gdyby taka właśnie godzina nie pokazałaby się w prawym dolnym rogu mojego monitora po zdjęciu "full screena" po seansie, nie pomyślałbym o wejściu na tę stronę w celu zostawienia komentarza. jednak tak się stało, w momencie zobaczenia godziny 23:23 przeszły mnie ciarki i pomimo, iż często obojętnie podchodzę do takich zbiegów okoliczności, uznałem to za dosyć ciekawe...
pomyślałem, że warto gdzieś o tym wspomnieć.
hehe , ale to jest śmieszne :D
Urodziny - 6 Czerwiec 92' = 23 :D(6+6+9+2=23!)
Miałem tu nie pisać , więc przeniosłem się na głównice filmwebu , a tu co?? "Dzisiaj Newsów - 23" :D Taki głupi zbieg okoliczności ,a mózg sprawia , że jest to coś niesamowitego.
Tak Tak ludzie , poczytałem troche waszych komentów i sami próbujecie doszukać sie 23 , tak jak ja zrobiłem to przed chwilą na początku postu , wiec nie widze w tym nic nadzwyczajnego , to poprostu wyobraźnia i już.
Nie którzy zaraz się doszukują jakieś "Teorii Spisku" , a raczej Teorii Liczb ,ale takie coś nie istnieje to nie Matrix.
Wiecie jak jest prawda o tej liczbie ??
23 (dwadzieścia trzy) to liczba naturalna następna po 22 i poprzedzająca 24.
moja data urodzenia 05.08.1990 5+8+1+9+9 = 32, odwrócone 23
i z tego co pamiętam to też miałem jakiś zbieg okoliczności, że o 23:23 skończył mi się ściągać film :)
Według mnie monotonia 23 jest wieczna urodziłem się 31.07.1997 i z tego jak chce tez moge ułożyć 23 . Patrzcie 3+ 1+ 7+ 1+ 9+ 9- 7= 23 można wszystko zrobić aby wyszło 23 to zależy od człowieka ( czy jest przesądny )i nic więcej pozdrawiam :) a co do filmu 6/10 niezły ale mnie nie zachwycił .
no jeśli ma się 12 lat to nic dziwnego, że można go nie zrozumieć i myśleć , że jest słaby ;) :P tylko taka mała aluzja co do wieku :P oczywiście nic CI nie ujmuję ;) mnie zawsze tyrano o wiek, bo trzymałem się w starszym towarzystwie, więc musze troche sobie to odbić ;D :P
Jak tacysie madrzy to:P:
Data urodzenia: 08.10.1993
Godzina 22:10-tu mnie macie, ale i tak w to nie wierze
Skonczylem oglac film o 23:47 dnia 07.06.2009r.
Dawajcie:P
No trudno.Wchodząc na forum myślałam,że dowiem się czegoś naprawdę ciekawego.A tu tylko baju-baj.Znacie jakieś dowody na to że ta liczba żądzi światem? Po obejrzeniu filmu sama doszukiwałam się wszędzie 23(i oczywiście znalazłam),ale na drugi dzień już o tym zapomniałam-tak mnie temat zafascynował ;)Ale film naprawdę niezły!
coś w tym jest ;] podczas oglądania filmu na GG napisała do mnie koleżanka no a jak wiadomo pokazuje się wtedy czas (w h min i sek) no i o dziwo była taka godzina: 22:36:28 (2+2+3+6+2+8=23 ;]) no i zrobiłem pauzę potem włączam film z powrotem a mi pisze że obejrzałem 23 min filmu ;] a i film skończyłem oglądać o 23.32 (bez napisów końcowych :P) ;]
Post ten zacząłem pisać o 14:27 ! 14 + 2 + 7 = 14 + 9 = 23 ! Coś w tej liczbie "siedzi" ! Mój numer w dzienniku w 2 klasie gim. był 23 ! Film skończyłem oglądać o godzinie 14:09 więc 14 + 9 = 23 ! 23 mnie dopadła !
Ja skończyłem oglądać film dokładnie o 23:23. Oglądałem film z dvd, od razu
po pojawieniu się napisów zmieniłem źródło, tvn 24 - 23:23 - na zegarze.
Była to jedna z najbardziej niepokojących rzeczy jakie mnie w życiu
spotkały.
To, co podałeś w nawiasie chyba niezbyt równa się 23. Możesz spróbować dodać do tego tą dwójkę, którą pominąłeś i wtedy spróbuj.
hmmm ja sie urodzilem 23.08.1990 wiec 2+3 =5+0 =5+8=13+1=14+9=23+9=32+0=32:) 32~23 :) no wiec jestem zryty czosnek :)
Wybaczcie, ale prawie z każdej daty urodzenia da się zrobić liczbę 23.
Moja 13.07.93
1+3+7+9+3=23
Czysta matematyka. Nie ma w tym nic niezwykłego czy niesamowitego.
Co do filmu: Dobry, nie zachwycający, ale też nie był nudny.
No nie wiem do mojego to 21 i 23 :D od dwóch 23 uznałem prócz jednej oglądałem film i ktoś tam powiedział że 23c to temperatura optymalna no i poszedłem sprawdzić na termometrze i jest 23c.sprawdzając moją datę czyli 1+9+8+3 daje 21 , potem sprawdziłem dalej 07.14 to daje tez 21 (: jestem z pod znaku raka więc rak 3 litery podzielić te 21 na 3 to 7.Poszedłem dalej mój nr telefonu to 696 to 21 i z tyłu 039 to 12 czyli odwrócone 21 :D.Do tego nazwisko to Ciekawe litery z alfabetu to 23 20 24 12 19 24 14 12 dodać pierwsze liczby daje 43 37 43 26 a te ze sobą odjąłem 43-37 6 i 17 6+17=23 :D nie powiem można się trochę uśmiać (:, a sam film dobry jednak aktorstwo mnie nie zachwyciło (:.
Wszystko spoko z tym, że 24+12 wg moich wyliczeń i obliczeń nie jest 37.
Coś się zapędziłeś chyba :p
36 no tak mój błąd :D, nie wiedziałem że ktoś to w ogolę przeczyta :D i cały mój genialny plan w diabli poszedł hehe.
A mi pani do Religi mówiła że amen w kościeliskie tez się nie mówi :D.A jak mamy pisać || W tę stronę? :D
Co kropelka sklei, sklęli żadna siła nie rozklęli,Jest lepsza od miłości ^^ thx bro!
Ależ dziękuję tylko jest mały problem bo dzisiaj odpadło znowu :P coś długo nie podziałało ^^
A umiesz nawlecz nitke?(test na gospodynie domowa on^^)Zreszta przeszywanie na zywca jest piekielnie bolesn.Czym usmielisz bol?;>
Kimono z chęcią bym zamówił ^^ a suknie rozumie w różowe wilki? :>
Setka to za mało żebym coś znieczuliło pół litra by się zdało minimum i możesz mnie kroić ^^
e nie ja nie lubie rozowego i nie robie na zamówienie tylko do własnych celów i wg wlasnych potrzeb nie wazne po co :PPPPP
Nadio? :> to bardzo ciekawe dziki wilku , opowiedz nam/mi czym jest owa pasja dla Ciebie masz coś wspólnego z Azjatycką kultura a może sama do z niej pochodzisz ^^.
Po wczorajszym nocnym seansie filmu, weszłam na stronę teraz żeby coś poczytać i patrzę, a tu godzina 12.20... 1+2+20=...;)
zaczynam się bać normalnie;)
14 wrzesien- moja data urodzenia:) bez roku ( a to motyla noga) nic innego mi nie wychodzi;))) chyba za slabo sie staralam;)))
to wyliczanie całe jest lekko głupie, ale kusi... film skończył się dnia 15/08/09 o 3:20.
Ej ja miałem pompe gdy po filmie poszedłem do kibla na szluga i pierwszą rzeczą którą zobaczyłem był kod kreskowy chusteczek higienicznych który rozpoczynał się liczbą 23 :D
Ja się urodziłem 02.03.1994. 1+9+9+4=23.
Kiedy szedłem na "Upiora w operze"(reżyser "liczby 23"nakręcił film o takim tytule)otrzymałem bilet z rzędem 2,miejscem 3.
Mój ulubiony kompozytor to Rachmaninow - napisał 10 preludiów z opusu 23 i 13 z opusu 32. 10+13=23. Jego 2 i 3 koncert są uważane za najlepsze, spośród wszystkich czterech. Pozostałe dwa koncerty(1 i 4) mają kolejno 2 i 3 wersje.
Suma świeczek na żyrandolach u mnie w domu wynosi 23.
itd.itp...;)