Kiedyś czytałem recenzje filmu ,,Die Hard 5 ,, i pisali tam że pierwsza cześć stała się takim wspaniałym filmem
bo łączyła w sobie 3 gatunki filmowe : Akcja ,Komedia (Humor Bruce Willsa i ogólnie ) i Familijny (Bo przesłanie
filmu to ,,Rodzina jest najważniejsza ,, w tym wypadku żonka Johna Mcllane ) .Co sądzisz o tej tezie ? Możesz się
do nie ustosunkować ? xD
Dla mnie Zabójcza broń i Gliniarz z Beverly Hills to arcydziela w takiej formule.
Właśnie miałem ten wątek Heniu poruszyć ,humor w filmach akcji .Wyprzedziłeś mnie ,he ,he .No te filmy co wymieniłeś
to są świetne pod tym względem ale dla mnie najlepszy humor chyba był w Bondach ,nawet w tych słabszych odcinkach .Ostatnio oglądałem ,,Śmierć nadejdzie jutro ,, i gdy Bond przyjeżdza samochodem na Islandie to Ochroniarz do niego mówi tak :
Nazywam się Kill
Bond : Masz zabójcze nazwisko .Normalnie pękłem że śmiechu xD
Tak pamietam to, bo niedawno ogladalem na kompie. Dla mnie Gliniarz z Beverly Hills to tak jak dl a Was Rambo.
W ,,Exp 4 ,, powina zagrać Brigitte Nielsen .Ta Duńska aktorka była dość znana w latach 80 z ról silnych i twardych kobiet ( Rocky 4 ,Czerwona Sonia ,Cobra ,Gliniarz z Beverly Hills 2 czy Misja Sprawieliwości ) Gdy ona zagra w tej seri to z pewnością mieliśmy by najbardziej wyuzdaną bohaterkę z całej seri ,,Exp !!!
W Facetach byli agenci K (czyt. Kej), J (Dżej),a w Exach jest agent G grany przez Arnolda.
Haha, widzę że scena zażyłej "przyjaźni" między Arnoldem i Jetem Li pozostanie w pamięci niektórych osób na długi czas :)
Mam nadzieję że ten film nie stanowi ich oficjalnego stanowiska w sprawie środowisk LGBT. Czułbym się z tym trochę dziwnie :)
Wiesz. Teraz już nie ma czegoś takiego jak męska przyjaźń. Dzisiaj gdy masz kumpla, ale nie masz dziewczyny znaczy to, że dogłębnie penetrujesz ów kolegę.
O tym aż boję się myśleć, wystarczy że Ronda Rousey była do bólu feministyczna w trzeciej części ze swoim tekstem "faceci".
No to też było dobre. Co chwile ,,men'', a po wyjściu z planu zdjęciowego pewnie miała głębokie gardło zrobione jak się patrzy.
Mam nadzieje, ze w czworce nie wystapi i na poczatku dadzą jakas adnotację, że zmarla od nadmiaru nasienia w żołądku i wątek zostanie ucięty.
Mogą dać jakąkolwiek adnotację, np że Snipes zrobił jej ogromne rany wewnętrzne bo mu się stęskniło do kobiet przez pobyt w więzieniu byleby tylko nie było jej w kolejnej części.
Trochę podejrzanie patrzył na Lundgrena ale scena w której przypatrywał się Rousey mówi sama za siebie
Jezu to dobrze. Czyli Snipes i Banderas sa hetero, Dolph? W sumie podrywal Powella wiec kto wie,