort go nie szanował wiec dostał Kopa .Ale z tak logicznego ,rozumnego punktu to powinien ich uśpić ,tylko poprostu widocznie nie docenił Ekipy Stallona że mogą go dopaść i zedrzeć z niego skóre . Ale mniejsza o to ,film świetny nie ma co się czepiać żadnych berecików ,fruwających drzwi ,dlaczego Adkins przegrał ,Czemu nie pana od łamania stawów łokciowych itp

ocenił(a) film na 10
bradock

Kto jest od łamania stawów łokciowych?

użytkownik usunięty
karoman4

Stefan Mewa!!

użytkownik usunięty

biedny Seagal zaczynam mu wspolczuc troche. Niedlugo bedzie z nim jak z Chuckiem. Steven Seagal byl papiezem dwa razy. Steven Seagal doliczyl do nieskonczonosci dwa razy itp itd

ocenił(a) film na 10

Cicho ,bo jeszcze się roznieśie i tobiero bedę jaja jak berety .

ocenił(a) film na 10
bradock

I będzie kolejna ofiara dowcipów dla dzieci.

ocenił(a) film na 10
bradock

Widzę bradock, że poczułeś klimat Rambo - mam na myśli nowy avatar ;-)

ocenił(a) film na 10
karoman4

Wiedziałem że ci się spodoba ,to z drugiej cześci ,mojej ulubionej .Fajne te zdjecie ,takie kozackie .Rambo to był chyba najbardziej popularny bohater kina akcji lat 80 .Kiedyś pamietam taką sytuacje pod koniec lat 80 (chyba tak 88,lub 89 ) poszłem razem z moją mamą do sąsiadki w jakieś tam sprawie i akurat w domu u niej był też jej syn ,też w moim wieku 6,7 lat i ogladał razem z ojcem film Rambo -pierwsza krew ,wtedy zobaczyłem kto to jest te słynne Rambo .Ale film ten dopiero zobaczyłem wiele lat póżniej w 1996 roku w pierwszym Polsatowskim MegaHicie .Przetem to najcześciej ogladaliśmy z kuzynem filmy z Van Damme ,Seagalem itp

ocenił(a) film na 10
bradock

Ty zawsze ustawiasz fajne avatary ;-p Mnie się podoba wszystko, co old schoolowe.
Co do Rambo, to ja zawsze chciałam mieć takie strzały, jak miał Rambo - strzelił i wybuchały. Albo ten nóż.
Van Damme i Seagal = widowiskowe walki - nic dziwnego, że przyciągało i przyciąga uwagę ;-)

ocenił(a) film na 10
karoman4

Dzięki ,ja lubię też wszystko co old schoolowe .

ocenił(a) film na 10
bradock

Już Expendable91, że się cieszę z tego, że Sly, Arni i reszta twardzieli rozkręcili się po dwóch częściach Expendables i teraz kręcą inne filmy, zresztą dobrze zapowiadające się. Dostali zastrzyk energii i teraz dobrze to wykorzystują.

ocenił(a) film na 10
karoman4

O tak ! Arni i Sylwek rozruszają ten uśpiony rynek kina akcji

ocenił(a) film na 10
bradock

A nawet Chuck Norris rusza do akcji ;-) Ciekawe co wyjdzie z tego filmu, który rzekomo ma postać z nim.

ocenił(a) film na 10
karoman4

arni podobno conana planuje

ocenił(a) film na 10

Czy może ktoś mi tutaj na forum wytłumaczyć dlaczego na Stevena wołają Mewa ? Gdzieś też już takie określenie słyszałem na niego .

użytkownik usunięty
bradock

bo gdy tylko mistrz podniesie rękę to wszyscy przeciwnicy padają na glebe?

ocenił(a) film na 10

Ok .ale Mewa to jest taki ptak wiec nie bardzo pasuje ? Lepiej na niego wołać :Specjalista od łamania stawów łokciowych ,kregosłupów czy dostarczyciel bólu itp

ocenił(a) film na 10

http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1581262.html

ocenił(a) film na 10

Już wiem ,od nazwiska Seagull to polsku Mewa .Czyli polskie nazwisko Seagala to Stefan Mewa .

ocenił(a) film na 10
bradock

Dokładnie, bradock. Stefan Mewa. No, daleko mu do mewy, bo to zwierzątko jest leciutkie jak piórko.

użytkownik usunięty
bradock

Swoja droga nie mam pojecia jak Stallone chce wszystkich zmiescic w trojce. Moze powinien zmienic zdanie i zrobic kwadrylogie

ocenił(a) film na 10

Norrisa już nie bedzie ,to może za niego Steven wskoczyć ,też nie wiadomo czy Van Damme zagra ,ile czasu bedzie Jet lee .Jeśli Stefan Mewa schudnie to wszyscy się zmieszczą .

użytkownik usunięty
bradock

hahaha

ocenił(a) film na 10

Nie martw się, Sylvester potrafi nas pozytywnie zaskoczyć ;-D

użytkownik usunięty
karoman4

Ja tam bym zrobil kwadrylogie. Co mu szkodzi

ocenił(a) film na 10

A jak przybierze to negatywny obrót. Z kolejnymi seriami będzie gorzej niż np z dwójką? Wolałabym nie ryzykować.

użytkownik usunięty
karoman4

Masz rację, tylko jest ich tylu a tylko jeden film został. Kazdy odrzucony będzie niepowetowaną stratą

ocenił(a) film na 10

Ale wszyscy też nie mogą zagrać w tym projekcie.

Mogliby zrobić jeden osobny film ''Niezniszczalni jak Bond'' i obsadzić tam wszystkich Bondów: Moore'a, Brosnana, Connery'ego, Daltona, Crag'a. Mogliby się przekomarzać, który z nich jest lepszym Bondem - żeby wprowadzić trochę humoru.

użytkownik usunięty
karoman4

Ciekawostka Dudikoff ostatni film nakrecil w 2002 r. Teraz w 2013- spora przerwa

ocenił(a) film na 10

I co z tym faktem?

użytkownik usunięty
karoman4

A nic dluga przerwe mial

ocenił(a) film na 10

A Norris jaką przerwę miał albo Arni.

użytkownik usunięty
karoman4

Mnie osobiscie cieszy ze nie wala stu filmow rocznie. Ale coz musza zarabiac a pilkarzami nie są

ocenił(a) film na 10

A niech zarabiają. Ja im nie żałuję.

ocenił(a) film na 10
karoman4

nie leciały berety ale drzwi ;)

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Berety nie spadają - źle.
Drzwi odfruwają - źle.
Dobro zwycięża, zło przegrywa - źle.
Brak Seagala - źle.
Wejście Chuck'a - bezcenne ;-D