PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489633}

Noc w Rzymie

Habitación en Roma
2010
5,9 7,7 tys. ocen
5,9 10 1 7669
2,0 2 krytyków
Noc w Rzymie
powrót do forum filmu Noc w Rzymie

przed stratą czasu.
Niech was nie zwiedzie plakat, akcja cały czas toczy się w pokoju...
Dialogi - koszmar. Nie wnoszą nic, w dodatku dziewczyny cały czas opowiadają sobie nawzajem
same kłamstwa; po pewnym momencie gdy tylko któraś się odzywała, wnętrzności me
wykonywały gwałtowne salta.
Muzyka - wyczytałam same pozytywne opinie. Moim zdaniem - ładna, ale dobrana wyjątkowo
beznadziejnie, nie trafia w prawie żadną scenę...
Widoki - żadnych. Tylko pokój. I dwa ciała, które są kwestią gustu.
Ogółem strata czasu, chyba, że ktoś szuka niewulgarnego filmu o lesbijkach. Chociaż nie wiem,
czy warto się tak męczyć pomiędzy resztą zdarzeń mających miejsce w tym filmie tylko dla kilku
erotycznych scen...

ocenił(a) film na 8
CTRO

Hahahahahah. No dobra, nie wiem nawet od czego zacząć. Muzyka - niesamowita, idealnie dobrana, ostatnia scena na balkonie i ta muzyka - perfect. Dialogi - dosc inteligentne. Fabuła - prosta ale to jest właśnie piękne, tajemniczość i subtelność. To że akcja toczy się w jednym pokoju jest tym bardziej ciekawsze i intrygujące. No i ta relacja miedzy nimi, poznawanie drugiego człowieka bez oceniania przeszłości, wyborów i czynów. Naprawdę potrzebujecie akcji, zmiany scenerii i pięknych widoków żeby film nie był nudny? Bo przynajmniej z tego opisu tak wynika a to nie stawia widzą w dobrym świetle. Film jest raczej odskocznią od przeciętnych i podobnych filmów, w których tak naprawdę nic się nie dzieje bo wszystko juz było. I z tego co czytam - dla bardziej wymagającego widza.

ocenił(a) film na 3
mopad

Absolutnie się nie zgadzam, ale nie mam zamiaru rozwijać dyskusji.
,,Dla bardziej wymagającego widza..." Śmieszne.

ocenił(a) film na 3
CTRO

CTRO 100% zgoda. film slaby po namysle z 4 daje 3