Mam problem ;/ dzisiaj zakupilem 4 i cos jest nei tak z dzwiekiem .... wogole nie slychac co mowia aktorzy.... Ktos wie co jest grane ?? Zepsuta plyta czy co :( ?
Wątpię żeby płyta była zepsuta jeżeli nie ma tylko dźwięku. Jeśli próbowałeś odtworzyć film na kopie to być może brakuje Ci codecków lub coś podobnego.
Podczepię się trochę pod temat, bo też kupiłam z tej kolekcji:
czy u Was też w obu wersjach (kinowej i reżyserskiej) jest ten sam, IMO beznadziejny, początek? :|
Nie, nie jest ten sam początek. W wersji "normalnej" masz dobrze znane sceny związane z genetyką, mutacjami te sprawy...Zaś w wersji reżyserskiej zarówno koniec jak i początek jest odmiennie przedstawiony. Zaczyna się sceną z insektem opatrzonym ładnym uśmiechem w roli głównej a kończy się na ziemi. Zaś w wersji "normalnej" końcowe sceny rozgrywały się w momencie gdy Betty wchodzi w atmosferę ziemską.
Zakupiłem trzecia czesć Obcego i nadal jest to samo gdy właczy sie głos angielski ;/ Polski działa ale w wersji rezyserskiej jest tylko ang a zalezy mi tylko na rezyserskiej :(
Czy ktos mogłby powiedziec czy rzeczywiscie chodzi o codeki ? jesli tak to jakie zainstalowac żeby znikl ten problem ??
Z góry thx za odpowiedz.