Proszę uderzcie mnie czymś ciężkim w głowę i powiedzcie mi, że ten utwór nie jest wykonywany przez laskę, którą mam na myśli. Bo jeśli jednak mam rację to mój światopogląd właśnie runął w gruzach.
Utwór wykonuje Fergie i jestem strasznie zaskoczony jej wykonaniem. Jest niesamowite.
Nie, proszę nie mówcie, że to ta laska z tego gównianego zespołu Black Eyed Peas.
Ta bohaterka nazywa się Saraghina, piosenkę śpiewa małemu Guido. Tak jest z piosenką "Be Italian" w scenicznej wersji musicalu. Uważam, że Fergie dała sobie świetnie radę z tą piosenką. Posłuchajcie sobie tego z innych wykonań.
Pozdrawiam.
A niby dlaczego miałby runąć w gruzach? Fergie ma bardzo dużą skalę głosu i jest bardzo utalentowana, nie rozumiem, skąd to zdziwienie.
Jakby to powiedzieć, nie sądziłem, że laska robiąca swego czasu tak komercyjne gówno może tak zajebiście zaśpiewać. Utwór jest wykonany niesamowicie i pomimo iż widywałem ją gdzieś przelotnie na jakichś klipach z tym całym Black Eyed Peas, gdzie prezentowała się poniżej przeciętnej to właśnie kiedyś znajoma mi powiedziała gdzieś mimochodem, że ta laska ma całkiem duże możliwości wokalne ale w życiu nie sądziłem, że aż takie. To tak jakby Whitney Houston zaczęła growlem śpiewać i nad wyraz dobrze jej to wychodziło.:p
Niestety jestem człowiekiem klasyfikującym wykonawców muzycznych i z reguły się nie mylę, że jeśli ktoś robi popową papkę to następnego albumu nie wydaje z muzyką klasyczną.Jednak w przypadku tej laski pomyliłem się i to bardzo i pomimo,iż nie wydała albumu z muzyką klasyczną to ten utwór wykonała genialnie.