PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=134}

Obcy: Przebudzenie

Alien: Resurrection
1997
7,0 104 tys. ocen
7,0 10 1 103781
5,9 31 krytyków
Obcy: Przebudzenie
powrót do forum filmu Obcy: Przebudzenie

Ellen ripley znowu w akcji.Zapowiada się niezła kontynuacja całej serii. Obcy tym razem odwiedzą ziemię.Premiera odbędzie się pod koniec 2007 roku;-)

ocenił(a) film na 8
McCoy

Niedługo tylko 2.5 roku;) W sumie też szukałem Aliena5 w internecie i znalazłem kilka ciekawych stron - oficjalna strona aliena5(!) czy prawdopodobny scenariusz aliena5 (oczywiście po angielsku;P) Sami sprawdźcie
PS. Zapowiada się niezły hardkor:D

Metzger

Obcy mają zaatakować ziemię? dobre sobie... niby czemu mieliby atakować ziemię? :P

ocenił(a) film na 4
coolvoice_2

Nie będzie obcego5, podobny temat także mogę sobie stworzyć ze będzie obcy6.

ocenił(a) film na 6
McCoy

Podaj jakies sensowne zrodlo, w ktorym wyczytales ze bedzie Alien 5. Bo z tego co mi wiadomo to nie ma takich planow.

ocenił(a) film na 4
____16

Jedynie jak ktoś się mocno upije to może takie informacje na niebie ujżeć. Powtarzam któryś tam raz - nie czekajcie bo nie będzie kontynuacji.

ocenił(a) film na 8
Zajebisty_Spojrzeniem

Ależ oczywiście że bedzie nowy alien i to w dodatku mi zaproponowano mi główną rolę.Ale chyba odrzuce bo scenariusz nie przypadł mi do gustu.Pozdawiam :D

ocenił(a) film na 7
McCoy

Ludzie, jesteście śmieszni... hie hie.. :P Jeden mówi: "będzie"; drugi: "nie będzie"; a trzeci: "pewnie będzie.."; a nik nie powie dlaczego tak sądzi.. bosheee.. :P
Ja wam powiem że główna aktorka z cyklu Obcego, rozmawiała z Ridley'em Scott'em i powiedzała mu że "chcę aby powstała taka część Aliena aby zabili mnie raz na zawsze".. I od tej pory męczy to Ridley'a Scott'a.. (jeżeli Ridley Scott podejmie sie tego to ta ostatnia część Obcego pewnie będzie extra... :D) Już rozmawiał z głównym producentem 20th Century Fox na ten temat... Więc jeszcze nie dokońca wiadomo czy będzie... heh Ja osobiście wolałbym żeby jednak powstała, w co wierze.. :P ale by było.. Ridley Scott nakręcił pierwszą i ostatnią część z cyklu "Obcego".. :)

ocenił(a) film na 8
Soniccc

Masz rację.Miejmy nadzieję że nastepna odsłona Obcego będzie zarazem ostatnią.

McCoy

gdyby dobrze przygotowac scenariusz to moglby byc klasyk na miare jedynki...