Podszedłem do tego filmu z zamiarem obejrzenia dobrego, NIE PRZESADZONEGO filmu. Zawiodłem się. Scenariusz przewidywalny na maxa od początku wiedziałem jak się skończy i do tego jeszcze te hektolitry krwi, które w niektórych momentach bawiły mnie do łez. Nie zabrakło oczywiscie motywu 'UCZEŃ POKONAŁ MISTRZA'. Film ogólnie 4/10.
To Ty jeszcze hektolitrów krwi nie widziałeś. ;P
Każdy horror w stanach przelewa cysterny krwi a Ty twierdzisz że w tym filmie jest tego dużo. Obejrzyj Kill Bill-a tam to krew się leje strumieniami i o to w tym filmie chodzi. Utnij sobie rękę i zobacz ile kropel krwi stracisz. ;P
A i po raz kolejny czytam wypowiedzi że "wiem jak się skończy", "przewidywalny" jak wiesz jak się skończy to obejrzyj sobie trailera następnym razem i bądź usatysfakcjonowany tym, że obejrzałeś film w skrócie lub aby uchronić Cię przed kolejnym przewidywalnym zakończeniem obejrzyj sobie "Odlot" na pewno to będzie kino, które Cię zachwyci.
Po części masz rację może dlatego, że nie jest to mój ulubiony gatunek filmowy. Dla jasności nie widziałem trailera, nie musisz się zaraz napinac przez to, że mi się film nie podobał i dałem niską ocenę. Obejrzyj sobie 'Powder Blue' na pewno to będzie kino, które Cię zachwyci i wtedy ty się wypowiedz na temat tego filmu.