Praktycznie same negatywne komentarze,większość napisane tak samo,że film do 30 minuty spoko.Praktycznie wszystkie konta mają oceniony tylko ten film.Jakiś rajd z facebookowej grupy czy ktoś wykupił oceny,żeby zaniżyć?Tylko po co?
Zwykle takie akcje są pod polskimi ,,komediami", które mają oceny od nowych kąt, na poziomie dziesięciu gwiazdek. Dziwne że komuś chciało się zatrudnić bandę troli do oceny tej produkcjii.
od wczorajszego wieczoru doszło kilka tematów z negatywnymi ocenami.. a licznik ciągle na 97 ocenach i średniej 7.9 nic się nie ruszało
nie wiem co tu sie odpie#$@a ale na głównej stronie filmu pokazuje średnia 7.9 dopiero jak sie rozwinie tematy to 6.0. celowy zabieg?
Nawet jeżeli to wykupione oceny, to nic się nie stało, bo niestety piszą prawdę.
Gdyby jeszcze nie przedstawili gangsterów jako profesjonalistów, tylko jako rzezimieszków, to może coś by jeszcze z tego było ;)
Ja powiem, że do połowy dawałem szansę. Kiedy uciekła z auta myślę sobie "dobra teraz się zdziwisz, wrócisz a tu Cię złapią nagle sprytniejsi od Ciebie co czekali na Twoje potknięcie". A dostałem... Brak słów. Niestety. Poza tym co to za mafia...zlepek paru osóbek a szef w biurowcu chyba nic nie robi tylko siedzi i pije smoothie. Spodziewałem się naprawdę "potężnych przyjaciół" a nie tej kpiny.
Po prostu ten fakt km jest mega słaby, nielogicznych, brakuję w nim protagonisty. Bo można oko gdy dzieją się jakieś niestworzone rzeczy osobie której kibicujemy. Ale tutaj No słabo słabo.