Powinien być tym razem Odjazdowy ,Świrnięty ,Psychopatyczny na
Maksa tak jak to było w latach 80 i klasyczne tego przykłady to :
-Charles Rane ( Pasażer 57 )
-Nocny Rzeżnik (Cobra )
-Bennett (Komando )
- Richie Madano (Szukając Sprawiedliwości )
-Mikhail Rostow (Inwazja na U.S.A )
-Chrystian ,,Piaskun ,,Naylor ( Wykonać Wyrok ) itp
Co wy sądzicie o tym pomyślę ? I kto waszym zdaniem powinien taką rolę zagrać w Exp4 ?
Tommy Lee Jones powinien takiego typka zagrać w ,,Exp4 ,, Bardzo podobała mi się jego rola w ,,Batman Forever ,, jako Dwie Twarze .Był naprawdę świetny i wiarygodny w tym co robi ...
A kto twoim zdaniem z 3 głównych złych( Roberts ,Van Damme ,Gibson ) z seri ,,Exp ,, był najbliższy tej koncepcji świrniętego złego ? Ja bym postawił na Van Damma jako Viliana .
Steve Austin. Tak na poważnie, to żaden z nich nie był na tyle świrnięty i psychopatyczny bym się zachwycił rolą.
Neeson i Seagal jako dwóch złych i walka finałowa Stallone vs Neeson i Seagal vs MUTO.
Stallone nie powinien walczyć. Alei tak robi siebie boga w Niezniszczalnych i w EX 4 też będzie walczył na końcu.
Myślałem że poważnie podejdziesz do tego tematu ? Seagal ani nie bedzie grał w tej seri i to jest już potwierdzone .A Neeson ? No to był by bardzo ciekawy pomysł jeśli by wypalił ?
A jaki typ bohaterów kina akcji Heniu lubisz oglądać ? Oto przykład :
1 Samotny Wilk ,Jednoosobowa Armia kontra reszta świata czyli Bruce w Szklanej Pułapce ,Stallone w Rambo 2 itp
2 My dwaj kontra reszta świata czyli Glover &Gibson w Zabójczej Broni ,Stallone ,Russel w ,,Tango i Cash ,,
3 Drużyna kontra reszta świata czyli Stallone i Ekipa w ,,Expendables ,, ,,Norris ,Marvin i żołnierze z Delty w ,,Odział Delta ,,
Ja najbardziej lubię wariant pierwszy ,dlatego ,,Falcon Rissing ,, tak bardzo mi się podobał ,najmniej lubię wariant 3 aczkolwiek
te filmy co wymieniłem lubię je bo jest dobra obsada i dobra akcja .
Dobre pytanie. Z każdego można de facto coś wyłuskać. McClane jako wariant pierwszy, Zabójcza broń tak jak wspomniałeś jako drugi i w trzecim np. Predator.
Tak ,ale która koncepcja filmu ci się najbardziej podoba ? Chyba druga ? Lubisz ,,Zabójczą Broń ,, a w sumie ,,Die Hard 3 ,, też było jako koncepcja 2 ,bo był Wills i Jackson jako partnerzy .
Na bank lubię 2 lub 3 tylko nie wiem czy dwoch czy ekipa jak w Predatorze albo w Exach.
Ok ,Heniu .A tutaj możesz przeczytać o stylu walki Liama Nessona xD http://www.filmweb.pl/film/Uprowadzona+3-2015-670003/discussion/Nowe+zdj%C4%99ci a+oraz+Liam+Neeson+o+stylu+walki+Bryana+Millsa.,2513677
Proponował bym bardziej kogoś charyzmatycznego np Hannibal Lecter (A. Hopkins). Ci psychopaci grani są przez B- Aktorów. Myślę, że Eric Roberts w części pierwszej całkiem dobrze zagrał.