Czego się spodziewam, przede wszystkim chcę, aby był to film, który nadąży za postępem, czyli:
- czarnoskóry informatyk, hacker lub inżynier,
- kobieta karateka, która rozwala obcego z półobrotu,
- przynajmniej jeden trans, albo gej w roli przyjaciela zabójczej bohaterki.
Bez tego nie ruszę do kina!
nie wiem, sztuka to sztuka, a prawackie iq upodlenia ala 50 pkt to jak nazwa wskzuje antykultura i upodlenie, fakty
jak można oceniać czyjeś iq na podstawie upodobań kulturowych, przecież każdy zawdzięcza życie obu płciom i dlatego główny nurt w meanstreamie powinien się tego trzymać jako wyraz manifestu tudzież hołdu naszej egzystencji. Jest tyle "normalnych zboczeń" o których się kompletnie nie mówi (a przecież też są naturalne) że naprawdę śmiem twierdzić o osobach które domagają się specjalnych praw, że oni to są dopiero egoistyczni i nie tolerancyjni...
takie czerstwe powiedzonka zatrzymaj dla swojego klubu szachistów nerdzie, nie będe czytał waszych rozwlekłych gejowskich rozpraw w niedziele po południu bo mam ciekawsze życie niż debaty z lewusami
wyzwiska osmieszaja cie i proces wychowania (rodzicow vide) ztem zachowaj je dla klubu piaskownicy czy jaki tam wybierasz dla tego potencjalu intelektualnego. Homofobia to przejaw uposledzenia funkcji odbioru swiata, wiec jest to ogolnie aberracja, problem wymagajacy edukacji. Edukacja leczy z patologicznych przejawiw jak rasizm, homofobia czy podobnych
takie zwroty jak "klub piaskownicy" czy "w bicie" po prostu nie istnieją.... słowo "potencjał" też troche nie adekwatnie użyte, taka z ciebie intelektualistka jak ze mnie baletnica... obnosisz się czymś, czego nie posiadasz <sick> homofobia? <bitch please> nie interesuje mnie kto co robi w sferze intymnej a kultura zawsze pozostanie kulturą i wara od wam od tego, tyle na ten temat
zostales zaorany w bicie, a klub piaskownicy ci nie sypnie popiolow jako propsow. Ja argumewnty, ty zlewisko, poki sie nie wyslowisz w temacie, bede musial olewac i dawac ci argumenty bys przyswoil, wkuł i zapamietal. fakty
o tralalala się ujawniła, nick żeński a pisze o sobie w formie męskiej... sikasz przodem czy tyłem? a może uszami haha, poczekaj niech tylko technologia się troche rozwinie to może doczepią ci fivta do czoła
O tralalala się ujawniła, nick żeński a mówi o sobie w formie męskiej, sikasz przodem czy tyłem? A może uszami? Hahaha poczekaj jeszcze chwile jak technologia się rozwinie to może doczepisz sobie penisa do czoła. Hihi
O tralala się ujawniła, nick żeński a pisze o sobie w formie męskiej.... załatwiasz się przodem czy tyłem ? a może uszami? haha
Poczekaj jeszcze chwile, technologia się rozwija więc niedługo będziesz mogło se doczepić kut4sa do czoła
wspolczuje kompleksow, rasizm leczy wyksztalcenie, rasizm to przejaw upośledzenia funkcji poznawczych ogolnie
Moim rodzicom? Oni takie tralalaly jak ty, nie do końca sprytne oddali by na przymusowe leczenie....
Człowiek który się afiszuje swoją odmiennością w sferze INTYMNEJ, nie ma żadnej przyzwoitości.... godności i szacunku do otoczenia. PRECZ
Takie przemyślenia ludzi z IQ o rozmiarze buta powinno się tu podpinać po premierze na wieczne potępienie. Przed wiekopomnym wypuszczeniem tego filmu na ekrany całe forum było tu zalane umysłową aberracją i psychiczną defekacją ztriggerowanych małp fantazjujących o dziwach, które w ich głowie wynajmują pokój za darmo, w końcu i tak jest tam pusto bo mózg najwidoczniej już dawno się stamtąd wyprowadził.
dobra ty nie pruj sie do ludzi tylko wyjedź se na zgniły zachód jak cie tak kują w pupke prawicowe poglądy w kraju PRAWICOWYM
Pomijając już polityczne przywłaszczanie sobie kraju według danych wyciągniętych z Instytutu z Dupy to Polska nawet obok prawicowego kraju nie stała. Socjalizm w ludach wschodniej europy został zakorzeniony przez ruskich panów, którzy pomiatali tym narodem przez wieki i po wyborach widać, że w tym kraju po prostu lubią ten system.
Generalnie to nie bez powodu największym głąbom nadają imię Sebastian, a te Twoje wypociny to najlepszy dowód na wybijanie polskiej inteligencji w latach 30' i 40' ubiegłego wieku.
Aaa i dodam jeszcze, dzień bez "prawaka" polaka (specjalnie z małej w Twoim przypadku) myślącego o czyjejś pupce, dniem straconym.
Fajnie masz w głowie. Lepiej uważaj bo echo rezonujące w Twojej czaszce może doprowadzić do jej rozerwania. Zwykle w głowie człowieka znajduje się mózg, który powinien zapobiegać takim sytuacjom, ale Tobie jakakolwiek forma intelektu nie grozi. Nawet zakładając, że IQ człowieka rośnie średnio o 0,3 w skali roku, to Tobie dojście do 100 zajęłoby jakieś 226 lat.
Zabawne jest, że najwięcej o swoich poglądach i orientacji dowiaduję się od ameb, które bronią wartości polski, nie znając zasad poprawnej pisowni, a ich umiejętność retoryki stoi gdzieś na poziomie imigrantów z Ukrainy, próbujących porozumiewać się po polsku, a mówimy tu o (jak mniemam) natywnym mieszkańcu nadwiślańskiej krainy.
Rozczaruję Ciebie i Twoje analne fiksacje, ale mam żonę i dwójkę dzieci. Zapewne też przyczyniamy się do rozwoju tego kraju bardziej niż Ty kiedykolwiek. O moich rodziców również nie musisz się martwić, bo w przeciwieństwie do Twoich to wychowali rozsądnego człowieka, a nie troglodytę, który powołuje się na jakieś poświęcenia przeszłych pokoleń i urojoną prawicowość kraju. Bez internetu to chociaż tylko Twoja rodzina była skazana na Twój wrodzony lub nabyty debilizm. Obecnie byle małpa może siedzieć z telefonem w łapie i pisać takie bzdury sfrustrowanego foliarza, wiecznie uciśnionego i ciemiężonego zewsząd, czego niestety jesteśmy tu świadkami, patrząc na Twoje wypociny.
Haha nawet nie przeczytałem tego "wypracowania" jakiegoś zniewieściałego frustrata żale które chVj mnie interesują
Wybacz !!! Ale o zgrozo wszystko się sprawdziło !!! Czarnoskóry... android przyjaciel głównej protagonistki , Kobieta karateka... azjatka która "zdechła" już na samym początku ( sama się przeskanowała XD ) , Przynajmniej jeden trans albo gej...tych dwóch typów jeden głupszy od drugiego..,( mądrzejszy pożył troche dłużej głupszy dostał kolca na ryj... ) , Kobita w ciąży z nie wiadomo kim...( temat nie został wyjaśniony ale tego to nawet niechce się komentować , ta rola była chyba tylko po to żeby film się za szybko nie skończył... ) No i Rain ,nowa Ellen Ripley czyli prawdziwa Baba z karabinem , większym niż ona sama co prawda ... Ale ogólnie odpowiadając na Twoje pytanie film nadążył za postępem i możesz iść do kina, tylko zaklej sobie plastrem jedno oko ;)
Nie ma to jak być mapetem. Oceniasz film poprzez uprzedzenia nieźle.
Strona wizualna to spokojnie 9/10 , scenariusz niezły ale przewidywalny 7/10 ,aktorzy mają dobrze grać nie ma różnicy jaki kolor skóry mają (jeśli to nie dokument albo na podstawie książki) akurat Andy wg mnie zagrał najlepiej Rain i reszta ekipy też spox. Nie widziałem żeby tu wciśnięto jakąś propagandę.
W kolejnej części ksenomorf powinien identyfikować się jako królowa obcych. Plotki głoszą, że potrafi składać jaja XD
zgadzam się - mam wymioty jak widzę poprawność polityczną w filmach i wpychanie na siłę kolorowych i odmieńców, byle wypełnić limity
Brakowało pary gejów, gender fluid i innych abominacji z uniwersum gender. Disney nie nadąża z duchem czasu.. Ale jak podobało ci sie przebudzenie mocy to poczujesz się jak w domu. Kolejna kalka w hołdzie zabicia kolejnej marki.
Wy nie macie jakoś swojego faszystowskiego forum do wygłaszania takich opinii ? A nie czekaj jest coś wpisz w google jestem rasista i tam wyrażaj swoje żale
lewactwo i patolemingoza wszedzie widza faszystow, seksistow i rasistow wiec moze lepiej zrob dokladnie to samo tylko poszukaj sobie jakiegos bezpiecznegho azylu dla lemingow z wypranymi glowami np reddit