Według mnie postać była bardzo ciekawa, ale z uwagi na trudny projekt i niezdecydowanie twórców, myślę, że nie wróci, choć bardzo bym tego chciał.
No właśnie ! ;-( Była świetna w tej roli. Była zdecydowana, agresywna i zdyscyplinowana. A nie że zrobili z niej delikatną ciapę
Kiedyś obserwowałem wieści na temat Prometeusza przed premierą i był taki news że niby były dwa roboty na pokładzie Prometeusza - rzecz jasna David i ktoś jeszcze. Ale to tylko przypuszczenia o tym dodatkowym robocie. Fajnie by było jakby Theron wróci jako uszkodzony robot.
No, wydaje mi się, że ona nie jest robotem. Ta Vickers, czyli Theronowa. ;) Uzasadnienie mam takie ,że ona poszła z tym czarnym ee on ją przecież wtedy zachęcał, lub namawiał do seksu. Bo powiedział coś w stylu ,że pewnie ona jest robotem ,czy coś. I ona się zgodziła. A roboty chyba nie mogą..... ;)
Tam w przyszłości zwyczajna prokreacja jest na pewno nudna (konserwatystami są Shaw i Holloway:) i dlatego Vickers włączyła dla Janka napewno coś na styl "Cyber sexu" :D