PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=32274}

Nigdy więcej

Enough
2002
6,8 32 tys. ocen
6,8 10 1 31994
4,5 4 krytyków
Nigdy więcej
powrót do forum filmu Nigdy więcej

widzieliście ją w jakiejś dobrej roli/

ocenił(a) film na 9
Nina.Ewelina

Polecam : Droga przez piekło, Cela, Miasto Śmierci ;)

ocenił(a) film na 6
Diiamond

tak, to niezłe filmy, chociaż ja kojarzę ją głównie z mocno średnich komedii romantycznych (których nie jestem fanem). Można jeszcze dodać "Selenę" :)

użytkownik usunięty
Nina.Ewelina

A w życiu!!!

ocenił(a) film na 7
Nina.Ewelina

Nigdy i raczej na to nie liczę.
:)

Nina.Ewelina

Nigdy Więcej, Selena, Cela, Miasto śmierci, Droga przez piekło, oczy anioła.

Nina.Ewelina

Nie widziałam, bo ona w filmach nie gra, tylko występuje, a to dwie różne rzeczy.

ocenił(a) film na 4
Nina.Ewelina

Nie,bo nie było żadnej dobrej roli J.Lopez-niech zostanie przy śpiewaniu

Nina.Ewelina

Roli tak ( jako terapeutka dziecka chorego na autyzm ale tytułu nie pamiętam). Ale zaczęła udawać wokalistkę, i tu już znieść się jej pisków nie da. Nawet w komputerze z programem do prostowania wokali pali się procesor. Nawet jej poprzedni producent nie wytrzymał i publicznie przyznał, że na jej teledyskach wyłącza dźwięk i skupia się na dupie. Biedny człowiek, niewdzięczną ma pracę:)

ocenił(a) film na 2
smoczyoddech

ubawiłam się:) na serio tak nie może jej znieść czy sobie robisz jaja? ładnie ją skasował. w sumie tyłek ma fajny, też bym wolała chyba na niego patrzeć niż jej słuchać. chyba na pewno :)

Nina.Ewelina

Nie ściemniam. Awantura z tego była, bo tak producent powiedział w wywiadzie.

ocenił(a) film na 6
Nina.Ewelina

Ona gra w dobrych produkcjach o dobrych scenariuszach ale to ,że jest amatorką od razu widać :)
Najlepszy film z jej udziałem to wg mnie " Cela " jest naprawdę niesamowity choć może mało w nim dobrego kunsztownego aktorstwa ;D