że podczas walki z adkinsem, kurierowi nie spadł nawet berecik z głowy
A pan Stiwen Sigal w tym czasie był na siłowni, by zdążyć poprawić swój wizerunek, zanim przystąpi do udziału w Ex3.
Jak Steven chce chociaż trochę do formy wrócić, to musi schudnąć, nie ma bata ;) W "Maczecie" już tylko mieczem machał.
seagal może zagra ale na swoim bębenku a i jak możesz to nie odpisuj już temu dariuszowi topola, to zwykły katol-prowokator niech troll z głodu zdechnie a myśmy już go zgłosili. paru takich tutaj było zgłaszało się ich i dostali bana albo natychmiastowego albo po paru dniach
Sorry, ale ja lubię bawić się z trollami. Oczywiście nie z tymi kiepskimi, tylko z tymi średnimi/niezłymi (bo dobrych, porządnych trolli już chyba nie ma nigdzie).
Kilku trolli udało mi się kiedyś strollować (nie tutaj). Nie wiem z czego to wynika, ale szczególnie łatwe jest to właśnie z tymi trollami, którzy jadą na stereotypach.
Najważniejsze to dać mu pomyśleć, że biorę go na poważnie, potem z górki. Wybacz, ale nie odpuszczę sobie takiej zabawy ;)
potem jest syf niepotrzebny na forum...
ale w jaki sposób udało ci się ich strollować? że im odpowiedziałeś czy że ich zgłosiłeś i na bana polecieli?
tutaj z użytkownikami co gadamy to po prostu ignorujemy trolli i ich zgłaszamy, wtedy tak naprawde zostają strollowani jak to nazwałeś, już paru takich dostało tutaj bana i ta topola też została zgłoszona
Wdawałem się z nimi w dyskusje, aż tracili panowanie nad sobą, zaczęli mnie obrażać i bluzgać. Wtedy to miałem satysfakcję z bana.
A na fw i tak jest pełno syfu i paradoksalnie trolle mają w tym bardzo niewielki udział. Forum bardzo nieprzyjemnie się czyta ponieważ prawie w każdym temacie znajdzie się ktoś, kto zagląda innym w profile i ocenia ich IQ na podstawie ocen. Tamci o dziwo często są nie lepsi i w odwecie też robią to samo. I w ten sposób na forum jest pełno gówna, a w niektórych tematach 2/3 wpisów jest zablokowanych.
Ogólnie do dyskusji wolę kmf - tam każdy ma argumenty i raczej nikt nie obraża drugiego na podstawie gustu (chociaż także jest pełno ostrych dyskusji - i bardzo dobrze!)
DO WSZYSTKICH : Dziwię się co jak co, ale wy jeszcze jakieś uwagi dajecie "czemu nie stało się", "czemu nie tam to", "dziwne", "głupie to trochę" itp.
Nawet jedna osoba w takim filmie rozwaliła by armie najlepszych 1000 ludzi bo to jest tylko kino akcji i albo ktoś je lubi albo nie.
ja takich uwag nie daje
tutaj powstał jeden z wielu podobnych tematów po raz 100;)
http://www.filmweb.pl/film/Niezniszczalni+2-2012-595010/discussion/...........,2 016442
Zapraszam do tematu http://www.filmweb.pl/film/Fire+with+Fire-2012-624930/discussion/Trailer+i+plaka t+filmu+%2C%2CFire+with+fire%27%27.,2017224
A ja się zastanawiam, co było w tym worku, który przyniósł Barney i rzucił pod nogi Churchowi i Trenchowi. My wiemy, że to SPOILER głowa JCVD, ale tak na prawdę co tam było? Hm... podobnie jak w Pulp fiction, co było w walizce?
ale z tym Pulp fiction to cały czas mnie zastanawia co było w walizce ?
dobrze to Tarantino wymyślił
Oni jej pilnowali, jak oka w głowie. Może kasa albo jakieś papiery wartościowe. Niemożliwe, żeby pilnowali walizki z rękawiczką Michaela Jacksona [ bo też była taka teoria.]
moim zdaniem jakaś bezcenna biżuteria którą Wallace miał dać Mia tak jak Tarantino powiedział było tam to co chciał zobaczyć widz
karo, nie zauważyłaś jak Stathamowi beret się rozciagał jak skakał z tej liny w dżungli?Gumka jak nic.
Wiem, ale ja wprowadziłam swoim komentarzem trochę humoru. Tzn miałam taki zamiar, ale chyba nie wyszło ;-p