PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32274}

Nigdy więcej

Enough
2002
6,8 32 tys. ocen
6,8 10 1 31914
4,5 4 krytyków
Nigdy więcej
powrót do forum filmu Nigdy więcej

Hmmm

ocenił(a) film na 2

Wszystko byłoby ok, do pewnego momentu myślałem, że to zwykły, przeciętny film, który obejrzę i zapomnę następnego dnia, że coś takiego widziałem. W momencie, gdy rozpoczął się trening ninja, stwierdziłem, że to robi się nieco dziwne... A potem... Ogólnie... nawet nie wiem, jak to skomentować, ale to okrutna parodia;P

ocenił(a) film na 10
Little_John_Outlaw

Mi się bardzo podobał ogólnie bardzo lubię Jennifer! i filmy z nią.

ocenił(a) film na 7
Little_John_Outlaw

Jeśli o mnie chodzi... film mnie zaskoczył, na początku myślałam, że to komedia romantyczna :P kiedy doszło do motywu zdrady i bicia Slim okazało się, że nie będzie tak pięknie :] Później było ok, nawet trzymał mnie w napięciu :P ale kiedy zaczęła się trenować po to żeby zabić ojca swojej córeczki (jakby nie patrzeć) to zaczęło mnie to bawić i draźnić jednocześnie... te minuty kiedy to w stylu "Karate Kid" czy jak to się pisze - trener mówił jak ma oddychać, jakie sytuacje mogą ją spotkać - zaczynały bawić. Rozumiem motyw zabicia męża - sadysty np. w "Sypiając z wrogiem" - tam było to w ostateczności, faktycznie w obronie własnej i to jeszcze z pistoletu napastnika, a tutaj? Strasznie naciągane wydaje mi się to wszystko. Ogólnie film ok - jak dla mnie 7/10 bo do pewnego momentu podobał mi się bardzo :]