Ujęcia są bardzo ładne , jakość super , nie ma przeginania jak w Jackassach - nikt tu nie zadaje
sobie bólu dla jaj. Polecam wszystkim którzy lubią takie klimaty.
No ja lubie te klimaty i daje 9/10 super bardzo mi sie podobało backflip na drzewie eh pięknnnnnieeeee
Dokładnie, backflip na dzewie mnie załatwił. Chłopaki dają rade. Chciałbym ich obejrzeć na żywo w polsce :)
Przyjeżdżajcie do nas, zapełnimy Narodowy!!!
nie zadają sobie bólu dla jaj tylko dla dobrej zabawy, jak dla mnie niektóre numery wcale nie są zabawne, ja wiem że to są profesjonaliści ale nie jest zabawne patrzenie jak ktoś w każdej chwili może zginąć
Ale nikt kto ogląda na żywo ich występy nie liczy ze się im NIE UDA, każdy przychodzi oglądnąc cos niemożliwego do wykonania dla zwykłego śmiertelnika :)
Nie przesadzaj, to też zwykli smiertelnicy, jakbyś od dzieciaka trenowal jazdę na crossie czy czymś innym to w ich wieku też robił byś takie rzeczy, poza tym są też po prostu odważni, nie mniej jednak w każdej chwili mają zapewnioną pomoc medyczną na najwyższym poziomie, wiadomo jak ktoś skręci sobie kark to mu nikt nie pomoże, ale oni nie robią tego od wczoraj.Film nie mniej jednak świetny dobrze się ogląda.
,,jakbyś od dzieciaka trenowal jazdę na crossie czy czymś innym to w ich wieku też robił byś takie rzeczy,,, nie zgodze się z tym ,trzeba miec tu takze znajomosci ,zycie w takim a nie innym miejscu tez ma znaczenie ,podam przykład zawodnik piłki noznej który jest swietny nie musi grac odrazu w 1 lidze może nie miec szczęscia zeby tam wylądowac ,mam znajomego który skacze ,,freestyle motocross,,zna kilku poważnych zawodników ale finansowa bariera go powstrzymuje -brak sponsora zamyka sie furtka do kontynowania marzeń tak jest w piłce w motocrossie czy innym sporcie sam talent i chęci nie wystarczą