Tej film miałem nieprzyjemność oglądać w Arkadii w sali 4DX, był to mój pierwszy film w sali 4DX, która reklamowana jest przez Cienema City jako "4DX - absolute cinema experience". Bilet kosztował 41 PLN, było to stracone 41 PLN.
Generalnie nie miałem wyboru aby obejrzeć ten film w 2D z napisami, bo albo był z dubbingiem, albo 3D albo 4DX, a czas miałem ograniczony. Nie polecam 4DX.
4DX - absolute marketing experience
a możesz podać więcej szczegółów, jak wygląda taki seans (czy poza 3D i tym, że się ruszają fotele są jakieś efekty typu wiatr, zapach, woda etc.) i co zawiodło Twoje oczekiwania i dlaczego nie polecasz?
chciałem się na ten film wybrać właśnie na seans w 4DX, z czystej ciekawości żeby zobaczyć jak to wygląda... już na Grawitację kiedyś się wybierałem ale odwołali seans bo im się sala popsuła i w końcu w zwykłej w 3D obejrzałem ;) no ale dalej nie wiem jak seans w tym całym 4DX wygląda...
dzięki z góry za konkrety, bo stwierdzenie, że nie polecam bo nie to raczej kiepskie jest...
Cześć.
Masz tam 3D, wiatr, zapach, wodę, poruszające się fotele, to wszystko.
Zapewne widziałeś reklamę 4DX jak ten chłopak "jedzie" na swoim fotelu i go tak pięknie na zakrętach wynosi na bok.
Nic z tego, żadnych przeciążeń, po prostu czujesz szarpnięcia nie do końca dopasowane do akcji w filmie.
Ja byłem na tym filmie w 4DX i nie zrobiło to na mnie wrażenia.
Cena biletu jest nieadekwatna do wrażeń.
Mariusz