PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73940
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Film całkiem dobry... Tragedii nie ma. Obsada jest świetna, choć co nieco bym zmieniła. :)

ocenił(a) film na 8
Eastwood_filmweb

Skoro już jest taka obsada tych najlepszych to nadawałby sie jeszcze np. Steve Austin, Steven Seagal albo Bruce Willis (do jakiś nie wymagających ról:) I ta laska mi sie nie podobała w tym filmie. Po co ona tam? Niszczyła obsadę. To typowo męski film :)

ocenił(a) film na 8
JessikaG97

Seagel za gruby. Willis.. o tym powinnaś wiedzieć czemu go nie było. Ronda była świetna reszta młodej ekipy była nie potrzebna po co ona tam ? niszczyli obsadę. Austin był i zginął w pierwszej części. Coś pominąłem :) ?

użytkownik usunięty
JessikaG97

Cage?

patrz wyżej :)

użytkownik usunięty
JessikaG97

Austin zginal, a to nie jest Uwierz we wrestlera.

Uwierz w boksera.

użytkownik usunięty
granat5

Uwierz w wampira.

Uwierz w moc (Power- Powell)

użytkownik usunięty
granat5

Uwierz w międzyudzie Rondy.

Ci faceci

użytkownik usunięty
granat5

Zauważ jak ładnie nazwałem. Nie obscenicznie.

Pięknie.

ocenił(a) film na 6
granat5

Granat : Zrób jakieś głosowanie ,plebiscyt bo tu naprawdę zaczyna wiać nudą .Np na najlepszy film po 2000 roku ale nie tylko akcji tylko ogólnie (To by mi się przydało ) albo na najlepszy film akcji 2014 ,najlepszy film akcji klasy B ,bez dystrybucji kinowej ,Na najlepszą ekranizacje komiksu ,najlepsze gwiazdy kina akcji młodego pokolenia ,wschodzące gwiazdy kina itp Najlepsze Remake ostatnich lat itp Kombinacji masz tu do woli .

bradock

Coś tam kiedyś może zrobię.

JessikaG97

Słonko, dziękujemy za opinię.

ocenił(a) film na 6
JessikaG97

Tragedia jest = Montaż ,Nieudolny Montaż .Słonko A Prawidłowo to tak to powino wyglądać : https://www.youtube.com/watch?v=7kqsN3omRk4

bradock

hehe.

https://www.youtube.com/watch?v=iZxNbAwY_rk
To też dobre.