Liam sam potrafi zarobić na dzieńdobry 50 milionów i skończyć z niemal 400 milionami, a ci idioci
nie potrafią nawet zarobić 20 milionów? Śmiech na sali. :D
mysle ze ci goscie maja tyle kasy ze zagrali w tym filmie dla zabawy baradziej niz dla kasy. Zobacz np role jak Banderas? znany a tez sobie zagral smiesznego ludzika. Mi brakowalo tylko w tym filmie Jasia Fasoli :D
W sumie to od części pierwszej mam wrażenie że ci goście grają w Niezniszczalnych tylko dla jajec, żeby się spotkać na planie starych kumpli, trochę powygłupiać, pośmiać się z własnych ról w poprzednich filmach. Chyba najlepszym tego dowodem jest absurdalna część druga i udział Norrisa.
no dokladnie w 2 czesci to komedia niezla. Ale dla mnie podobala mi sie 3 czesc bo miala tak dopracowane wszystko. I nie bylo za duzo smiechu w sumie, poza oczywiscie czerstwymi tekstami w chwili zagrozenia i tu z po zabiciu czy pokonaniu kogos. :) Czekam na 4 czesc,
Bo jest nieudacznikiem zyciowym i wydaje wiecej niz zarabia. I to wlasnie on jest chciwy bo lepiej miec 3 miliony niz nic a jak chcia 4 to nei ma nic. A reszta sie zgodzila za psie pieniadze bo nie sa chciwi i robia to dla zabawy + mala kasa jako wynagrodzenie