Spodziewałem się czegoś lepszego. Myślałem, że po aktorach tego pokroju można spodziewać się czegoś więcej. Scena w której zagrała Fergie jest najlepsza z całego filmu. Ładne wykonanie filmu. Troche płytki scenariusz, a zakończenie rozczarowywujące.
Podsumowując - Zabrakło "Tego Czegoś".
7/10
Bo po tych aktorach można się spodziewać czegoś lepszego, ale nie w filmie, w którym nie mogą się wykazać. A taki właśnie jest "Nine". Za dużo gwiazd, które wspólnie słabo świecą. I co więcej, najkorzystniej wypadła w tym układzie Fergie.
Swoją drogą, nominacja do Oskara dla Penelope Cruz to totalne nieporozumienie.
Skompletowanie takiej obsady to naprawdę wyzwanie, ale zgadzam się z tym, że im gdy dużo gwiazd, to wspólnie słabo świecą. osobiście rozczarowałem się Nicole Kidman, Sophią Loren(mogłaby w ogóle nie grać i też by dobrze było), a najbardziej Penelope Cruz.
Też jestem jej nominacją. W ogóle to ona już z lodówki wyskakuje, jak nie gra u Almodovara czy jak mu tam, to znowu w filmach amerykańskich, a co jest najlepsze, prawie zawsze ma nominację do Oscara gdzie nie zawsze jej sie należy. Ta nominacja powinna pójść do Judi Dench. Kate wraz z Fergie bardzo miłe zaskoczenie :)). Nie bez powodu to ich piosenki leciały na napisach końcowych :d