PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622318}
5,6 104 tys. ocen
5,6 10 1 103918
4,8 46 krytyków
Noe: Wybrany przez Boga
powrót do forum filmu Noe: Wybrany przez Boga

Tej film miałem nieprzyjemność oglądać w Arkadii w sali 4DX, był to mój pierwszy film w sali 4DX, która reklamowana jest przez Cienema City jako "4DX - absolute cinema experience". Bilet kosztował 41 PLN, było to stracone 41 PLN.

Generalnie nie miałem wyboru aby obejrzeć ten film w 2D z napisami, bo albo był z dubbingiem, albo 3D albo 4DX, a czas miałem ograniczony. Nie polecam 4DX.

4DX - absolute marketing experience

sanneo

a możesz podać więcej szczegółów, jak wygląda taki seans (czy poza 3D i tym, że się ruszają fotele są jakieś efekty typu wiatr, zapach, woda etc.) i co zawiodło Twoje oczekiwania i dlaczego nie polecasz?

chciałem się na ten film wybrać właśnie na seans w 4DX, z czystej ciekawości żeby zobaczyć jak to wygląda... już na Grawitację kiedyś się wybierałem ale odwołali seans bo im się sala popsuła i w końcu w zwykłej w 3D obejrzałem ;) no ale dalej nie wiem jak seans w tym całym 4DX wygląda...

dzięki z góry za konkrety, bo stwierdzenie, że nie polecam bo nie to raczej kiepskie jest...

ocenił(a) film na 4
daro_3

Cześć.

Masz tam 3D, wiatr, zapach, wodę, poruszające się fotele, to wszystko.

Zapewne widziałeś reklamę 4DX jak ten chłopak "jedzie" na swoim fotelu i go tak pięknie na zakrętach wynosi na bok.

Nic z tego, żadnych przeciążeń, po prostu czujesz szarpnięcia nie do końca dopasowane do akcji w filmie.

Ja byłem na tym filmie w 4DX i nie zrobiło to na mnie wrażenia.

Cena biletu jest nieadekwatna do wrażeń.

Mariusz

daro_3

3D jest.Zapach jak puszczają to słychać głośno syk urządzenia.Jak idzie zraszacz wody to czujesz krople ale okulary też ci zakrapiaja i trzeba czyścić momentalnie.Fotele podrygują wyczuwalnie ale faktycznie z lekkim opóźnieniem.Szkoda pieniędzy.Lepsze już zwykłe 3D.