Witam, prosze mi wyjasnic jak ten obcy znowu trafil na ich glowny statek, gdy dostali komunikat ze jakas niezidentyfikowana grupa krwi czy cos takiego na pokladzie i wtedy lezalo tam cialo i pytanie kogo? Tego koleszki z wypalonym policzkiem? Umknelo mi to , dzieki,
Chyba David zainfekował tego rannego przyczepiając mu coś do policzka. A potem z jego ciała wyskoczył obcy. To był ten żołnierz z ochrony statku.
Przecież to nie David go zainfekował. Dostał się tam przecież w ciele tego kolesia z poparzonym policzkiem. Przecież mały alien wskoczył mu na twarz prosto z jaja
Ok dzięki, te wszystkie przeobrażenia trwały wg mnie zbyt szybko, no chyba że to tylko takie wrażenie.
Hej,to ja mam do Was inne pytanie-jak/kiedy/dlaczego-ten statek/David po zrzuceniu tego patogenu na ta cywilizacje-zostal znaleziony na tej gorze lamiac dzrewa i ladujac jak widac awaryjnie? Nie bylo to nigdzie wytlumaczone ani wspomniane,a nie przysnalem ani na chwile...dajcie znac jak wiecie bo mnie to bardzo nurtuje,dzieki,popzdrawiam