Nie wiem czy ta kobieta zna jakieś czary ale dałabym jej max 35 lat,a jeśli dobrze licze ma w Obcym 4 -47lat!Swietnie wygląda i to raczej nie zasługa operacji plastycznych.
Jasne że nie potrzeba operacji aby ładnie wyglądać pomimo wieku. Do tego celu wystarczy dobrze zbilansowana dieta oparta o produkty ekologiczne + ruch. Dieta i ruch to klucz do sukcesu, który zapewni zarówno świetny wygląd jak i dobre samopoczucie.
Moja mama ma 46 lat i niedawno zauważyłem, że wygląda lepiej lub porównywalnie do niektórych moich koleżanek w wieku 25-30 lat... bez diety cud, bez drogich kosmetyków czy w ogóle tapetowania się nimi etc.
Kiedyś (z 10 lat temu) ktoś się pomylił i posądził nas o bycie rodzeństwem :D także geny mogą zdziałać cuda.
Oglądałem wczoraj ten film i też zauważyłem, że jak na swoje lata to `Ripley` wygląda nader atrakcyjnie ;)
Ale i tak Sigourney z Nostromo jest najlepsza - te figi opuszczone do półdupka... mmmmy ;)
No proszę :P a jak dla mnie to ona była taka brzydkawa aż do tej części :P pewnie dlatego że miala takie głupawe kręcone włosy a nawet była łysa xD i jak patrzyłem na rok kręcenia filmów to tylko czekałem żeby w kazdym kolejnym już nie była taka wieśniacka... i wreszcie mimo wieku w 4 części jest nienajgorsza :DD