O północy w Paryżu

Midnight in Paris
2011
7,1 202 tys. ocen
7,1 10 1 202373
7,3 61 krytyków
O północy w Paryżu
powrót do forum filmu O północy w Paryżu

Fabuła na 3 linijki. To mnie najbardziej zmęczyło. Aktorstwo naprawdę dobre, Owen Wilson super;) Tylko niestety tam się nic nie działo, szczególnie na stosunkowo krótki film. I ten wspaniały na każdym kroku Paryż, oh ah, po kilku widoczkach mi to się przejadło. Rozumiem, że taka była koncepcja, ale nie trafiło to do mnie. Jak komuś też nie za bardzo odpowiadało, polecam Drive;)

ocenił(a) film na 6
Pedroxx

Zgodzę się z Tobą. Gra aktorska okey, piękne widoczki Paryża, ale fabuła... Co do przesłania filmu - podane na tacy, dość płytkie. A efekt? Nominacja do Oscara, cóż...

ocenił(a) film na 8
zela

co do tegorocznych nominacji to raczej bym się czepiał takich rarytasów jak "Drzewo Życia" cz też "Moneyball" przy tych filmach jak dla mnie ten film wypada całkiem dobrze ;d

Pedroxx

Witam
Tu się z tobą zgodzę w pełni!!! obejrzałam ten film bo zaciekawiło mnie w czym jest taki wspaniały , wszyscy go wyśmienicie reklamują itp. poza widokami i grą aktorską niestety nie było nic godnego uwagi;/ niby chodziło o to że kZDE POKOLENIE CZUJE ŻE W INNYM CZASIE ŻYŁO BY MU SIĘ LEPIEJ ITP ALE ZBYT BANALNIE TO BYŁO POKAZANE WG MNIE, w scenie pod koniec nawet główny bohater sam wywala to prosto z mostu, moim zdaniem niepotrzebnie.
film przereklamowany jak dla mnie...