Naprawdę niezły, nawet J.LO w swojej roli daje radę, niektóre momenty z jej córeczką są nawet poruszające, i wszystkich skur***** którzy biją swoje kobiety ma się ochotę powystrzelać. Nie wiem co niektórzy mają do końcówki filmu, dla mnie jest to nawet dobrze pomyślane i pokazane, a moment jak zaczyna go bić po pysku aż się człowiekowi lżej na sercu robi. Tak, wiem że jest to banalna historia, (SPOJLER) Mąż biję żonę, Ona ucieka, potem trenuje, a na końcu go pokonuje. Sam się dziwię, ale mi to się naprawdę podobało, więc z mocnym przymrużeniem oka mogę polecić ten film.
Całkiem ok, typowa historia jak napisałeś :) Bardzo dobrze, że dostał porządne "lanie" za to jak traktował najważniejsze osoby w swoim życiu.
Banalna historia, ale warto obejrzeć. Jednak daje do myślenia dlaczego kobieta postanowiła uciekać, ściągając na siebie większe kłopoty... Zresztą nie rozumiem roli męża Slim, bo był osobą znaną lokalnie, ale sądzę że nie mógł mieć takich wpływów, żeby po całym kraju prześladować żonę....