PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622318}
5,6 104 tys. ocen
5,6 10 1 103918
4,8 46 krytyków
Noe: Wybrany przez Boga
powrót do forum filmu Noe: Wybrany przez Boga

...

ocenił(a) film na 8

Nie będę pisał o samym filmie. Nie wspomnę o tym, że film jest rewelacyjny.
Napiszę o tym , jak bardzo jest mi wstyd z powodu "polskich kinomanów" i osób wypowiadających się na tym portalu.
bo ... jak można być fanem filmów i nie wiedzieć czego spodziewać się po filmie na który idzie się do kina. Jak można nie wiedzieć, że ten film powstał na podstawie komiksu i nie jest kolejną "Pasją" Gibsona ...
Dawno nie wypowiadałem się na jakimkolwiek forum Filmwebu, ale po czytając tematy na forum tego filmu nie wytrzymałem ... 9 na 10 polaków to filmowi idioci ... nadal jarający się kunsztem aktorskim S. Seagala ...

ps. przy takiej ilości idiotów, naprawdę zastanawiam się czy nie jest wstydem posiadania konta na filmwebie.... może to znak dla twórców portalu, aby zastanowić się nad dostępem do kont na portalu

ocenił(a) film na 6
Denis

Pachnie od Ciebie arogancją. Gdzie jest powiedziane, że idąc do kina trzeba zapoznać się wcześniej z jakimś nieznanym komiksem mającym oparcie na historii z Biblii? Ja nie krytykuje reżysera za to, że przedstawił swoją wizje tej historii. Uważam się, że to ciekawe spojrzenie, mniej korzystne dla ludzi, zupełnie moim zdaniem niespójne z Biblią, ale czemu nie? Mógł sobie reżyser wodzę fantazji popuścić.

Problemy filmu są inne. Liczyłem, że w oparciu o taką historię dostanę na prawdę mocny dramat, a dostałem średniej kino fantasy-przygodówkę. Myślę, że gdyby ten film nie nazywał się Noe, a tylko nawiązywał do jego historii to kompletnie by się nie wybronił. Po prostu jest przeciętny.

ocenił(a) film na 6
Denis

Skasuj te konto, nie męcz się.

ocenił(a) film na 3
Denis

"ps. przy takiej ilości idiotów, naprawdę zastanawiam się czy nie jest wstydem posiadania konta na filmwebie"
Dlaczego obrażasz swoich 118 znajomych z FW ! Od niego nie pachnie arogancją tylko cuchnie już padliną.

ocenił(a) film na 3
Denis

cyt"nadal jarający się kunsztem aktorskim S. Seagala"
Przecież to Ty sam, jego kunszt oceniasz na 7 pkt, więc kto tu się jara Steven Seagal ? Czyżbyś był idiotą ?