PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73940
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

nw czy ogladac bo same negatywne komentarze,pewnie nasra** efektów specjalnych to potem efekt koncowy jest jaki jest,to 4 chyba nie ma sensu robic chyba ze zrobic go tylko po to zeby seagal wkoncu zagrał.

ocenił(a) film na 6
damianho15

Film położyła reżyseria, tak że nawet Seagal by tu dużo nie pomógł.

ocenił(a) film na 3
damianho15

Efekty specjalne są żałosne - oczywiście nie w całości ale scena walki śmigłowców wygląda jak w filmie akcji rodem z Bollywood... Dodatkowo reżyseria i totalnie idiotyczny scenariusz (gorszy niż w 2 poprzednich częściach) również nie pomagają. Mam też jeszcze prywatne zastrzeżenia co do nowej obsady, a właściwie tylko jednej osoby jaką jest Ronda Rousey - zniósłbym resztę głupotek w tym filmie ale ona jedna sprawiła, że ledwo ten film obejrzałem do końca, całkowicie zepsuła mi przyjemność z obcowania z tym filmem.

coffie

Efekty specjalne psuja kazdy nowy film akcji,te stare ich nie miały dlatego sa fajne

damianho15

Bardzo ciekawe stare filmów nie miały efektów specjalnych.

granat5

chodzi mi o to ze ich nie było widac.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Faktycznie, bardzo fajne są efekty specjalne których nie widać.

Dentarg

On pewnie myśli, że efekty specjalne to tylko komputer. :D

ocenił(a) film na 4
granat5

Pewnie tak, ale podoba mi się jego kiepski sposób formułowania wypowiedzi :D

ocenił(a) film na 6
Dentarg

Ha ,ha ,ha ,xD

granat5

Znowu mnie rozwaliles hahah

ocenił(a) film na 4
granat5

Chyba masz fana. ;-)

karoman4

Zauważyłem.;D

ocenił(a) film na 6
damianho15

W ,,Exp 2 ,, i ,,Olimp w ogniu ,,miałeś efekty specjalne ,szczególnie było to widać podczas eksplozji -wygenerowano je komputerowo .A te filmy wysoko oceniłeś z czego co pamietam .Kiedyś w starych filmach typu ,,Rambo 2 ,, ,,Komando ,, czy ,,Zaginiony w akcji ,, używano prawdziwych materiałów wybuchowych .Główne grzechy obecnych filmów akcji to Chaotyczny ,Rwany ,Agresywny Montaż ,PG -13 i Filmy Akcji bez Akcji -te grzechy popełniono właśnie w ,,Exp3 ,, jak byś nie wiedział ......

bradock

Nie ma czegoś takiego jak filmy akcji bez akcji. Albo jest coś filmem akcji, albo nie.

ocenił(a) film na 6
granat5

No nie wiem ? Bo np ,,Krucjata Bourne'a ,, jest fajnym filmem ,ciekawym ale tam dużo akcji przecież nie było ? Pościg na końcu taksówką ,Walka Bourne'a z gościem w mieszkaniu i uczieczka na początku Bourne'a samochodem z swoją dziewczyną ,gdzie wylądowali w rzecze ,spadając z mostu .Mało jak na rasowy akcyjniak ? Nito Thiller ,Nito Sensacyjniak ,takie połączenie chyba tych dwóch gatunków .Podobnie ,,72 godziny Costnera ,, Obawiam się że ten nowy Akcyjniak Denzela ,,Bez Litośći może być tym samym .Z resztą niby piszą że to thiller /akcja .,,Tożsamość ,, z Nessonem to podobny przykład .Takich niestety przykładów jest wiencej ....

bradock

ogolnie ta seria o Bournie jest słaba,efekty az raza,a walki chaotyczne nic nie widac i co tu ma sie podobac?

ocenił(a) film na 6
damianho15

Co ty pier*ni* czysz chłopie że w Bourni"e są efekty specjalne ? Widziałeś wogóle ten film ? 1 cześć miała tradycyjny montaż ,dopiero od ,,Krucjaty Bourne'a ,, zaczoł się rwany montaż ale tam nie było efektów specjalnych .....

bradock

taa walki mi wystarcza,kamerzysta pjjany chyba był.

bradock

Bez Litości chyba nie będzie akcyjniakiem.

ocenił(a) film na 6
granat5

Dziś kupiłem ,,Tele Tydzień ,, i jest opis tego filmu w gatunku piszę ,,Akcja ,, Ciekawe ...Rzadko filmy omawiane w TeleTygodniu dostają kategorie Akcja ,bardziej już S-F ,Thiller ,Sensacyjny .No zobaczymy co z tego wyjdzie ....

użytkownik usunięty
bradock

I Expendables jedynka w poniedziałek.

ocenił(a) film na 6

Tak .

użytkownik usunięty
bradock

A w sobotę na Pulsie Turniej z Adkinsem. Trzeba obadać co i jak, bo trudno go dorwać.

ocenił(a) film na 6

Ja i tak czekam na ten nowy film Denzela .Ciekawe jaki bedzie on ....

użytkownik usunięty
bradock

Ja myślę, że solidne 7 jak nic.

ocenił(a) film na 6

Heniu Łap : http://film.onet.pl/bez-litosci-fragment-filmu/75832

użytkownik usunięty
bradock

Ciekawe, że gatunek to thriller,a nie sensacyjny.

ocenił(a) film na 6

Heniu : A 8 pażdziernika na Stop Klatka poleci właśnie ,,Kod Milczenia ,, z Chuckiem !!!! Masz okazje obejrzeć : http://stopklatka.tv/program/2014-10-08,6589

użytkownik usunięty
bradock

O dzięki. Jak nie zapomnę to rzucę oczami.

ocenił(a) film na 6

Heniu : A jakiego Bonda planowałeś obejrzeć w niedziele ? A twoim zdaniem Bond jako gatunek filmowy jest bliżej czy dalej do rasowego kina akcji ? Ja kiedyś Bondy oglądałem dla samej akcji ,a to jedna z moich ulubionych : http://www.youtube.com/watch?v=uYGopujFYls

użytkownik usunięty
bradock

Szpieg, który mnie kochał. Dziś zapewne obejrzę, a co do rasowej akcji to była na najwyższym poziomie w tej części http://www.filmweb.pl/Jutro.Nie.Umiera.Nigdy

ocenił(a) film na 6

Ok ,dzięki Heniu .Też kiedyś szłyszałem że właśnie ,,Jutro nie umiera nigdy ,, jest najbardziej akcyjnym Bondziakiem .A podobno Pierce Brosnan ma najlepszy licznik zabitych ze wszystkich aktorów grających Bonda ,dlatego jest moim ulubionym Bondem xD obok Connerego ,Moore itp

użytkownik usunięty
bradock

W sumie mi najbardziej aż do ery Craiga podobały się brosnanowe,

ocenił(a) film na 6

Albo tutaj jak Brad Whitaker zatakował Bonda karabinem szturmowym najnowszej generacji : http://www.youtube.com/watch?v=bZYeWBfnuK0

użytkownik usunięty
bradock

Tego nie widzialem. Kiedys widzialem bodajże wszystkie z Moore'm i Brosnanem.

bradock

W gazetach to bzdury piszą.

ocenił(a) film na 6
granat5

Widziałem kilka filmików ,klipów z tego filmu ,no i rzeczywiście trochę Denzel powalczy i po strzela ...

bradock

Trochę może i tak, ale bardziej na akcyjniaka się zapowiada John Wick.

ocenił(a) film na 6
granat5

No tak .A szłyszałeś że ten nowy reżyser ,,Londynu w ogniu ,, zrezygnował w ostaniej chwili z krecenia filmu ? Bo podbno miał inną wizję filmu niż studio filmowe .Mają zaraz poszukać innego reżysera .Niech dawają Johna Mctirnana albo Simona Westa !!! Albo Antka ...

bradock

Tak słyszałem.

A to nowy film Pierre Morela, reżysera Uprowadzonej, Pozdrowień z Paryża.
http://www.filmweb.pl/film/The+Gunman-2015-680737

ocenił(a) film na 6
granat5

No Bardem ,Penn plus reżyser ,,Uprowadzonej ,,-zapowiada się ciekawie .Dzięki za ten news .

bradock

Czytałem trochę o John'ie Wicku. Film jest chwalony przez paru krytyków. Z tego co wiem to jest sporo strzelanin, są też walki i jest to wszystko dobrze nakręcone. Jakiś człowiek nawet napisał, że John Wick zabiera go z powrotem do lat 80 i 90.

ocenił(a) film na 6
granat5

Tak ? To Suppperrr Granat !!! A kiedy premiera ?

bradock

Na filmwebie napisali, że u nas 12 grudnia, ale nie wiem na ile to pewne.

ocenił(a) film na 6
granat5

Ok ,to czekamy na grudzień ,oby był to dobry prezent na Świeta xD

bradock

A premiera w USA w październiku, to wtedy zobaczymy więcej opinii ludzi.
Czekam na kolejne zwiastuny.

ocenił(a) film na 6
granat5

Tak !!! Na robiłeś mi strasznej ochoty Granat xD

granat5

ty nawet marcina milera nie znasz wiec to wystarczajaco zle o tb swiadczy.

granat5

tak myslałem.