PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=665400}

Obcy: Przymierze

Alien: Covenant
2017
5,7 83 tys. ocen
5,7 10 1 83098
5,0 59 krytyków
Obcy: Przymierze
powrót do forum filmu Obcy: Przymierze

Witam, prosze mi wyjasnic jak ten obcy znowu trafil na ich glowny statek, gdy dostali komunikat ze jakas niezidentyfikowana grupa krwi czy cos takiego na pokladzie i wtedy lezalo tam cialo i pytanie kogo? Tego koleszki z wypalonym policzkiem? Umknelo mi to , dzieki,

ocenił(a) film na 5
Paulinaa1983

Chyba David zainfekował tego rannego przyczepiając mu coś do policzka. A potem z jego ciała wyskoczył obcy. To był ten żołnierz z ochrony statku.

ocenił(a) film na 7
antyk97

Przecież to nie David go zainfekował. Dostał się tam przecież w ciele tego kolesia z poparzonym policzkiem. Przecież mały alien wskoczył mu na twarz prosto z jaja

ocenił(a) film na 5
niknil20

Tylko facehugger nie miał zbytnio czasu na podanie embrionu

ocenił(a) film na 3
Dodwizo

Ok dzięki, te wszystkie przeobrażenia trwały wg mnie zbyt szybko, no chyba że to tylko takie wrażenie.

ocenił(a) film na 5
Paulinaa1983

Nie tylko ty

Paulinaa1983

Hej,to ja mam do Was inne pytanie-jak/kiedy/dlaczego-ten statek/David po zrzuceniu tego patogenu na ta cywilizacje-zostal znaleziony na tej gorze lamiac dzrewa i ladujac jak widac awaryjnie? Nie bylo to nigdzie wytlumaczone ani wspomniane,a nie przysnalem ani na chwile...dajcie znac jak wiecie bo mnie to bardzo nurtuje,dzieki,popzdrawiam

ocenił(a) film na 2
Paulinaa1983

Nielogiczności słabego scenariusza nie można interpretować :)

ocenił(a) film na 3
regan_5000

Co prawda to prawda,film o którym istnieniu zapomniałam tak gdzieś po 2 dniach od obejrzenia.