PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73940
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3
użytkownik usunięty
xinty789

Jeśli lubisz kino młodzieżowo- familijne z domieszką akcji to jak najbardziej.

ocenił(a) film na 6

Kiedyś czytałem recenzje filmu ,,Die Hard 5 ,, i pisali tam że pierwsza cześć stała się takim wspaniałym filmem
bo łączyła w sobie 3 gatunki filmowe : Akcja ,Komedia (Humor Bruce Willsa i ogólnie ) i Familijny (Bo przesłanie
filmu to ,,Rodzina jest najważniejsza ,, w tym wypadku żonka Johna Mcllane ) .Co sądzisz o tej tezie ? Możesz się
do nie ustosunkować ? xD

użytkownik usunięty
bradock

Humor jest w każdym akcyjniaku praktycznie, więc to troche na wyrost.

ocenił(a) film na 6

W sumie tak .

użytkownik usunięty
bradock

Dla mnie Zabójcza broń i Gliniarz z Beverly Hills to arcydziela w takiej formule.

ocenił(a) film na 6

Właśnie miałem ten wątek Heniu poruszyć ,humor w filmach akcji .Wyprzedziłeś mnie ,he ,he .No te filmy co wymieniłeś
to są świetne pod tym względem ale dla mnie najlepszy humor chyba był w Bondach ,nawet w tych słabszych odcinkach .Ostatnio oglądałem ,,Śmierć nadejdzie jutro ,, i gdy Bond przyjeżdza samochodem na Islandie to Ochroniarz do niego mówi tak :
Nazywam się Kill
Bond : Masz zabójcze nazwisko .Normalnie pękłem że śmiechu xD

użytkownik usunięty
bradock

Tak pamietam to, bo niedawno ogladalem na kompie. Dla mnie Gliniarz z Beverly Hills to tak jak dl a Was Rambo.

ocenił(a) film na 6

W ,,Exp 4 ,, powina zagrać Brigitte Nielsen .Ta Duńska aktorka była dość znana w latach 80 z ról silnych i twardych kobiet ( Rocky 4 ,Czerwona Sonia ,Cobra ,Gliniarz z Beverly Hills 2 czy Misja Sprawieliwości ) Gdy ona zagra w tej seri to z pewnością mieliśmy by najbardziej wyuzdaną bohaterkę z całej seri ,,Exp !!!

użytkownik usunięty
bradock

Ona tak, maly epizodzik.

xinty789

nie będę się nudził momentami?

xinty789

w sumie chce obejrzeć ze względu na stallone bo ma fajny wyraz twarzy XDXD

użytkownik usunięty
xinty789

Ortiz ma lepszy.

ocenił(a) film na 3

Ortiz wygląda niczym robaki z Facetów w Czerni...

użytkownik usunięty
coffie

W Facetach byli agenci K (czyt. Kej), J (Dżej),a w Exach jest agent G grany przez Arnolda.

ocenił(a) film na 3

Haha, widzę że scena zażyłej "przyjaźni" między Arnoldem i Jetem Li pozostanie w pamięci niektórych osób na długi czas :)

użytkownik usunięty
coffie

Zauważ, że Statham też się chwile obściskiwał ze Sly'em.

ocenił(a) film na 3

Mam nadzieję że ten film nie stanowi ich oficjalnego stanowiska w sprawie środowisk LGBT. Czułbym się z tym trochę dziwnie :)

użytkownik usunięty
coffie

Wiesz. Teraz już nie ma czegoś takiego jak męska przyjaźń. Dzisiaj gdy masz kumpla, ale nie masz dziewczyny znaczy to, że dogłębnie penetrujesz ów kolegę.

ocenił(a) film na 3

Ta wypowiedź to niestety strzał w 10, smutne mamy czasy.

użytkownik usunięty
coffie

Dołóz do tego Rosjan, ebolę i islamistów i koniec świata gotowy.

ocenił(a) film na 3

Oby jak najszybciej zanim przyjdzie coś jeszcze gorszego :)

użytkownik usunięty
coffie

Czyli co na przykład? EX4 w wersji gender?

ocenił(a) film na 3

O tym aż boję się myśleć, wystarczy że Ronda Rousey była do bólu feministyczna w trzeciej części ze swoim tekstem "faceci".

użytkownik usunięty
coffie

No to też było dobre. Co chwile ,,men'', a po wyjściu z planu zdjęciowego pewnie miała głębokie gardło zrobione jak się patrzy.

ocenił(a) film na 3

I to pewnie nie raz :)

użytkownik usunięty
coffie

Mam nadzieje, ze w czworce nie wystapi i na poczatku dadzą jakas adnotację, że zmarla od nadmiaru nasienia w żołądku i wątek zostanie ucięty.

ocenił(a) film na 3

Mogą dać jakąkolwiek adnotację, np że Snipes zrobił jej ogromne rany wewnętrzne bo mu się stęskniło do kobiet przez pobyt w więzieniu byleby tylko nie było jej w kolejnej części.

użytkownik usunięty
coffie

Czyli Snipes jest hetero? Uff

ocenił(a) film na 3

Trochę podejrzanie patrzył na Lundgrena ale scena w której przypatrywał się Rousey mówi sama za siebie

użytkownik usunięty
coffie

Jezu to dobrze. Czyli Snipes i Banderas sa hetero, Dolph? W sumie podrywal Powella wiec kto wie,

ocenił(a) film na 3

Dolph był żonaty i dzieciaty, teraz ma młodszą o 20 lat więc jemu to nie grozi

użytkownik usunięty
coffie

A Ford? W sumie byl razem z parą w śmigłowcu.

ocenił(a) film na 3

Podniebny trójkącik?

użytkownik usunięty
coffie

No nie wiem co oni robili zanim dolecieli na miejsce ratować ekipę.