Zabawa! Odpowiadamy na pytanie poprzednika i sami je zadajemy. Pytania nieograniczone.
Życzę miłej zabawy!
Ja zaczynam: Co płynęło w zyłach aliena zamiast krwi?
Pies ma chyba ślepie, ale z nich też raczej nic nie wychodzi za wyjątkiem śpiochów hehe . Popłakałem się ze śmiechu ;D
Nieprawda, straciła licencję (pozwolenie) pracy na statkach, a nie stopień. Poza tym odebrano jej licencję dopiero w 2 części Obcych, więc to żaden argument. Też nie chce się kłócić, ale muszę oponować bo posiadasz informacje niezgodne z faktami
Ups sorry !! nie zauważyłem żę piszesz o swojej głowie hehe ? Myślałem o filmie ;P
No i dobrze, przeczytałam to gdzieś i wywnioskowałam z filmu, widocznie informacje były błędne i tyle. Nie jestem taką znawczynią jak Wy;P
"a jak z psa wyszedł? to pies nie ma oczu?" niewtajemniczony może zrozumieć że coś wyszło psu z oczu ;D, lepiej by brzmiało, że Obcy wyszedł psu spod ogona ;D
np. " a jak psu wyszedł ? to pies nie ma d..y" ;p
taka gra słów co nie ? hehe
Zle mnie zrozumiales. Ogladalem ten film wiele razy, ale w zyciu mi nie przyszlo na mysl, ze te obrzydliwe skurczysyny, zostaly przez kogos ochrzczone... Chyba, ze w wersjach ksiazkowych (podobno powstalo ich duzo) bawili sie w nazewnictwo... Jedyne nazwy ktore pamietam, padly pod ich adresem z ust zolnierzy, ale tych ze zwgledu na przyzwoitosc cytowal nie bede...
posłuchaj ja nie mam czasu się z Tobą bawić w jakąś parodię aliena więc albo bierzesz normalnie udział albo spadaj!
Skoro spedzajac tyle czasu na necie,jestes zbyt zajety(a), by udzielic odpowiedzi na pytania, ktore choc z przymruzeniem oka, zawieraly sens, to ja zastosuje sie do Twojego rozkazu, zabieram zabawki i faktycznie spadam z tej piaskownicy
''zabieram zabawki i faktycznie spadam z tej piaskownicy''
czy mam to traktować dosłownie? ty tutaj jakiekolwiek zabaweczki przyniosłeś?
Ile dokładnie czasu na necie?
ty mnie śledzisz?
nie rozumiem Cię:,,ktore choc z przymruzeniem oka, zawieraly sens''
chodzi Ci o moje posty do Ciebie czy moje odpowiedzi na pytania z NORMALNYMI użytkownikami? bo nie kumam...........
Ok teraz moja kolej...
Skoro tzwn "twarzolap" atakujac, zapladnial swoje ofiary, to jaka czesc ciala ciala musial pchac ludziom do gardla?
Kto wyrezyserowal druga czesc pt Obcy - decydujace starcie? Ciekawe, ile naplynie prawidlowych odpowiedzi. Na zwyciezcow czekaja atrakcyjne nagrody, miedzy innymi miesieczny karnet, na darmowe korzystanie z naszej klasy ...
Pan Ibisz wielokrotnie podawal sie za rezysera tego filmu. Zaniechal tego kiedy przegral proces sadowy i musial zaplacic odszkodowanie w wysokosci 5 paczek landrynek i skrzynki piwa...
odpowiedz prawidlowa brzmi REZYSER
Niemniej jury uznalo Panska odpowiedz - Gratulacje
posłuchaj oceniles ten film tak samo jak ja a ja założyłem temat
po co więc się kłócić ? nie rozumiem dlaczego śmiejesz się z tego tematu:P
posłuchaj jakbyś nie wiedział ja założyłemten temat i NIE ŻYCZĘ sobie takich beszczelnych i idiotycznych żartów ok?
jak chcesz mój uśmiech to tutaj sobie zobacz: http://www.google.pl/imgres?q=aliens+teeth&um=1&hl=pl&biw=1152&bih=716&tbm=isch& tbnid=cE9Tw3E6eDorjM:&imgrefurl=http://avp.wikia.com/wiki/File:Xenomorph-aliens- teeth.jpg&docid=uM7O9s5JEPWphM&imgurl=http://images1.wikia.nocookie.net/avp/imag es/8/88/Xenomorph-aliens-teeth.jpg&w=300&h=173&ei=bbpxT5P7D4Si4gSE4s2JDw&zoom=1