Widziałem film z wycieku i według mnie co to kur... za gniot z tytułem Niezniszczalni 3?!
Walka Sly z Melem, już lepsze są w filmach dla gimbazy ...
Brak jakiegokolwiek kopacz po stronie mela...
Inteligencja przeciwników , powiem że krzesło lepiej sobie by z tytułowymi bohaterami niż ci niby wojacy.
Strata czasu na jakieś karakoke czy coś w tym stylu, a główna walka nawet chyba 1 min nietrwała,
To tzw młode pokolenie powinno się pojawić może dopiero w mhhh 10 może 12 części, dla mnie film bez nich by było o niebo lepszy,
Arni i Lee co to kur było to ja nie wiem,
Widać jak ... że jest robione pod pg 13 i bym powiedział dolna granica,
Liczyłem że nie pokazali całego filmu w zwiastunach ale niestety tak się stało.
Jedna z nielicznych pozytywnych cech to niektóre utwory, Snipes nawet dobry, Ford fajnie przedstawiony
Efekty w filmie według mnie najgorsze ze wszystkich 3 części, szczególnie momenty z helikopterami
Bardzo ale to bardzo zmarnowana postać Mela,
Niestety film mial zajebiście dobry potencjał obsada super temat tez nie najgorszy ale nowi nieznani nikomu autorzy to dno dla takiego filmu rozumiem jeden max 2 ale praktycznie cala ekipa proszę was jedyny porządny fragment w filmie to odbicie snipesa z więzienia w sumie to z pociągu wiozacego go tam ale wiecie o co mi chodzi lubiłem ta serie bo oni nabijali się z siebie i swoich starych filmów
Pg13 zniszczyło ten film. Ale kategoria wiekowa nie jest jedynym problemem tego filmu. Przede wszystkim nie skupia się na postaciach na których tak naprawdę zależy widzom czyli starej gwardii, oraz nowym/starym wyjadaczom - Snipes. W zamian za to mamy grupkę gnojków, którzy nie dość, że nie potrafią grać (przy nich nasze kochane dziady to aktorzy na miare oskara), to jeszcze nie mają szacunku dla starej gwardii. Przynajmniej taki Billy the Kid z EX2 wiedział gdzie jest jego miejsce - tym samym był zdecydowanie bardziej lubianą postacią.
Czekam na wersję unrated z pełnymi scenami walk i przemocy. Dla tych co zastanawiają się czy wybrać się na wersję kinową? Zdecydowanie odradzam.
I jeszcze reżyseria ,montaż zawiódł ten film .Nie powinni tego filmu powierzać komuś co nie ma doświatczenia w tej branży .
nom właśnie, billy był świetny i jak by ci nowi byli na jego poziomie to by było jeszcze ok
Scena której także nie było w filmie : http://www.youtube.com/watch?v=eDePXlecizA
Pewnie ta scena wyjaśnia nam skąd Gunnar miał na ręku ten elektroniczny bajer.
Poza tym dlaczego tak mało było naszych bohaterów na Harleyach? W końcu zatrudnili jakiegoś projektanta od tego typu motorów, a tutaj ekipa pojeździła sobie nimi dosłownie przez kilka sekund. Wygląda na to, że sporo wycięli scen z udziałem motorów.
Moim zdaniem Świat Kina Akcji po Premierze ,,Exp3 ,, bedzię już zupałnie inny .Zostaliśmy sprzedani i okradzeni .Jak my z tym teraz bedziemy żyć ? Podobno Sylwek szykuje już ,,Exp4 ,, i bedzię tam ,,The Rock ,, .Nie wiem co o tym myśleć ?
Okradzeni? Przecież to wy ich okradliście oglądając nielegalną wersję nie płacąc za nią , a teraz narzekacie. :)
,,Niezniszczalni 1,2 ,, w kategori R zarobili już 579 mln dolarów ,to były pieniądzę fanów którzy poszli na ten film i docenili staromodne kino akcji .Oczekiwali od 3 cześći również podobnej koncepcji filmu a dostali jakieś popłuczyny .... Ja na ,,Exp1,, i ,,Exp2 ,, byłem dwa razy w kinie ,wiec jakiś swój udział w ich zyskach miałem .Szkoda że nas tak potraktowali .
Zobaczymy jak sobie poradzi 3 cześć z najlepszą jak dotąd obsadą i PG -13 .Pewnie rozsadzą Box Office .....
Przeginasz pałę!
To nie my okradliśmy ich tylko ta osoba, która rozpowszechniła nagranie. Uważaj lepiej na to co pitolisz, bo tylko niepotrzebnie robi się nieprzyjemna atmosfera na forum. <Ale gdyby tak zabrnąć Twoim tokiem myślenia - Ty też oglądałeś film w necie, czyli też ich okradłeś.>
O widzę że Kasia się ostro wkurzyła i od razu sprawę postanowiła raz a konkretnie wyjaśnić xD .
Nie będzie mi tu nikt wmawiał złodziejstwa. Poza tym, jak już wspomniałam w rozmowie ze @Znawcą Tematu - Kota w worku się nie kupuje.
Owszem owa osoba jest złodziejem. Ale oglądanie za darmo produktu za który się płaci jest również kradzieżą. Zobacz ile po tym wycieku stracą kasy producenci.
Jak mi to udowodnisz, że oglądałem?
Nie oglądałam za darmo, bo płaciłam za transfer na kinomanie. Sprawdziłam sobie produkt i teraz wiem, że wypad do kina jest zbędny. Poczekam sobie na płytkę z pełną wersją, a jak nie to nawet na zwykłą - kolekcję trzeba skompletować. Więc dam im coś od siebie <choć nie zasłużyli>, nie bój żaby.
Tak, ale zapłaciłaś tylko właścicielom strony internetowej.
Jeszcze przed wyciekiem mówiłaś, że do kina nie idziesz. :)
Nie mówiłam, że na pewno nie idę, ale że moje wyjście do kina, stoi pod dużym znakiem zapytania. A to spora różnica.
Poza tym, jeżeli mowa o złodziejstwie, to należy to przypisać twórcom Ex3 i tym, którzy brali udział w kręceniu tym młynkiem <w tym również Stallone>. Sly wraz z pozostałymi okradli swoich wiernych fanów, chociażby z szacunku. Taka jest prawda!
A ja pamiętam inne słowa: " Lecą na kasę? Ok, ale mojej nie dostaną.". To było jeszcze przed wyciekiem. :)
To było, jeśli się nie mylę, przy informacji o pg13. Miałam prawo się zdenerwować. Ale Ty, nie masz prawa mnie szpiegować. Detektyw się kurczę znalazł!
Cóż, oglądałem niedawno serial "Detektyw". xD
http://www.filmweb.pl/serial/Detektyw-2014-654010
Oj tam to nie jest szpiegowanie.
Heniu : Łap : http://technowinki.onet.pl/biznes-i-finanse/lionsgate-ukarze-winnych-za-wyciek-f ilmu-niezniszczalni-3/wlp9l
Seagal chciał zniszczyć serie Exp ,by móc na ich ruinach stworzyć własnych ,,Niezniszczalnych ,, w których grali by Jackie Chan ,Jet Li i Jason Statham .Albo nie chciał konkurencji dla ,,Liberatora 3 ,, Coś jest na rzeczy Heniu
Mam nadzieje tylko że ten cały cyrk z PG -13 i wyciekiem nie zaszkodzi produkcji ,,Londyn w ogniu ,, Mam nadzieje że te filmy nie są ze sobą jakość powiązane i nie odziałują na siebie nawzajem .Oby znowu jakieś palanty nie zmieniły kategori wiekowej ,,London has Fallen ,, z R na PG -13 bo to było by już bl*użn*ie*rstwo ,nie porównywalne blużnierstwo przy czym takich 5 Lutzów w Exp4 było by pikuśiem . ,,Londyn w ogniu ,, podobnie jak jego poprzednik ,musi zostać uwolniony od metroseksualnego ,gimbazjalnego trendu jaki dziś obecnie panuje w kinie .Ten film musi być krwawą jatka bez zahamowań ,bez obecnej poprawności politycznej i filmowej .
''Wytwórnia Liongate nie zamierza tego puścić płazem i rozpoczyna batalię z piratami.''
Zarys fabuły Ex4?
,,Zobacz ile po tym wycieku stracą kasy producenci ,, I bardzo dobrzę bo zostaną ukarani za swoją chciwość .Ty Granat powineś być że mną solidarny w tej sprawię ,szczególnie że producenci dość dziwnie potraktowali udział Jackie w tym filmie ,po za tym nasza ekipa została w tym filmie zmarginalizowana .Przez półfilmu byli same młódziki i Sylwek .Parafrazując jednego pana można powiedzieć : ,,Jesteś winny ,ponosisz Karę ,,
Mam to gdzieś. Dla mnie żaden film z tej serii nie był jakiś wyjątkowy. Po prostu to takie kino akcji jakich wiele. Nie jestem tak bardzo oburzony trójką, bo wielkiego spadku w porównaniu z poprzednikami nie ma.
Moje oceny:
Niezniszczalni - 7/10
Niezniszczalni 2 - 7/10
Niezniszczalni 3 - 6/10
Co do chciwych producentów to wcale mnie nie dziwi, że mając taką obsadę obniżyli kategorię wiekową. Tak już jest w dzisiejszym świecie, liczy się tylko kasa.
Ogólnie ,,Exp 1&2 było świetnym filmem akcji ,dawało prawdziwego Powera podczas oglądania .Były jak wczesne filmy Seagala ,którę oglądając pierwszy raz w życiu dostawałeś solidnego Kopa W Twarz xD
Ja tam takiego kopa nie dostałem. Stare filmy Seagala biją Niezniszczalnych na głowę. Oglądanie takiego filmu jak Wygrać ze śmiercią to było przeżycie. :D
Granat : Łap : http://technowinki.onet.pl/biznes-i-finanse/lionsgate-ukarze-winnych-za-wyciek-f ilmu-niezniszczalni-3/wlp9l
Sylwek niech lepiej przejdzie na emeryturę, bo tym filmem zniszczył cały swój dorobek. Stracił zdecydowaną część swoich najwierniejszych fanów. EX3 w takiej wersji to jeden z najgorszych filmów SLy'a w jego karierze.
Grupa starych koni bawi się pistolecikami, tak mogę to podsumować.Widziałem początek a resztę na podglądzie bo nie szło tego oglądać.
Brak odrobiny realności ,mądrych dialogów, jest tylko to strzelanie bez sensu
Stallone chyba myślał ze wystarczy jego podretuszowana gęba, trochę strzelaniny i fajerwerków żeby zrobić film,jednak nie wystarczyło wyszedł gniot!
jak najbardziej zgadzam się z treścią tego komentarza jak i wszystkich powyżej. niestety totalnie zje**li ten film. od sceny w barze jak Barney zwolnił swoją całą starą ekpię zastanawiałam się co to ku*wa ma być, co za szit ja oglądam...totalnie zawiodłam się na tej części. chyba sobie jeszcze raz obejrzę 1 i 2 i postaram się zapomnieć o tym nie wypale...