PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73846
5,1 36 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Powinien być tym razem Odjazdowy ,Świrnięty ,Psychopatyczny na
Maksa tak jak to było w latach 80 i klasyczne tego przykłady to :
-Charles Rane ( Pasażer 57 )
-Nocny Rzeżnik (Cobra )
-Bennett (Komando )
- Richie Madano (Szukając Sprawiedliwości )
-Mikhail Rostow (Inwazja na U.S.A )
-Chrystian ,,Piaskun ,,Naylor ( Wykonać Wyrok ) itp
Co wy sądzicie o tym pomyślę ? I kto waszym zdaniem powinien taką rolę zagrać w Exp4 ?

bradock

Jak odjazdowy, świrnięty i psychopatyczny to jak nic Joker, albo Skorpion z Brudnego Harry'ego.

ocenił(a) film na 6
granat5

Tommy Lee Jones powinien takiego typka zagrać w ,,Exp4 ,, Bardzo podobała mi się jego rola w ,,Batman Forever ,, jako Dwie Twarze .Był naprawdę świetny i wiarygodny w tym co robi ...

ocenił(a) film na 6
granat5

A kto twoim zdaniem z 3 głównych złych( Roberts ,Van Damme ,Gibson ) z seri ,,Exp ,, był najbliższy tej koncepcji świrniętego złego ? Ja bym postawił na Van Damma jako Viliana .

bradock

Steve Austin. Tak na poważnie, to żaden z nich nie był na tyle świrnięty i psychopatyczny bym się zachwycił rolą.

ocenił(a) film na 10
bradock

No ja też chyba. Roberts raczej nie, Gibson już był bliżej.

użytkownik usunięty
bradock

Neeson i Seagal jako dwóch złych i walka finałowa Stallone vs Neeson i Seagal vs MUTO.

Stallone nie powinien walczyć. Alei tak robi siebie boga w Niezniszczalnych i w EX 4 też będzie walczył na końcu.

użytkownik usunięty
granat5

A może Stallone vs Stallone?

Nie, Stallone to nie Van Damme.
Ej, kim jest MUTO?

użytkownik usunięty
granat5

http://www.youtube.com/watch?v=VqgdWu4IvfM

To już wiem czemu Seagal.

użytkownik usunięty
granat5

Seagal vs Mothra.

ocenił(a) film na 10

Może fanie by było gdyby Barney dowiedział się, że ma brata bliźniaka. xD

użytkownik usunięty
arnie47

Ale takiego jak DeVito.

Proponuję Bruce'a Li

użytkownik usunięty
granat5

Albo Michaela Jordana.

ocenił(a) film na 10

Aha. xD

ocenił(a) film na 6

Myślałem że poważnie podejdziesz do tego tematu ? Seagal ani nie bedzie grał w tej seri i to jest już potwierdzone .A Neeson ? No to był by bardzo ciekawy pomysł jeśli by wypalił ?

użytkownik usunięty
bradock

W sumie to nie mam pomysłu. Wiem tylko, że chciałbym z trzech złych nawet.

ocenił(a) film na 6

A jaki typ bohaterów kina akcji Heniu lubisz oglądać ? Oto przykład :
1 Samotny Wilk ,Jednoosobowa Armia kontra reszta świata czyli Bruce w Szklanej Pułapce ,Stallone w Rambo 2 itp
2 My dwaj kontra reszta świata czyli Glover &Gibson w Zabójczej Broni ,Stallone ,Russel w ,,Tango i Cash ,,
3 Drużyna kontra reszta świata czyli Stallone i Ekipa w ,,Expendables ,, ,,Norris ,Marvin i żołnierze z Delty w ,,Odział Delta ,,
Ja najbardziej lubię wariant pierwszy ,dlatego ,,Falcon Rissing ,, tak bardzo mi się podobał ,najmniej lubię wariant 3 aczkolwiek
te filmy co wymieniłem lubię je bo jest dobra obsada i dobra akcja .

użytkownik usunięty
bradock

Dobre pytanie. Z każdego można de facto coś wyłuskać. McClane jako wariant pierwszy, Zabójcza broń tak jak wspomniałeś jako drugi i w trzecim np. Predator.

ocenił(a) film na 6

Tak ,ale która koncepcja filmu ci się najbardziej podoba ? Chyba druga ? Lubisz ,,Zabójczą Broń ,, a w sumie ,,Die Hard 3 ,, też było jako koncepcja 2 ,bo był Wills i Jackson jako partnerzy .

użytkownik usunięty
bradock

Na bank lubię 2 lub 3 tylko nie wiem czy dwoch czy ekipa jak w Predatorze albo w Exach.

ocenił(a) film na 6

Ok ,Heniu .A tutaj możesz przeczytać o stylu walki Liama Nessona xD http://www.filmweb.pl/film/Uprowadzona+3-2015-670003/discussion/Nowe+zdj%C4%99ci a+oraz+Liam+Neeson+o+stylu+walki+Bryana+Millsa.,2513677

użytkownik usunięty
bradock

Z filmów o sztukach walki najbardziej lubię Quest.

użytkownik usunięty

Quest rządzi

użytkownik usunięty
bradock

DAwać SEAGALA!!!!!! nikt inny mnie nie interesuje..... musi mieć rolę jak JCVD

bradock

Proponował bym bardziej kogoś charyzmatycznego np Hannibal Lecter (A. Hopkins). Ci psychopaci grani są przez B- Aktorów. Myślę, że Eric Roberts w części pierwszej całkiem dobrze zagrał.

ocenił(a) film na 4
bradock

Jak czarny charakter to tylko Samuel L. Jackson!

ocenił(a) film na 8
bradock

Albo jak Cage w "Face Off".