PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73940
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Wycięli scenę walki Jeta z Ex3 to wrzucam coś równie dobrego. Podejrzewam, że jest to wersja rozszerona, bo Lundgren więcej gada głupot i bardziej obrywa od Happyfeeta :D

http://www.youtube.com/watch?v=i38fhRT6kHY

użytkownik usunięty
Dentarg

No nareszcie coś ciekawego. Ta wersja jest bardziej ,,czytelna'', ale i widzę, że Ravens and skulls musieli przycinać.

ocenił(a) film na 4
Dentarg

To jest z reżyserskiej wersji Ex1.

Dentarg

Lundgren jest zajebisty!!!

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Najlepsze było ,,come on, bring it'' i łeb w strop.

Dokładnie. Z nim to powinni zrobić jakiś spin off.

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Albo dać mu jeszcze jakąs konkretną walkę. Ubóstwiam jedynkę.

Lundgren i Rourke najbardziej lubiłem z jedynki.

http://youtu.be/kxxl58ky5Jw?t=2m15s

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Tak widziałem to. Ktoś wklejał jakoś w 2012 roku bodajże. Ja z jedynki to chyba Arnold i Bruce jeśli chodzi o sztywne trzymanie się samych aktorów.

Mi chodziło o postacie.

http://www.filmweb.pl/film/Niezniszczalni+2-2012-595010/discussion/znalaz%C5%82e m+naprawde+dobry+filmik+kt%C3%B3ry+podsumowuje+expendables2+oraz+kino+akcji,2058 529

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Zgadza się i nawet się tam wpisałem.

Zauważyłem użytkownika usuniętego XD

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Tak i znów dobowy limit hehe.

Jeśli będzie następny raz to za nick daj sobie Użytkownik usunięty XD

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Może już ktoś taki jest. Widzialem raz użytkownika nie_mam_pomyslu_na_nicka czy jakoś tak.

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

Mateusz : Lundgren jest Boski !!! I żadnę te jego nowe gnioty typu ,,Grobowiec Smoka ,, czy inne chałki typu ,,Skin Tradę ,, nie przyćmą
jego starych dobrych filmów akcji z lat 80 !!!http://www.youtube.com/watch?v=lzV-d4aGbt0

bradock

Też tak uważam! http://youtu.be/kxxl58ky5Jw?t=2m15s

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

Mateusz : Świetny Filmik !!!! Najlepsze było z tego filmiku jak Lundgren walił głową Van Damma o samochód i mówił
: Jak mówię skacz ,to pytasz się jak wysoko ,albo Van Damme walił nogą w palmę czy jak całą armia radziecka okrożyła Rambo i jego
dowódce ,Pułkownik Trautman pyta się Rambo ,John masz jakis pomysł ? Rambo przeładowuje broń i zaciśniętymi zebami mówi : Roz*p*ie*pszyć ich !!! .Esencja kina lat 80 .

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

,,Exp4 ,, powino być w R Hardcore i kopią ,,Rambo 3 ,, Czyli np Rourke albo Wills jedzie w odwiedziny do kumpla z dawnych studiów na Ukraine ,niespodziwanie wybucha wojna na Ukrainie ,Rosja najeżdza na nią ,jest okupacja tego kraju ,Barack Obama jest słabym prezydentem ,nie podejmie zdecydowanych kroków ,Rourke czy Wills zostają wzieci do niewoli .Sylwek i jego ekipa dowiaduje się o tym ,wiedzą że na mięki ugodowy rząd Baraca Obamy nie mają co liczyć ,muszą sami podjąc się misji uwolnienia ich dawnego kolegi .A mieć za przeciwnika kogość takiego jak Rosja ,to jest coś !!! Ten wątek dał mu niesamowitę mozliwości akcyjne ,to było by coś .Trzeba się nad tym zastanowić .

bradock

XD Szkoda że Rourke nie ma.

ocenił(a) film na 6
ocenił(a) film na 8
bradock

Skin Trade akurat może być dobry.

ocenił(a) film na 4
Dentarg

Do Wszystkich!

No i weźcie sobie teraz porównajcie występ Lundgrena w Ex1 i występ Lundgrena w Ex3.
Zmarginalizowali jego udział, że aż chciałoby się zacytować Jaśka Panasewicza:
''Mniej niż zeroo; mniej niż zeroo! O o o o!''

ocenił(a) film na 6
karoman4

Tak ,chociaż w 1 aż tak dużo go nie było ,najwiencej w dwójce .

karoman4

Jedynie scena w której stara ekipa w tym Lundgren zaczęli się sadzić do tej pseudoekipy spowodowała uśmiech na mojej twarzy.

ocenił(a) film na 8
karoman4

"Są tacy, to nie żart dla których jesteś wart..."

ocenił(a) film na 4
karoman4

W Ex4 pewnie tylko wychyli się zza rogu. Powie:
- Hej, jestem Gunner, a teraz muszę się schować, bo trzeba dać szansę młodym się wykazać
Po czym jego występ w czwórce dobiegnie końca.

użytkownik usunięty
Dentarg

A kto młody zagra? Oprócz Radcliffe'a rzecz jasna.

ocenił(a) film na 4

Bieber, Cyruska, Gomezka, bracia z hotelu i statku, ten jak on tam miał, Nefron, czy Efron - chętni zawsze się znajdą.

użytkownik usunięty
karoman4

Zac Neptun.

ocenił(a) film na 4

liZac Caput. :D

użytkownik usunięty
karoman4

I syn Willa Smitha.

Chyba nigdy do pięt nie dorośnie ojcowi.

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Ale ojciec nie jest tak rozciągnięty.

Nie musi być. Gdyby nie tatuś to by go w Karate Kid z Jackie Chanem nie było.

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 6
karoman4

MI się wydaje że mimo wszystko 4 cześć może się udać ,pomimo słabej 3 a dlaczego ? Bo dostali straszne becki w Box Office ,to napewno nimi zatrząsło .Oreż w postaci PG -13 został wybity im na dobre ,zresztą Sylwek powiedział że 4 bedzie w R a na konferencji w Chinach powiedział że w 4 bedzie mniej gwiazd ale za to wiekszę role bedą mieli te postacie .Czyli jest to na co czekamy -wracam do stylu z 1 cześci .

bradock

Będą zarabiać coraz mniej zapewne. Sens może by miała jedna porządna część - wtedy by można to nazwać hołdem. A tak to nawalają sequeli w których nie widać pomysłu, a starzy aktorzy starzeją się jeszcze bardziej

bradock

Dobrze by było, ale na razie to co Sylwek mówi a pies szczeka to jest w zasadzie jedno i to samo.