Ostatnio co niedzielę tvp1 puszcza bardzo dobre, stare filmy, które rzadko w telewizji możemy zobaczyć (ostatnio był "Iwan Groźny" Eisensteina) i jestem z tego powodu bardzo im wdzięczny jednak czy pora emisji nie mogłaby być trochę wcześniejsza. Czy naprawdę człowiek jeśli chce obejrzeć jakiś wartościowy film to musi poświecić noc. Z "Nocami Cabirii" to już przegięli, kto o 1:30 będzie miał siłe oglądać film. Znowu tvp się nie popisała!
Pozdrawiam!
TVP to banda chuja...Rozumiem to,ze program sie przesunal ze wzgledu na emisje z wizyty papieza,ale olanie widza i nie puszczenie filmu to gruba przesada!Czekalem na emisje,sadzilem,ze po prostu zacznie sie z opoznieniem,ale program po prostu sie skonczyl a dzielo Felliniego nie pojawilo sie.To szczyt chamstwa.
Mogli przynajmniej jakoś poinformować, że nie puszczą filmu! Niektórzy czekali pół nocy na nic. Ciekawe kiedy i czy wogóle jeszcze puszczą!
No i chyba się nie doczekamy emisji tego filmu w najbliższym czasie...
A szkoda! Tak na niego czekałem...
Mam dobre wieści. "Noce Cabirii" będzie można wkońcu obejrzeć w najbliższą niedzielę o wspaniałej porze - 0:30. Mimo wszystko polecam. Warto poświęcić jedną noc :)
Pozdrawiam!