Czy ktoś może mi powiedzieć czy to film o tym Kevinie Mitnicku znanym hakerze ? Przepraszam jesli to pomyłka ale wiem, że taki film powstał a nie mam wiecej danych. Proszę o informacje jak ktoś wie, z góry dziękuje !
Tak to o nim
Chciałam napisać, że podaję za IMDb, ale właśnie znalazłam go w bazie 'Filmwebu' pod amerykańskim tytułem (wg IMDb) 'Hackers 2: Takedown'. Ale być może już o tym wiesz. A swoją drogą nie po raz pierwszy znajduję film wpisany do bazy podwójnie:(
Dziękuje !
Nie wykazałem się niestety równie dużą dociekliwością i nie znalazłem. Dziękuje więc za informacje. Co zaś do filmu wpisanego podwójnie mam nadzieję, że zawiadomiłaś redakcje Filmwebu by to skorygowali.
Drobiazg
Uwielbiam szwendać się po bazach filmów. Co do zawiadamiania, to najpierw musiałabym chyba sama siebie zadenuncjować, bo na tej stronie zamieściłam 2 wpisy tej samej treści;) Myślę, że redakcja zdaje sobie sprawę z istnienia podwójnych stronek, więc mój głos i tak niewiele by zdziałał. I jeszcze porada na koniec: kiedy chcesz znaleźć film, najlepiej szukaj i po polskim, i po oryginalnym tytule.