PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=134}

Obcy: Przebudzenie

Alien: Resurrection
1997
7,0 104 tys. ocen
7,0 10 1 103781
5,9 31 krytyków
Obcy: Przebudzenie
powrót do forum filmu Obcy: Przebudzenie

Bo obejrzałem właśnie wszystkie części po koleii, i zauważyłem, że pod koniec czwartej, kiedy jest ta scena co wysysa tego człeko podobnego aliena przez okno on (nie wyraźnie ale jednak) mówi cos jakby "help me". Może mi się tylko wydaje, i oby. Bo jeśli obcy miałby być coraz to bardziej podobny do ludzi to marna przyszłość tego gatunku.

ocenił(a) film na 7
wodzu102

Usłyszenie głosu z ust Obcego - "Help Me", może być przyczyną oglądania wszystki czterech części po kolei... :P

ocenił(a) film na 7
wodzu102

Usłyszenie głosu z ust Obcego - "Help Me", może być przyczyną oglądania wszystki czterech części po kolei... :P

ocenił(a) film na 8
wodzu102

Zgadza się "człeko podobny alien" wydaje z siebie odgłosy które można zinterpretować jako "help me mother"

Nomis

Ludzie, zastanówcie się... Skąd Obcy miałby się nauczyć angielskiego? :) Chociaż... W końcu przedstawiciele tego gatunku byli bardzo inteligentni i szybko się uczyli. Mnie też wydawało się, że tamten człeko-aliem mówi (a raczej krzyczy). Ale o to już trzeba spytać scenarzysty. ;)

ocenił(a) film na 8
Alien_xp

Ja tam nawet słyszałem "Oh no.." albo "Please"..
Ale cóż..niedosłyszę za bardzo na jedno ucho...:)

BladeMaster

A ja słyszałem "Oh Yeah! That's so nice!". I co teraz?:-)

LV426

Każdy kto się uważnie wsłuchał to wie że ten pseudo obcy powiedział: "pha phaaa aphaa"

w wolnym tłumaczeniu
"co sie stao?"

nie wiem o co tyle szumu

CerebralHunter

Zle, to było bardziej cos w stylu "Big mac and french fries pleaaaseeee..."
Jestem pewien.

pionier

tak myślicie?? Ja to widziałem jak dzwoni telefon, obcy odbiera i drze się na cały głos "What'ssss up?"

ocenił(a) film na 6
digital8

...obcy powiedział chyba "E.T. phone home"
...jakoś tak to było...

Snaga_Przeklety

A ja tam wyrażnie słyszałem coś w stylu "Spieprzaj dziadu" a potem jak już wypadł to krzyczał coś jakby " yes! yes! yes! "

ocenił(a) film na 6
mikesz

...a czy to nie było...
"panie prezesie,melduję wykonanie zadania"?

Snaga_Przeklety

nie nie, wyrażnie słyszałem -" Balcerowicz musi odejść !!! "

ocenił(a) film na 5
mikesz

dokładnie, a jego głos dubbingował Thomas Rosales Jr - aktor charakterystyczny.

Dobry_2

zapominasz dodać, że tez najlepszy i ze ma zmienny charakter :D

użytkownik usunięty
digital8

On coś piszczał :P zdaje się, że "ja chcie ziagrać na piściałcie!!!" albo "pi pi pi pi pi pi pi pik plask (wyleciał)". :P

ocenił(a) film na 1

Nieeee, to było '' Ssssssssssssssij !!!!!!!"