Ale mam nadzieję, że zrobią z tego trylogię i każda kolejna część będzie znacznie lepsza od poprzedniej :)
Ja tylko napisałem co sądzę na ten temat - uwielbiam tematykę Obcych i ten pomysł ma potencjał, trzeba go tylko dobrze przemyśleć :)
Ja też uwielbiam uniwersum obcego, ale nie sądzę bym chciał kogoś zabić za odmienne zdanie jak to mają w zwyczaju skrajni pro i anty fanatycy:)
Sam dla swojej przyjemności zobaczę jak "Filmweb'owi Gladiatorzy" będą walczyć za honor i niehonor Prometeusza 2 władając swoją ciężkią bronią - niewyżytym i plugawym językiem :) Sam Spartacus przy nich to mięczak:) Długo na tą rozrywkę poczekamy
- ok 2015 roku. Pozdrawiam wszyskich
Mam nadzieję, jednak obawiam się, że różnie może być - krążą słuchy, że Scott nie będzie realizował dwójki (ani trójki - początkowym zamierzeniem była podobno trylogia), mam jednak nadzieję, że są to tylko czcze plotki :)
Myślę że to chwyt marketingowy - "Wpuścimy ploty że Ridley nie stworzy, a póżniej się z tego wycofamy - będzie niesamowite zainteresowanie naszym filmem wśród fanów :)"