PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=134}

Obcy: Przebudzenie

Alien: Resurrection
1997
7,0 104 tys. ocen
7,0 10 1 103774
5,9 31 krytyków
Obcy: Przebudzenie
powrót do forum filmu Obcy: Przebudzenie

hmmmm

ocenił(a) film na 9

hmmm... zatem zawiódł Twój ulubiony reżyser, skoro wybrał taki scenariusz, Tobie nieleżący... Według mnie nie jest źle; bowiem próbuje udowodnić, że jest rzemieślnikiem, który potrafi sprostać wielu różnorodmym wyzwaniom.... delikatessen.... amelia..... obcy 4.... Być może to jego atut (i pomysł na siebie jako artysta), sprostanie zupełnie odmiennym koncepcją:) nikt nie wie co ktoś może mieć w głowie:) pozdro

lalala5

ŻE CO @#$%& ?!?!?!?

ocenił(a) film na 9
Canudo

to jest odpowiedź panu, kt żal było reżysera... na taki film

ocenił(a) film na 10
lalala5

Spoko udzieliłeś dojrzałej odpowiedzi, po prostu trafiłeś na nieco mniej dojrzałego adwersarza.

ocenił(a) film na 9
wwl1

dziękuję za miłe słowo... okazuje się, że nawet w necie, który ostatnio miewa kiepską opinie; są spoko ludzie:)

ocenił(a) film na 10
lalala5

Nie ma sprawy :) Po prostu zależy mi na zmianie bądź co bądź nie najlepszego wizerunku netu, szczególnie jeśli chodzi o tzw. kulturę wypowiedzi. Można się różnić ale trzeba to robić na określonym poziomie, poziomie któremu zachowania rodem z rynsztoku są obce, o to zawsze apelowałem i zabiegałem także na tym forum...Które jak wiadomo ma nie najlepszą opinię. Tekst ten dedykuję szczególnie Twojemu oponentowi w dyskusji...Wiem, że stać go na znacznie więcej i potrafi z sensem pisać, także zachęcam do prowadzenia dyskusji w duchu poszanowania drugiej osoby...Szczególnie jeśli jest się fanem Obcego - to przecież zobowiązuje. Pozdro :)

lalala5

Spoko, ale niech te odpowiedzi chociaż trochę trzymają się kupy! Zachowajmy jakiś poziom.

ocenił(a) film na 9
Canudo

oki,pewnie powinnam wpisać się pod postem pana, którego miałam na myśli, a tak wyszło.... nieporozumienie,,, sorki bardzo:) pozdro