To jest horror fantastyczny, i to bardzo fantastyczny, postacie się przemieniają, ten gościu z wielkim czołem jest dobity...
Nie lubię takich filmów, jestem fanem horrorów, ale nie tego typu.
Nie polecam.
Fan horroru - w ulubionych "Kevin sam w domu" między innymi i żadnego horroru :) LOL!!!!!!!!!
droga bez powrotu... hahaha to mnie teraz chłopie dobiłeś takie filmy to sobie moja babka może oglądać jak szyje szaliki na drutach albo robi konfitury, jesli jestes fanem to podaj jakiś naprawdę dobry tytuł
...
jak dla mnie Nightbreed to mistrzostwo świata. Byłam zafascynowane będąc małolatem w podstawówce (dziękuję Mamo :)), nie zliczę ile razy go oglądałam i nie zliczę ile razy jeszcze go obejrzę. Klimat niesamowity.
Fan horroru :))) I jako sztandarowy tytuł podaje 'Drogę bez powrotu'-no comments...
Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy wbijają ze swoimi głupawymi komentarzami na strony filmów, których nie lubią...
"Horror fantastyczny"!? "Jestem fanem horrorów, ale nie tego typu"!? To niby jakich!? Bo "Droga bez powrotu" to jest do obejrzenia na 2-3 razy z kumplami przy piwie, do klasyki nie ma co porównywać. "Nightbreed" dla mnie to, raz, jeden z najlepszych horrorów ever, dwa, mam sentyment do tego filmu jak cholera i jak widzę takie bzdury jak Twoje, panie Thomass, to mi żal tyłek ściska. Olaboga, fan horrorów się znalazł za dwa grosze.
Chyba nie ma sensu polemizować z bzdurami wygenerowanymi przez tego koleżkę-miłośnika horrorów 'nie tego typu' :D Niech wraca do swojego 'Kevin sam w domu', bo chyba tylko w tego typu kinie się chłopaczyna odnajduje...
A co do samego 'Nightbreed'-zastanawia mnie, dlaczego do tej pory film nie wyszedł u nas na DVD :/ Przecież to klasyk absolutny! No ale z drugiej strony-'Legenda' też wciąż się u nas nie ukazała, a w temacie fantasy to jeszcze większa klasyka, niż 'Nocne Plemię' w na gruncie horroru...
Heh. No tak, jak widzę wpis typu "gościu z wysokim czołem był dobity, nie polecam" to odpadam. Prostota dzisiejszej młodzieży nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać :)
Kocham Cię Thomass największy znawco horrorów ;D
A tak na poważnie,do kumatych - Dlaczego to zajefajne, rewelacyjne dzieło Clive'a Barkera ma tak niską średnią!!
Przecież to genialny film!! Rola Cronenberga dobra a cała fabuła mistrzostwo !
Wiadomo że bliżej mu do Martwego Zła czy HellBoya;) niż do Egzorcysty - ale o to tu chodzi przecież. Aż się prosiło o kontynuacje przygód, ale w tamtych czasach, teraz już nie :P
polecam wszystkim.
J**ać Thomassa - żałosnego znawce kina !
Mnie tam się "NIghtbreed" podobał szalenie, ale wstyd mi za wasze komentarze... :-(
Najlepiej wejść w czyjeś filmy i krytykować. Może ja pokrytykuję wasze?
To jest forum od filmu Nocne plemię , więc zostańmy przy tym temacie! Bo widzę, że już szukacie dziury w całym.
A kolega RealKalps widzę, że nie ma za grosz kultury, może niech zostanie przy carton network jak lubi takie bajeczki i przestanie wyzywać innych za odmienne zdanie.
21 lat temu bys sie nie smial... Przy okazji, uwazam, ze efekty byly calkiem dobre... Po wielu latach obejrzalem ponownie i poza glupia fryzura glownego bohatera, nie zauwazylem nic, do czego sie mozna przyczepic... Czasy sie zmieniaja, fryzury rowniez, ale ten film pozostal klasa sam w sobie
nie no film wypas! Proponuję jeszcze obejrzeć go na ekino z napisami spóźnionymi o 2 minuty! Świetna komedia familijna na piątkowy wieczór!