Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124680
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

trochę to głupie

użytkownik usunięty

że podczas walki z adkinsem, kurierowi nie spadł nawet berecik z głowy

karoman4

a gdzie seagal? czemu go niema?

ocenił(a) film na 10
VanDammeNet

A pan Stiwen Sigal w tym czasie był na siłowni, by zdążyć poprawić swój wizerunek, zanim przystąpi do udziału w Ex3.

ocenił(a) film na 9
karoman4

Jak Steven chce chociaż trochę do formy wrócić, to musi schudnąć, nie ma bata ;) W "Maczecie" już tylko mieczem machał.

ocenił(a) film na 10
vujek1991

seagal może zagra ale na swoim bębenku a i jak możesz to nie odpisuj już temu dariuszowi topola, to zwykły katol-prowokator niech troll z głodu zdechnie a myśmy już go zgłosili. paru takich tutaj było zgłaszało się ich i dostali bana albo natychmiastowego albo po paru dniach

ocenił(a) film na 9
Expendable91

Sorry, ale ja lubię bawić się z trollami. Oczywiście nie z tymi kiepskimi, tylko z tymi średnimi/niezłymi (bo dobrych, porządnych trolli już chyba nie ma nigdzie).

Kilku trolli udało mi się kiedyś strollować (nie tutaj). Nie wiem z czego to wynika, ale szczególnie łatwe jest to właśnie z tymi trollami, którzy jadą na stereotypach.

Najważniejsze to dać mu pomyśleć, że biorę go na poważnie, potem z górki. Wybacz, ale nie odpuszczę sobie takiej zabawy ;)

ocenił(a) film na 10
vujek1991

potem jest syf niepotrzebny na forum...

ale w jaki sposób udało ci się ich strollować? że im odpowiedziałeś czy że ich zgłosiłeś i na bana polecieli?

tutaj z użytkownikami co gadamy to po prostu ignorujemy trolli i ich zgłaszamy, wtedy tak naprawde zostają strollowani jak to nazwałeś, już paru takich dostało tutaj bana i ta topola też została zgłoszona

ocenił(a) film na 9
Expendable91

Wdawałem się z nimi w dyskusje, aż tracili panowanie nad sobą, zaczęli mnie obrażać i bluzgać. Wtedy to miałem satysfakcję z bana.

A na fw i tak jest pełno syfu i paradoksalnie trolle mają w tym bardzo niewielki udział. Forum bardzo nieprzyjemnie się czyta ponieważ prawie w każdym temacie znajdzie się ktoś, kto zagląda innym w profile i ocenia ich IQ na podstawie ocen. Tamci o dziwo często są nie lepsi i w odwecie też robią to samo. I w ten sposób na forum jest pełno gówna, a w niektórych tematach 2/3 wpisów jest zablokowanych.

Ogólnie do dyskusji wolę kmf - tam każdy ma argumenty i raczej nikt nie obraża drugiego na podstawie gustu (chociaż także jest pełno ostrych dyskusji - i bardzo dobrze!)

ocenił(a) film na 10
vujek1991

Expendable91 ma racje. Nie karmić trolla - nie śmiecić forum.

karoman4

SZKLANA PUŁAPKA 4 !!!!!!!

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

Już patrzę ;-D

ocenił(a) film na 10
karoman4

parszywa dwunastka później!

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

dzisiaj na tv4 o 22;45 leci parszywa dwunastka

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Marvin, Bronson, Savallas, Sutherland. ;-)

Expendable91

chyba się pomyliłeś

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

nie wiem, adam mi tak napisał więc tylko kopiuje

ocenił(a) film na 10

Aha.

bradock

Vilain lubi walczyć. Gdzieś to przeczytałem i wiedział że Sly po niego przyjdzie, proste.

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

W porządku .

Expendable91

DO WSZYSTKICH : Dziwię się co jak co, ale wy jeszcze jakieś uwagi dajecie "czemu nie stało się", "czemu nie tam to", "dziwne", "głupie to trochę" itp.
Nawet jedna osoba w takim filmie rozwaliła by armie najlepszych 1000 ludzi bo to jest tylko kino akcji i albo ktoś je lubi albo nie.

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

ja takich uwag nie daje

tutaj powstał jeden z wielu podobnych tematów po raz 100;)

http://www.filmweb.pl/film/Niezniszczalni+2-2012-595010/discussion/...........,2 016442

Expendable91

wiem czytałem to, ty akurat NIE, ale inni TAK

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

Ja się cieszę z takiego filmu, jaki dostałam i nie narzekam.

karoman4

wiem

użytkownik usunięty
karoman4

teraz tylko czekać na dvd i oglądać do bólu!!

ocenił(a) film na 10

Zapraszam do tematu http://www.filmweb.pl/film/Fire+with+Fire-2012-624930/discussion/Trailer+i+plaka t+filmu+%2C%2CFire+with+fire%27%27.,2017224

ocenił(a) film na 10
karoman4

drzwi leciały a beret nie leciał ;)

ocenił(a) film na 10
Expendable91

A ja się zastanawiam, co było w tym worku, który przyniósł Barney i rzucił pod nogi Churchowi i Trenchowi. My wiemy, że to SPOILER głowa JCVD, ale tak na prawdę co tam było? Hm... podobnie jak w Pulp fiction, co było w walizce?

ocenił(a) film na 10
karoman4

SPOILER brak - indyk zgotowany przez stefana :)

ocenił(a) film na 10
Expendable91

A może Sly złapał tą kurę, którą z przyczepy wyrzucił Lundgren? To ma sens ;-D

ocenił(a) film na 10
karoman4

ciekawa teoria

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Widzisz, potrafię czasem ruszyć głową i pomyśleć ;-)

karoman4

ale z tym Pulp fiction to cały czas mnie zastanawia co było w walizce ?
dobrze to Tarantino wymyślił

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

Dobre pytanie. A kod otwarcia tej walizki, to 666.

karoman4

wiem czytałem rożne teorie

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie.

karoman4

tak na serio co by ci tam najbardziej pasowało

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

Oni jej pilnowali, jak oka w głowie. Może kasa albo jakieś papiery wartościowe. Niemożliwe, żeby pilnowali walizki z rękawiczką Michaela Jacksona [ bo też była taka teoria.]

karoman4

moim zdaniem jakaś bezcenna biżuteria którą Wallace miał dać Mia tak jak Tarantino powiedział było tam to co chciał zobaczyć widz

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

Bezcenna biżuteria też pasuje.

Expendable91

mogli zrobic tak ze na poczatku jakos ginie przez adkinsa jet li no ale sie czepiac nie bede

bo kurier miał beret na gumce

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 10

Przykleili na kropelkę ;-p

karoman4

karo, nie zauważyłaś jak Stathamowi beret się rozciagał jak skakał z tej liny w dżungli?Gumka jak nic.

ocenił(a) film na 10
Izabelka_filmweb

Wiem, ale ja wprowadziłam swoim komentarzem trochę humoru. Tzn miałam taki zamiar, ale chyba nie wyszło ;-p

karoman4

do placka Jasona;p