Niezbyt zrozumiały dla mnie film, ponieważ ciągle jakieś przenosiny w czasie, na dodatek kończy
się zupełnie bez sensu jak dla mnie, a pomiędzy wszystkim powtarza się motyw "fapania" :D Daję
4/10 , bo trochę było śmiesznie (Śmiech Waldka z kiepskich :D), ale też niezrozumiale.
sam się nad tym zastanawiam: "trolling czy opinia"? chyba trolling, bo nie wierzę żeby ktoś taki istniał realnie, a nie tylko w żartach o dresach.
Jest to moja opinia, a nie żaden trolling i mam głęboko w ... co o tym myślicie. Jest wolność słowa i wypowiedzi więc uszanujcie to ;)
Okej, tylko twoja opinia brzmi jak byś był mentalnie 6-latkiem, który nie potrafi zrozumieć tego, że niektóre sceny nie są poukładane chronologicznie oraz tego, że w filmach występuje takie zjawisko jak retrospekcja... Dodatkowo jak to nazwałeś "motyw fapania" nie jest tutaj głównym wątkiem, ale widzę, że ten moment zapadł Ci głęboko w pamięć.
Nie potrafię zrozumieć jak można być takim ignorantem i nie zwrócić uwagi, na grę aktorską (!), zdjęcia, scenografię... Już nawet technicznie film jest dobry, a gdy dodamy do tego fabułę film zdaje się rewelacyjny.
Zachęcam do jeszcze jednego obejrzenia i pozdrawiam.
Grę aktorską akurat bardzo doceniam szczególnie Marcina Dorocińskiego, ale nie podobało mi się to przenoszenie w czasie i być może również dlatego film był dla mnie niezrozumiały.
Widzę, że Twój zasób słów nie pozwala na użycie innych argumentów niż "gimbazo" , więc nie widzę sensu dalszej dyskusji z Tobą ;)
Może być gimbusie, ale ja nie przyszedłem tu z Tobą dyskutować, tylko napisałem że jeszcze wiele przed Tobą, jak skończysz gimnazjum to zobaczysz.
+ za tak głupi komentarz że aż śmieszny :)
Jestem w 3 klasie technikum więc nie trafiłeś ;)
Radzę zastanowić się nad sobą, a nie oceniać innych nie wiedząc o nich nic ;)