Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124660
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2
użytkownik usunięty
wojti_venom

Jedna czy kilka ?

może być kilka

użytkownik usunięty
wojti_venom

Tylko inne pytanie i inna odpowiedz troche. Odpowiem tak: aktor: tutaj musze postawić na trójkę Willis, Schwarzenegger i JCVD. Postać to zdecydowanie Hector

ocenił(a) film na 10
wojti_venom

Willis i Schwarzenegger - za sceny ze smartem i ich żwawą dyskusję
Gunner - za całokształt, ale z dużym naciskiem na jego ''tyłek foczki''
Jet Li - za to, że pokazał inne zastosowanie sprzętu kuchennego, a mnie jako pani technik żywienia na pewno przyda się taka wiedza. ;-P

użytkownik usunięty
karoman4

Musialem to gdzies wkleic http://www.youtube.com/watch?v=v_UVi3yHLPU

ocenił(a) film na 10

Tego Bimbera to już mogli sobie darować.

użytkownik usunięty
karoman4

Najlepszy jest ten czerwony na koncu. Niezniszczalni staja sie posmiewiskiem w necie

ocenił(a) film na 10

Tak jak wszystko wokoło.

użytkownik usunięty
karoman4

Tak jak to Expendables vs Power Rangers

ocenił(a) film na 10
karoman4

Jet Li i jego patelnie :)

ocenił(a) film na 10
karcia6666

Szkoda tylko, że ta ''lekcja gotowania'' taka krótka była.

ocenił(a) film na 10
karoman4

No niestety :) . A może w Ex3 Yang będzie miał swój program o gotowaniu

ocenił(a) film na 10
karcia6666

Miejmy nadzieję.

ocenił(a) film na 10

Takie sobie. Mogło być dużo bardziej zabawne. Choć i tak mają plusik za dr Zoidberga :)
Ludzie się ze wszystkiego śmieją, od religii, koloru skóry, Biebera czy nazistów po ludzkie zachowania, odruchy czy choroby psychiczne. W tak dużej gamie tematów do wyśmiewania miałoby zabraknąć miejsca na jakiś tam, Hollywoodzki film?

użytkownik usunięty
Dentarg

Wiadomo

karoman4

Tylko szkoda, że pod koniec wogóle nie było Jeta Li, mogli kogoś innego wyrzucić z tym biznesmenem.

ocenił(a) film na 10
kathrina357

Chińczyk odprowadził Chińczyka do domu. ;-)

karoman4

Mógł go szybciej odprowadzić, a tak ominęła go cała imprezka.

ocenił(a) film na 10
karoman4

stefan gibson :D

użytkownik usunięty
wojti_venom

chuck za jego wejscie i schwarzenegger z willisem za teksty do siebie.

ocenił(a) film na 10
wojti_venom

Nie napisałeś czy z Niezniszczalnych 1 czy 2, więc uznaję, że z obu części. Skoro można kilka postaci to wypiszę pierwszą trójkę:
1. Gunner Jensen (Dolph Lundgren) - pijak, chemik i psychol... wystarczył jeden "strzał ostrzegawczy" by zdobyć moją sympatię
2. Yin Yang (Jet Li) - Li w roli totalnego pesymisty, marudy, z którego każdy się nabija. W takie roli go jeszcze nie widziałem.
3. Hale Caesar (Terry Crews) - całokształt kapitalny. Jego scena z AA-12 jest jedną z lepszych z Niezniszczalnych 1. Wciąż liczę, że w trzeciej części nawiążą w jakiś śmieszny sposób do jego reklam Old Spice.

ocenił(a) film na 10
Dentarg

Z 2 się zgodzę. Nabijali się z niego bo jest najmniejszy.

wojti_venom

Statham

ocenił(a) film na 10
Martin__Alpert

A kiedy kolejne notowanie 30 ton lista przebojów?

karoman4

Aaa... te notowania z tego słynnego programu, niestety ich nie mam ale podobno w internecie są. A czego się pytasz? Jeśli można wiedzieć?

ocenił(a) film na 10
Martin__Alpert

Chciałam, żebyś dał mi wskazówkę ''kim jesteś'' i proszę - udało się chomik51495.

karoman4

jego to od razu się zdemaskuje już po tym "czego" wiadome było że to on .

ocenił(a) film na 10
wojti_venom

Podobno mam zadatki na dobrego detektywa. W końcu przydało się na coś oglądanie Malanowskiego. ;-P

ocenił(a) film na 9
wojti_venom

Zdecydowanie Van Damme, facet pokazał w tym filmie co to znaczy słowo BAD ASS ;]

ocenił(a) film na 10
wojti_venom

Lundgren nr.1!

potem van damme. statham i norris mimo że było go mało

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Ja tak samo uważam .Lundgren nr 1 (Choć nie wiem czy Janek był ciut lepszy ? ) ,Van Damme ,Statham ,no i Chuck .

ocenił(a) film na 10
bradock

van damme się spisał też ale mnie osobiście lundgrensię najbardziej podobał. obejrzałem ten film split second z hauerem. bardzo dobry i mega klimat

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Ja sobie wczoraj zapuściłam Zimnych Drani, tzn. Niezniszczalnych 2 (tak mi jakoś ochota przyszła, by powtórzyć) i zwróciłam uwagę na kilka rzeczy. Starałam sobie interpretować to, co mówili.
>>> MOŻLIWY SPOILER - OMIJAĆ Z DALEKA <<<
Np kiedy Yang odlatywał, Gunner się go zapytał, ''kiedy wracasz?'', Yang na to: ''Może wkrótce, może nigdy. Może w samą porę.'' <---to już możemy traktować jako wskazówkę, że udział Li w Ex3 jest możliwy. Powtarzam, może pewny nie być, ale zawsze taka możliwość istnieje.

ocenił(a) film na 10
karoman4

Też myślę, że o to mu chodziło.
Dodał też: "See you later, alligator", więc może to "later" będzie w Ex3. Na moje oko Li weźmie udział w Ex3. Przynajmniej powinno go być tyle ile w Ex2.

ocenił(a) film na 10
Dentarg

Albo więcej, niż w Ex2.

Co do Jeta, to on teraz też szykuje jakiś nowy filmiacz.

ocenił(a) film na 10
Dentarg

Miejmy nadzieję , że Jet wróci a z nim jego zarąbiste patelnie. Fajnie jak by się nimi bił z Gunerem

ocenił(a) film na 9
wojti_venom

Gunnar :))

ocenił(a) film na 10
filippo_2

gunnar miażdzy

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Ale jak myślisz. Lepiej wypadł w Ex1, czy w Ex2?

ocenił(a) film na 10
karoman4

w ex1 był krótko ale zagrał niezłego psychola. w ex2 był dłużej ale mniej hardkorowy wiec trudno mi ocenić

ocenił(a) film na 10
Expendable91

No i najważniejsze w Ex1 - ''strzał ostrzegawczy''. Ciekawe, czy w przyszłości będą to wykorzystywać w filmach?

ocenił(a) film na 10
karoman4

,,Strzał ostrzegawczy ,, Ciekawe ,czy w przysłości bedę to wykorzystywać w filmach ? ,, Kasiu jak coś podobnego w stylu strzału ostrzegawczego albo nie mal identycznego widziałem już predzej w filmie .W Bondzie ,W Licencji na Zabijanie ,Tylko Bond -Dalton zabił gością Harpunem .

ocenił(a) film na 10
karoman4

Tu masz na tym filmiku od 2:54 Bond pociąga z Harpuna Niebieskiemu Płetwonurkowi .http://www.youtube.com/watch?v=kFK4g9cWlQ4

ocenił(a) film na 10
bradock

http://www.youtube.com/watch?v=kFK4g9cWlQ4

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Moim zdaniem zdaniem w Ex 2 Gunnar był lepszy ,po pierwsze zagrał pozytywną i bardzo zabawną postać .W Ex1 tak naprawdę klonował czy naśladował swoje postacię z Rocky 4 czy Uniwersal Soldier .

wojti_venom

oczywiscie że Statham :p

ocenił(a) film na 10
wojti_venom

Dla mnie najlepiej wypadł Van Damme :)

wojti_venom

Zdecydowane Van Damme, świetnie zagrał czarny charakter, a końcowa walka z Stallonem to mistrzostwo. Lubię też jeszcze Jasona Stathama.

użytkownik usunięty
wojti_venom

Lundgren za przekonującą głupkowatość swojej postaci, Schwarzenegger i Willis za teksty na lotnisku, Van Damme za niespodziewany popis aktorstwa, Norris za sparodiowanie samego siebie, Stallone za scenariusz :)

wojti_venom

Dla mnie Van Damme był najlepszy w EX2.