To najlepsza część z całej serii, jeden z najlepszych horrorów wogóle i ma odjechany plakat. Wiadomo, że teraz jak się ten film ogląda to już nie to samo co w latach gdy dopiero co został zrobiony - wtedy szokował, a teraz wiele efektów jest już przestarzałych. Ale to i tak nie zmienia faktu, że jest SUPER!
Zgadza się :) zajebisty film
Z tym że ja oglądałem go dopiero teraz a i tak zrobił na mnie wrażenie bo ja czaje ten klimat i lubie takie lekko podstarzałe horrory.
Żeby sie dobrze bawić przy tym filmie trzeba CZUĆ KLIMAT! inaczej nie da rady
Klimatu odmówić mu nie można bo przyzna to nawet największy przeciwnik horrorów. Klimat jak w większości staroci, niestety kiepskie pomysły rozłożyły ten film na łopatki. Twórcy mieli w ręku przyzwoite efekty i atmosferę i zmarnowali to, rodzi się pytanie dlaczego 2 część wyszła im tak beznadziejnie.
Również uwazam ze ten film jak i druga jego czesc jest extra, ogladałem obie częsci bardzo dawno temu i sie prawie zesrałem ze strachu.Dla mnie naprawde kultowy film. Na zawsze w mojej pamieci
Dajcie spokój, przecież to nie jest wcale straszne, nie jestem fanem horrorów, ale mnie to w ogóle nie straszy, wręcz przeciwnie - śmieszy, może i jestem za stary na to, może i klasyka kina, ale właśnie liczyłem na coś w stylu Martwicy mózgu czyli parodii horroru i nawet niezłe było ale spodziewałem się więcej scen do uśmiechu, ta część jest zabawniejsza od pierwszej która jest bardziej horrorem, ale to tylko straszenie krzywymi mordami.
No tak, straszne było KIEDYŚ, dzisiaj takie filmy są jak perełki i powinno się do nich podchodzić z dystansem ;) a nie liczyć na mega super wypasione efekty specjalne ;) to KLASYKA horrorów! osobiście przepadam za takimi starociami, mają swój klimacik i coś czego brakuje ówczesnym pseudo-horrorom.