Witam, kiedy film był szeroko reklamowany mówiono o nim że jest świetny, wybitny w ogóle niesamowicie dobry. Co za okrutne KŁAMSTWO!!! Poszłam do kina i jedyne co mogę powiedzieć to to że wybitnie dużo ludzi wyszło w trakcie filmu - co chyba mówi samo za siebie. Zostałam, dałam szansę, obejrzałam do końca w nadziei na poprawę. Nic z tego. Film jest nudny, całkowity brak akcji - żenada!!! Ja rozumiem że chodziło o pokazanie kilku ważnych aspektów wojny ale można było to zrobić w sposób który nie umęczy widza (albo przynajmniej nie uśpi). No i przepraszam ale zachwycanie się aktorstwem jeśli chodzi o ten film nie ma prawa bytu. Niektóre postacie zupełnie bez wyrazu i umiejętności reszta też słabo. Cieszę się że miałam darmową wejściówkę bo bym się wkurzyła jeszcze bardziej gdybym musiała za to zapłacić.
hehe ja już nie mam nastu lat żeby nie rozumieć i "dorastać" to tego typu filmu. Zrozumiałam ale mnie taka forma przekazu absolutnie nie przekonała. O ile zauważyłam to nie jestem odosobniona w tej kwestii. PZDR pi_kawka
A ja myśle ze nie zrozumiałas :) Mozliwe ze to nie jest twoj gatunek ulubionych filmów, a poszłas na film tylko dlatego ze zobaczyłas reklame. Pozdrawiam
Pewnie też mieli darmowe wejściówki więc wyszli na Avengers lub coś w tym stylu. Tam się sporo działo i nie było nudy...
Zgadzam się z Tobą. Cała "akcja" dzieje się w lesie i powiedzenie "akcja jak na grzybach" jest tu całkowicie uzasadnione. Zero oprawy muzycznej i wieje nudą jak ten wiatr po lesie.....
Skoro żenadą jest dla Ciebie brak akcji, to faktycznie masz problem ze zrozumieniem filmu
Radzę wam uważać, bo za chwilkę tutaj wbiją "pro-geniusze" którzy pozjadali mózgi i zaczną wytkać wam błędy ortograficzne, bo nie posiadają już żadnych innych argumentów. Polskie zacofanie. Ale co do filmu się zgodzę... żenada :)
Nie sądziłam że aż tyle osób obruszy się czytając moją osobistą opinię dot. tego filmu. Wręcz zarzuca mi się brak zrozumienia ukazanego w nim problemu. Możliwe że opinia jest dość ostra ale niestety takie właśnie mam odczucia po obejrzeniu tej produkcji. Film nawet w połowie nie spełnił moich oczekiwań stąd moje rozczarowanie. A tak swoją drogą to zamiast oceniania mnie ktoś poda jakiś dobry kontrargument... pozdrawiam