PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8199}

Nosferatu wampir

Nosferatu: Phantom der Nacht
1979
7,6 19 tys. ocen
7,6 10 1 19417
7,9 30 krytyków
Nosferatu wampir
powrót do forum filmu Nosferatu wampir
myhu

Co prosze ? To dla ciebie był naprawde polak :D nie no leże i kwicze ;)

ninja_4

miejsce urodzenia:
Sopot, Wolne Miasto Gdańsk (obecnie Polska)

polak z pochodzenia...nie wiesz co to znaczy to sie nie wypowiadaj!!

myhu

Czy ty jesteś takim idiota ? Koleś był 100 % Niemcem nawet słowa po Polski nie potrafił powiedziec a Ty z niego robisz Polaka :-| Normalnie szok

Czy każdy obywatel naprzykład Wrocławie urodzony 1939 jest w tej chwili Polakiem ? Widzisz jaki idiota z ciebie

ninja_4

stary po pierwsze nie wyzyaj od idiotow bo ja tego nie robie ok?
chcialbym ci powiedziec teraz "buraku"ale tego nie zrobie....poczytaj sobie co to jest polak z pochodzenia....pochodzenie człowieku....rozumiesz pochodzenie??nie wazne czy gada po niemiecku angielsku czy polsku...Jest z pochodzenia Polakiem..nie wiem jak jeszcze mam ci to tlumaczyc. I jak sie wypowiadasz to nie wyzywaj ludzi ok?

myhu

Dlaczego jest Polakiem z pochodzenia ? Kto Ci to powiedział ? Gdzieś to pisze ? No dawaj oświeć mnie ! Dla twojej informacji wolne miasto gdańsk przed wojną było w większości zamieszkane przez Niemców a nie przez Polaków

ninja_4

Dupa dupa dupa ...wy wszyscy jesteście <coś tam , coś tam> ... Klaus jak samo imie wskazuje to jest NIEMIEC , GERMAN , GESTAPO , ESESMAN itp. to nie jest polak ..tylko sąsiad z zachodu co sie tutaj przypadkiem urodził .... Koniec dyskusji , takem rzecze Ja , Skrapi_Koko.

Skrapi_Koko

ogolnie mowi sie ze jak np...Podolski sie urodzil w Gliwicach to jest z pochodzenia Polakiem jest tak nie?

myhu

Ja pierdole czlwieku myśl ! Podolski ma korzenie Polskie (bo jego rodzic albo rodzice byli polakami ) więc to co innego nawet mówi po Polsku a ten aktor ani nie znał naszej mowy ani nie ma korzeni więc jestem nieco zażenowany że musze ci to tłumaczyć .

ninja_4

Ja jestem nieco zażenowany że musze z toba rozmawiac. . .popytaj sie mamy o to ok?pozdRRo

myhu

Coooo :-| człowieku widocznie jesteś bardzo ale to bardzo młody więc tak sobie tłumacze twoją niewiedze o narodowościach więc sora że tak ci jechałem bo ze względu na wiek masz prawo nie wiedzieć co to znaczy być Polakiem

ninja_4

Nakszynski....nazwisko takie jakby nie Niemieckie..

ninja_4

polski akcent z tego filmu można zobaczyć tutaj https://www.youtube.com/watch?v=vgOaZVFBe2g

ocenił(a) film na 10
myhu

pochodzenia polskiego był jego ojciec,... K.K. urodził się w 'państwie', w którym Polacy byli mniejszością (5-10%), językiem urzędowym był niemiecki, hymn był po niemiecku i o niemcach, a głowy rządu to sami Niemcy... poza tym jak miał iść do przedszkola mieszkał już w Berlinie :P

...ale korzenie polskie są...