Dlaczego już nie jest grana w kinach?
Chciałem to zobaczyć a tu już film zdjęty z ekranów... W miesiąc po premierze...
Kiedy będzie znowu?
Pewnie na dvd wróci... Ale jeśli jesteś z Łodzi, mogę dać namiar, gdzie za tydzień będzie wyświetlany film.
A skąd masz to info? Ja pisałem do dystrybutora i na profilu Obławy na FB i moje pytanie pozostało bez odpowiedzi.
A tu na fw, nie pokazuje się, że film będzie grany w Łodzi, mimo, że zwykle mi się takie info wyświetla.
Czy ja wiem, też coś koło tyle. W tym przyszły dwie baby, które przyszły dla rozrywki. Jak zaczęły mi szeleszczeć jakimiś papierkami od wafli i napoi to z końca uciekłem na sam początek. xD
O kurde, to u mnie było lepiej. Siedziała za mną jakaś parka koło 40stki i ciągle sobie gadali i chichotali i coś tam podjadali. Masakra. Ale to wszystko na chwilę przed rozpoczęciem się filmu. Potem CALA SALA zamilkła i następne konwersacje zaczęły się dopiero po napisach końcowych. Film wciska w fotel.
Ja dla kina nie przychodzę dla rozrywki. Przychodzę między innymi dla inspiracji i dla przywrócenia wiary w polską kinematografię po kilku, może nawet kilkunastu, wpadkach.
Moim zdaniem użycie takiego języka było konieczne żeby odwzorować tamtejsze realia... nie chciałbym żeby w takim filmie mówiono językiem wprost z "M jak Miłość" ;)