PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=120095}

Noc demonów 2: Zemsta Angeli

Night of the Demons 2
1994
5,4 736  ocen
5,4 10 1 736
6,8 4 krytyków
Noc demonów 2: Zemsta Angeli
powrót do forum filmu Noc demonów 2: Zemsta Angeli

FILM KULTOWY!

użytkownik usunięty

To najlepsza część z całej serii, jeden z najlepszych horrorów wogóle i ma odjechany plakat. Wiadomo, że teraz jak się ten film ogląda to już nie to samo co w latach gdy dopiero co został zrobiony - wtedy szokował, a teraz wiele efektów jest już przestarzałych. Ale to i tak nie zmienia faktu, że jest SUPER!

ocenił(a) film na 8

Zgadza się :) zajebisty film
Z tym że ja oglądałem go dopiero teraz a i tak zrobił na mnie wrażenie bo ja czaje ten klimat i lubie takie lekko podstarzałe horrory.
Żeby sie dobrze bawić przy tym filmie trzeba CZUĆ KLIMAT! inaczej nie da rady

użytkownik usunięty
sepultura_fan

Klimatu odmówić mu nie można bo przyzna to nawet największy przeciwnik horrorów. Klimat jak w większości staroci, niestety kiepskie pomysły rozłożyły ten film na łopatki. Twórcy mieli w ręku przyzwoite efekty i atmosferę i zmarnowali to, rodzi się pytanie dlaczego 2 część wyszła im tak beznadziejnie.

Również uwazam ze ten film jak i druga jego czesc jest extra, ogladałem obie częsci bardzo dawno temu i sie prawie zesrałem ze strachu.Dla mnie naprawde kultowy film. Na zawsze w mojej pamieci

użytkownik usunięty
wojtekbuzz

Dajcie spokój, przecież to nie jest wcale straszne, nie jestem fanem horrorów, ale mnie to w ogóle nie straszy, wręcz przeciwnie - śmieszy, może i jestem za stary na to, może i klasyka kina, ale właśnie liczyłem na coś w stylu Martwicy mózgu czyli parodii horroru i nawet niezłe było ale spodziewałem się więcej scen do uśmiechu, ta część jest zabawniejsza od pierwszej która jest bardziej horrorem, ale to tylko straszenie krzywymi mordami.

ocenił(a) film na 8

"Dajcie spokój, przecież to nie jest wcale straszne"
Co ty nie powiesz stary ;)

No tak, straszne było KIEDYŚ, dzisiaj takie filmy są jak perełki i powinno się do nich podchodzić z dystansem ;) a nie liczyć na mega super wypasione efekty specjalne ;) to KLASYKA horrorów! osobiście przepadam za takimi starociami, mają swój klimacik i coś czego brakuje ówczesnym pseudo-horrorom.

MagicusCaligula

Popieram. A jeszcze najlepiej to odpalić ten film ze starej kasety wideo i poczuć się jak za młodu...