PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=545622}

Niezwykłe przygody Adeli Blanc-Sec

Les aventures extraordinaires d'Adèle Blanc-Sec
2010
6,0 5,2 tys. ocen
6,0 10 1 5202
5,0 5 krytyków
Niezwykłe przygody Adeli Blanc-Sec
powrót do forum filmu Niezwykłe przygody Adeli Blanc-Sec

Slabe, glupie

użytkownik usunięty

beznadziejne.

ocenił(a) film na 5

bez przesady, wprawdzie nie jest to amerykańska superprodukcja, ale beznadziejnym bym go nie nazwał

ocenił(a) film na 7

głupi francuski humor, dla niektórych śmieszny, dla niektórych głupi, trzeba mieć nastrój żeby obejrzeć ten film, mi się podobał, do obejrzenia samemu jak znalazł.

ocenił(a) film na 6
t7j

Ja lubię francuski humor lubię, bo jest mniej prostacki niż amerykański.

ocenił(a) film na 3

Potwierdzam, obejrzałem dlatego że firmuje Besson, niestety film b. słaby,może dla dzieci mniej rozgarniętych się nadaje, nawet nie śmieszny,szkoda.

ocenił(a) film na 7
tassad

Bardzo sympatyczny filmik. Stylowy. Scenariusz ma co prawda dziury, jak ten krater po komecie od której wyginęły dinozaury, ale, w ogóle mi to nie przeszkadza. Za to, scena w której banda mumii spaceruje po Paryżu, urocza.

erture

Mi sie podobal. Film inny niz te amerykanskie cuda. Oryginalny.

ocenił(a) film na 6
jandersunstar

WŁAŚNIE!!!

ocenił(a) film na 7
Perenelle

film był niezły i inny, ale jak dla mnie był bardzo męczący. Wszyscy bohaterowie wystrzeliwali swoje kwestie, jak z karabinu, non stop francuski świergot. Wiem, że takie są francuskie komedie, ale dla mnie to było przegięcie. Fabuła, scenerie, stroje - super. Żarty sytuacyjne - rewelacja. Ale całokształt męczący.

ocenił(a) film na 6
fallka

Hmm, może masz trochę racji, lecz mimo wszystko mi się bardzo podobało. Tempo i długość kwestii bohaterów nie przeraziły mnie za nadto....