PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10029}

Obława

Takedown
2000
6,9 2,9 tys. ocen
6,9 10 1 2888
Obława
powrót do forum filmu Obława

Czy ktoś może mi powiedzieć czy to film o tym Kevinie Mitnicku znanym hakerze ? Przepraszam jesli to pomyłka ale wiem, że taki film powstał a nie mam wiecej danych. Proszę o informacje jak ktoś wie, z góry dziękuje !

ocenił(a) film na 8
Adi_3

Tak to o nim
Chciałam napisać, że podaję za IMDb, ale właśnie znalazłam go w bazie 'Filmwebu' pod amerykańskim tytułem (wg IMDb) 'Hackers 2: Takedown'. Ale być może już o tym wiesz. A swoją drogą nie po raz pierwszy znajduję film wpisany do bazy podwójnie:(

killashandra

Dziękuje !
Nie wykazałem się niestety równie dużą dociekliwością i nie znalazłem. Dziękuje więc za informacje. Co zaś do filmu wpisanego podwójnie mam nadzieję, że zawiadomiłaś redakcje Filmwebu by to skorygowali.

ocenił(a) film na 8
Adi_3

Drobiazg
Uwielbiam szwendać się po bazach filmów. Co do zawiadamiania, to najpierw musiałabym chyba sama siebie zadenuncjować, bo na tej stronie zamieściłam 2 wpisy tej samej treści;) Myślę, że redakcja zdaje sobie sprawę z istnienia podwójnych stronek, więc mój głos i tak niewiele by zdziałał. I jeszcze porada na koniec: kiedy chcesz znaleźć film, najlepiej szukaj i po polskim, i po oryginalnym tytule.