6,0 47 tys. ocen
6,0 10 1 47320
5,2 25 krytyków
Nine - Dziewięć
powrót do forum filmu Nine - Dziewięć

BLAD BLAD BLAD

ocenił(a) film na 3

Poszlam do kina bo i tak nic na tym nie trace, wiec chodze na wszystko ale wiecej bledu nie popelnie isc na musical-tragedia! spiewajacy film to porazka,a co do tresci to nie byla najgorsza,wyciac chalas i by bylo cos nawet do obejrzenia...

ocenił(a) film na 4
pladge

ja się nudziłam na tym filmie :P też nie przepadam za musicalami, ale np Moulin Rouge był jak dla mnie całkiem całkiem. za to ten był nuuuudny :P

pladge

Jakim sposobem nic nie tracisz chodząc na wszystkie filmy ? :)

ocenił(a) film na 3
Mayonez

Jak bys byl w UK to moze tez bys nie tracil :)

pladge

Heh, przepiękny pomysł na wypromowanie się pracą w BRYTYJSKIM kinie :D
Ło matko... Dobre :] Prawie tak, jak brytyjski zmywak.

Svipp

noi co ja też nie płaciłem kiedyś za filmy w kinie, a mój tata do dzisiaj ma za darmo, bo był kiedyś dyrektorem szkoły, która oczywiście często chodizła do kina i dała troszeczke zarobić, więc można:D

ocenił(a) film na 3
Svipp

a kto tu pisze ze sie w kinie pracuje... smieszna to jest w tym momencie twoja tepota heh

ocenił(a) film na 10
pladge

Skoro ze wszystkich musicali jakie oglądałaś podobał Ci się tylko Moulan Rouge to po kiego grzyba szłaś na ten? Musicale są dla wrażliwych ludzi tylko i wyłącznie. Dla ludzi którzy są otwarci na muzykę i potrafią marzyć o takim świecie, gdzie muzyka odgrywa główną rolę. Daj marzyć innym i nie zakładaj takich głupich wątków. Ja daję 10/10.

ocenił(a) film na 3
kamnil

to byl moj pierwszy i ostatni,jezeli nie kumasz sprawy

ocenił(a) film na 7
pladge

kurcze ja poszłam, ale prawda jest taka, że mnie właśnie znudziła fabuła. powieszchownie podłapana z Felliniego.
Jak już coś biorą mogliby chociaż się postarać, bo otoczka (kostium, muzyka, montaż) super.
No i Cotillard i Dench się marnują, bo trafiły im trochę takie przytłumione role - tej pierwszej uciśnionej, a tej drugiej kumpeli uciśnionej.
Można było wycisnąć więcej i z fabuły i z obsady, jak już się miało takich aktorów!