PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=665400}

Obcy: Przymierze

Alien: Covenant
2017
5,7 83 tys. ocen
5,7 10 1 83098
5,0 59 krytyków
Obcy: Przymierze
powrót do forum filmu Obcy: Przymierze

Szkoda że Charlize Theron uśmiercili w pierwszej części

adamo200008

Ale w drugiej części ożywią i odchudzą Stevena Seagala!

tankista

Dobre to było ;D

adamo200008

A może jest robotem - klonem...

Programista_filmweb

możliwe fajnie by było bo fajna laska z niej jest ;)

adamo200008

Według mnie postać była bardzo ciekawa, ale z uwagi na trudny projekt i niezdecydowanie twórców, myślę, że nie wróci, choć bardzo bym tego chciał.

Programista_filmweb

Robotem chyba raczej nie. Trzeba by Janka zapytać bo to jemu udowadniała, że jest człowiekiem...:)

shinobi82

To tylko jedna z hipotez, a w filmie tym, można mieć ich pełno.

ocenił(a) film na 5
adamo200008

Nie ma sprawy. Sklonują. :)

adamo200008

Uwielbiam ją ale musiał ją przygnieść ten statek kosmiczny w kształcie obręczy.... ;(

dastan3000

Jakby nie mogła uciec w bok :} w lewo albo w to drugie lewo.

michal2788

No właśnie ! ;-( Była świetna w tej roli. Była zdecydowana, agresywna i zdyscyplinowana. A nie że zrobili z niej delikatną ciapę

dastan3000

Spoko, Ripley uzdrawiali pierdyliard razy, więc i ją uzdrowią, jak zajdzie taka potrzeba.

Dimond

Kiedyś obserwowałem wieści na temat Prometeusza przed premierą i był taki news że niby były dwa roboty na pokładzie Prometeusza - rzecz jasna David i ktoś jeszcze. Ale to tylko przypuszczenia o tym dodatkowym robocie. Fajnie by było jakby Theron wróci jako uszkodzony robot.

Mazurian

No, wydaje mi się, że ona nie jest robotem. Ta Vickers, czyli Theronowa. ;) Uzasadnienie mam takie ,że ona poszła z tym czarnym ee on ją przecież wtedy zachęcał, lub namawiał do seksu. Bo powiedział coś w stylu ,że pewnie ona jest robotem ,czy coś. I ona się zgodziła. A roboty chyba nie mogą..... ;)

dastan3000

Tam w przyszłości zwyczajna prokreacja jest na pewno nudna (konserwatystami są Shaw i Holloway:) i dlatego Vickers włączyła dla Janka napewno coś na styl "Cyber sexu" :D

Mazurian

hehehe :):)

Mazurian

Ale mam nadzieje, że będzie robotem ! ;( ;D

Dimond

;)