Ten film jest 2000 głosem oddanym na filmwebie przez ze mnie.
Czy ktoś mam podobną ilość głosów lub większa liczbę głosów na filmwebie????
Wow, ponad 20 tysięcy ocenionych filmów? Niesamowite! Widziałam, że ktoś miał ponad 3, ale nie 20... Ja mam w tej chwili "marne" 2349... ;) Ale ta sumka z dnia na dzień rośnie ;)
Wątpię, żeby te osoby obejrzały te wszystkie filmy. 20 tys. filmów, które trwałyby średnio po 1,5 godziny daje nam 30 tys. godzin, czyli 1250 dni, czyli prawie 3,5 roku ciągłego oglądania. Ocenianie na Filmwebie nie polega na klikaniu w każdy film po kolei oceny bliskiej średniej filmu. Ja też na pewno obejrzałem mnóstwo filmów więcej niż oceniłem, ale nie notowałem przez całe swoje życie każdej pozycji. Oceniłem tylko te, które zapadły mi w pamięci. A ponieważ w pamięć zapadają tylko filmy dobre albo bardzo słabe, większość moich ocen to albo bardzo wysokie (8-10), albo bardzo niskie (1-3).
Dzięki temu, że przez wiele lat zapisywałam sobie obejrzane filmy, mogłam łatwo stworzyć na Filmwebie swoją bazę, ale i tak sporo tytułów na pewno mi umknęło, bo przecież nie robiłam tego przez całe życie i mogłam o wielu z nich po prostu zapomnieć. Jednak są takie filmy, które się pamięta, nawet gdy obejrzało się je, będąc dzieckiem ;) Powiem szczerze, że 20 tysięcy ocenionych filmów też wydaje mi się lekko podejrzane... Mój stan na dzień dzisiejszy: 2361 ;)))
To ja więcej
Wybranych pozycji: 2408
Do tego trzeba by dodac wiele filmow nieocenionych obejrzanych przed 2005 rokiem
Super :) Ja już mam parę tytułów więcej, bo co chwila coś oglądam, ale i tak Cię nie prześcignę ;)))
suma 20 tys. jest możliwa, zakładając, że rocznie ogląda się +/- 2 filmy dziennie, czyli ok. 600 rocznie, obejrzenie 20 tys. filmów równało by się 33 lata, biorąc pod uwagę w tym wieku pracę, rodzinę itp. raczej liczba 600 rocznie by zmalała, + 10/13 lat początkowych życia na ogarnięcie, czyli twój "znajomy" ma ok. 50 lat.. trudne aczkolwiek możliwe ;)