O północy w Paryżu

Midnight in Paris
2011
7,1 202 tys. ocen
7,1 10 1 202373
7,3 61 krytyków
O północy w Paryżu
powrót do forum filmu O północy w Paryżu

czy kupic płytę tego filmu z gazeta za 30zł... nie wiem czy warto. Warto? :)

ocenił(a) film na 9
mlaczarnafm

Lepiej kup normalnie w sklepie a nie z gazetą no i warto

ninja_4

a co to za różnica? ważne, że legalnie.. :D ale chodzi Ci o to, że ten film jest tak dobry, że powinnam go kupic bez gazety, tak? :)

ocenił(a) film na 9
mlaczarnafm

Różnica taka że wydanie w sklepie jest owiele ładniejsze i lepsze niż to w gazetą a cene podobna.

Film jest bardzo dobry jeśli ktoś lubi te klimaty ja lubię i mi się podoba ;)

Mój film pochodzi z nielegalnego źródełka i nie boję ACTA ;)

ninja_4

haha Ty to wgl nie masz okładki :D ale nie.. gdyby się tak zastanowic to to chyba jest różnica 5 ewentualnie 10zł.. no chyba ze w TESCO to tam 20 zł róznicy :D no ale tak szczerze mówiąc.. to co to za różnica jakie opakowanie.. przecież liczy się to co jest w środku! :D

ocenił(a) film na 8
mlaczarnafm

Jak ci sianka nie brakuje, to naprawdę watro. Sam wolałbym mieć filmy w oryginale, ale żyjemy w kraju w jakim żyjemy i "musiałem" se ściągnąć ;). Film jak dla mnie rewelacyjny, lubię takie klimaty...

DarkMark66613

no tak... chyba się jednak skuszę ;p

ocenił(a) film na 2
mlaczarnafm

Według mnie nie warto, ja kupiłam i teraz żałuję bo mi się film nie spodobał. Raz, że według mnie nie było w nim praktycznie nic zabawnego, a dwa, że super romantyczne też nie było. Widziałam wiele filmów lepszych niż ten. 2/10

Olsa09

ja jeszcze nie wiem jakie to jest.. ale już tez kupiłam - wczoraj :/ no nie wiem.. ale mam nadzieje, ze moze mi się jednak spodoba... ale tak sobie teraz myśle ze płyty to lepiej kupowac te, ktore juz sie kiedys ogladało i sie tak spodobało, ze chce sie ogladac jeszcze po wiele razy ;p

mlaczarnafm

bo to jest komedia/komedia romantyczna woody'ego allena, trzeba inaczej podejść do tego filmu,widocznie nie miałaś Olsa styczności z tym rezyserem i jego filmami

ocenił(a) film na 2
dmi88

Przyznaję, Allen nie jest moim ulubionym reżyserem, a w komediach romantycznych także nie gustuję na co dzień ( mimo tego, że Vicky Christina Barcelona albo Wszystko Gra podobały mi się bardzo ). No cóż, takie jest moje zdanie.

ocenił(a) film na 4
mlaczarnafm

30 zł jak krew w piach.=)

GullyFoyle

i w ten sposób nauczyłam się nowego związku frazeologicznego :D

ocenił(a) film na 8
mlaczarnafm

W końcu nie wiem czy kupiłaś z gazetą czy bez niej. Jeżeli z gazetą, to z jaką? Nikt o to nie zapytał, a mnie ta kwestia spokoju nie daje. Przecież nie jest chyba obojętne co czytamy?

AbuKamil

no niby ważne z JAKĄ gazetą (VIVA), bo w końcu to ona jest główna, a gratis (za 30zł) dodatkiem :p ale w tym przypadku akurat co jest w niej i jak ona się nazywa wgl bym się nieprzejmowała :)

ocenił(a) film na 8
mlaczarnafm

Jak to - nie przejmowała? Wszystko jedno jaka gazeta?? Taką postawę można by nazwać tumiwisizmem.
Tak naprawdę - jak zapewne się domyślasz - Allen nastroił mnie do żartów. Powiedz jeszcze tylko co z filmem. Zastanawiałaś się czy kupić przed czterema dniami, kupiłaś przedwczoraj, ale opinii o filmie nie wyraziłaś. Zdecydowałaś się obejrzeć, czy idąc za głosem tych co kupili i żałują doszłaś do wniosku, że nie warto?

AbuKamil

heh :D trochę byłoby to głupie, aby kupić a nie obejrzeć, bo komuś się nie podobało. ja nie wiem.. pan próbuje mnie obrazić?
hymm.. może i z pana strony wygląda to jak tumiwisizm i proszę bardzo.. pana zdanie, pana opinia, pana sposób myślenia i odbierania świata, ale jak dla mnie to naprawdę nie ma znaczenia co jest w gazecie, kto kogo zdradził, kto kogo pobił, rozjechał, no nie wiem. mnie to naprawdę nie obchodzi. mi zależy tylko na filmie.

ocenił(a) film na 8
mlaczarnafm

Przepraszam najmocniej jeśli coś odebrane przez Panią jako próba obrażenia Jej. Nie miałem takich intencji. Cała ta sprawa dowodzi niezbicie, jak ludzie różnią się od siebie pod względem poczucia humoru. Stąd zresztą tak różne oceny filmu Allena. Chylę głowę z szacunkiem i pozdrawiam mając nadzieję, że film spodobał się Pani i nie było to - jak ktoś powiedział - "30 zł jak krew w piach."

AbuKamil

wywnioskowała, że zdjęcie na awatarze jest pana, dlatego stwierdziłam iż wypadałoby odnieść się z szacunkiem do osoby starszej, aczkolwiek niestety pożałowałam na duże litery co mam nadzieje, że nie obraża pańskiej osoby.

''Cała ta sprawa dowodzi niezbicie, jak ludzie różnią się od siebie pod względem poczucia humoru.'' czy pan sugeruje w tym zdaniu, że cała pańska poprzednia wypowiedź była śmiesznym żartem?

mlaczarnafm

na merlin.pl jest za 27,49 zł ;)

maselko_3

aa dostawa? :p

mlaczarnafm

racja, jeśli zamawia się jedną rzecz to się nie opłaca, ale przy większym zamówieniu jak najbardziej

maselko_3

a to nie jest tak ze +5zł od sztuki jeszcze? a te ceny płyt to sie zmieniają, czy są cały czas takie same? i czy mozna zaufac, ze sie niepomylą i nie przysla czegos innego? zaciekawiła mnie ta strona, bo o niej nigdy wczesniej nie słyszałam ;p z góry dziękuje za odpowiedz :))

mlaczarnafm

Nie warto!