7,9 300 tys. ocen
7,9 10 1 299683
8,6 70 krytyków
Obcy - 8. pasażer "Nostromo"
powrót do forum filmu Obcy - 8. pasażer "Nostromo"

Zabawa! Odpowiadamy na pytanie poprzednika i sami je zadajemy. Pytania nieograniczone.
Życzę miłej zabawy!
Ja zaczynam: Co płynęło w zyłach aliena zamiast krwi?

Morti88

a jak z psa wyszedł? to pies nie ma oczu?

użytkownik usunięty
cezarywi

Pies ma chyba ślepie, ale z nich też raczej nic nie wychodzi za wyjątkiem śpiochów hehe . Popłakałem się ze śmiechu ;D

bardzo śmieszne.

cezarywi

no ale przecież obcy nie ma oczu

Morti88

ma oczodoły!

cezarywi

no dobra ma, ale nie ma oczu;P

Morti88

pytanie brzmiało: Czy obcy ma OCZODOŁY?

cezarywi

spoko;P

użytkownik usunięty
Morti88

Nieprawda, straciła licencję (pozwolenie) pracy na statkach, a nie stopień. Poza tym odebrano jej licencję dopiero w 2 części Obcych, więc to żaden argument. Też nie chce się kłócić, ale muszę oponować bo posiadasz informacje niezgodne z faktami

użytkownik usunięty

Ups sorry !! nie zauważyłem żę piszesz o swojej głowie hehe ? Myślałem o filmie ;P

:D hahahaha

spoko;P

No i dobrze, przeczytałam to gdzieś i wywnioskowałam z filmu, widocznie informacje były błędne i tyle. Nie jestem taką znawczynią jak Wy;P

Morti88

to może zrób quiz na forum predayora to się zabawimy!

cezarywi

Nie zrobię;P

Morti88

why
?

cezarywi

bo nie;P

Morti88

no to nie bądź wredna

cezarywi

ja?? w życiu! ;P

Morti88

no bo chchiałem żeby szanse były wyrównane - ty coś nie wiesz o alienie ja czegoś o predzie

czemu się popłakałeś?

użytkownik usunięty
cezarywi

"a jak z psa wyszedł? to pies nie ma oczu?" niewtajemniczony może zrozumieć że coś wyszło psu z oczu ;D, lepiej by brzmiało, że Obcy wyszedł psu spod ogona ;D
np. " a jak psu wyszedł ? to pies nie ma d..y" ;p
taka gra słów co nie ? hehe

:D

ocenił(a) film na 10
cezarywi

Nie pamietam, czy mu nadali jakies miano, wiec znajac zycie nazywal sie Janek.

Havard

jesteś wredny

ocenił(a) film na 10
cezarywi

Zle mnie zrozumiales. Ogladalem ten film wiele razy, ale w zyciu mi nie przyszlo na mysl, ze te obrzydliwe skurczysyny, zostaly przez kogos ochrzczone... Chyba, ze w wersjach ksiazkowych (podobno powstalo ich duzo) bawili sie w nazewnictwo... Jedyne nazwy ktore pamietam, padly pod ich adresem z ust zolnierzy, ale tych ze zwgledu na przyzwoitosc cytowal nie bede...

Havard

posłuchaj ja nie mam czasu się z Tobą bawić w jakąś parodię aliena więc albo bierzesz normalnie udział albo spadaj!

ocenił(a) film na 10
cezarywi

Skoro spedzajac tyle czasu na necie,jestes zbyt zajety(a), by udzielic odpowiedzi na pytania, ktore choc z przymruzeniem oka, zawieraly sens, to ja zastosuje sie do Twojego rozkazu, zabieram zabawki i faktycznie spadam z tej piaskownicy

Havard

''zabieram zabawki i faktycznie spadam z tej piaskownicy''
czy mam to traktować dosłownie? ty tutaj jakiekolwiek zabaweczki przyniosłeś?

Ile dokładnie czasu na necie?
ty mnie śledzisz?
nie rozumiem Cię:,,ktore choc z przymruzeniem oka, zawieraly sens''
chodzi Ci o moje posty do Ciebie czy moje odpowiedzi na pytania z NORMALNYMI użytkownikami? bo nie kumam...........

ocenił(a) film na 10
cezarywi

zatrucie alkoholowe

ocenił(a) film na 10
cezarywi

Ok teraz moja kolej...
Skoro tzwn "twarzolap" atakujac, zapladnial swoje ofiary, to jaka czesc ciala ciala musial pchac ludziom do gardla?

Havard

twoją wredotę?

ocenił(a) film na 10
cezarywi

Do licha... nikt tego wczesniej tak ladnie nie nazwal...

ocenił(a) film na 10
cezarywi

Kto wyrezyserowal druga czesc pt Obcy - decydujace starcie? Ciekawe, ile naplynie prawidlowych odpowiedzi. Na zwyciezcow czekaja atrakcyjne nagrody, miedzy innymi miesieczny karnet, na darmowe korzystanie z naszej klasy ...

Havard

hmm....kto reżyserował??? nie wiem może....
krzysztof Ibisz?

ocenił(a) film na 10
cezarywi

Pan Ibisz wielokrotnie podawal sie za rezysera tego filmu. Zaniechal tego kiedy przegral proces sadowy i musial zaplacic odszkodowanie w wysokosci 5 paczek landrynek i skrzynki piwa...
odpowiedz prawidlowa brzmi REZYSER
Niemniej jury uznalo Panska odpowiedz - Gratulacje

Havard

posłuchaj oceniles ten film tak samo jak ja a ja założyłem temat
po co więc się kłócić ? nie rozumiem dlaczego śmiejesz się z tego tematu:P

ocenił(a) film na 10
cezarywi

dla rozrywki naszej i waszej... usmiechnij sie czasem, to nie boli :)

Havard

posłuchaj jakbyś nie wiedział ja założyłemten temat i NIE ŻYCZĘ sobie takich beszczelnych i idiotycznych żartów ok?
jak chcesz mój uśmiech to tutaj sobie zobacz: http://www.google.pl/imgres?q=aliens+teeth&um=1&hl=pl&biw=1152&bih=716&tbm=isch& tbnid=cE9Tw3E6eDorjM:&imgrefurl=http://avp.wikia.com/wiki/File:Xenomorph-aliens- teeth.jpg&docid=uM7O9s5JEPWphM&imgurl=http://images1.wikia.nocookie.net/avp/imag es/8/88/Xenomorph-aliens-teeth.jpg&w=300&h=173&ei=bbpxT5P7D4Si4gSE4s2JDw&zoom=1

cezarywi

Dobra Pytanie: Co ukrywał ash?