Bardzo dobry film, bardzo dobrze zagrany. Prawdziwy obraz wojny- bez zbędnego patosu.Polecam!
Dodam tylko że nie dla każdego... Fani Czasu honoru powinni się zastanowić, aczkolwiek pewnie nie wszyscy;)
Tak...:) widziałam i czytałam niektóre komentarze.... To może powinni pójść do kina tylko fani Kutz'owego "Do piachu" wg Różewicza i "Das Boot" Petersena- ci nie będą oczekiwali czystych ubrań przynajmniej i miłych okrągłych zdań...? pozdrawiam miło:))))
Oby więcej takich filmów chyba się zgodzisz:) Przyznam że nie oglądałem ,,Do piachu", ale postaram się nadrobić... Co do Obławy to naprawdę ni chodzi mi o uogólnianie. Wiesz może ,,niektórzy" widzowie Honoru docenią ten film. Ale jednak obawiam się że sporo ludzi może on zniesmaczyć:) Serdecznie pozdrawiam
Zgadzam się z wielką chęcią- oby! Chyba masz rację z tym zniesmaczeniem u niektórych-mało jest takich filmów i ten realizm może szokować..."Do piachu" to nie film a stary teatr tv- gdybyś miał ochotę :)) pamiętam, ze też była po nim dyskusja - tylko zestawiano go wtedy nawet z Czterema pancernymi:)) Pozdrawiam równie serdecznie!