Film całkiem dobry... Tragedii nie ma. Obsada jest świetna, choć co nieco bym zmieniła. :)
Skoro już jest taka obsada tych najlepszych to nadawałby sie jeszcze np. Steve Austin, Steven Seagal albo Bruce Willis (do jakiś nie wymagających ról:) I ta laska mi sie nie podobała w tym filmie. Po co ona tam? Niszczyła obsadę. To typowo męski film :)
Seagel za gruby. Willis.. o tym powinnaś wiedzieć czemu go nie było. Ronda była świetna reszta młodej ekipy była nie potrzebna po co ona tam ? niszczyli obsadę. Austin był i zginął w pierwszej części. Coś pominąłem :) ?
Granat : Zrób jakieś głosowanie ,plebiscyt bo tu naprawdę zaczyna wiać nudą .Np na najlepszy film po 2000 roku ale nie tylko akcji tylko ogólnie (To by mi się przydało ) albo na najlepszy film akcji 2014 ,najlepszy film akcji klasy B ,bez dystrybucji kinowej ,Na najlepszą ekranizacje komiksu ,najlepsze gwiazdy kina akcji młodego pokolenia ,wschodzące gwiazdy kina itp Najlepsze Remake ostatnich lat itp Kombinacji masz tu do woli .
Tragedia jest = Montaż ,Nieudolny Montaż .Słonko A Prawidłowo to tak to powino wyglądać : https://www.youtube.com/watch?v=7kqsN3omRk4